זוזו... תעשו מקום...

תמי ס

New member
זוזו... תעשו מקום...

אפשר להצטרף? כאן זה פורום הורות לאחר אבדן? אז נו, זוזו, תעשו מקום, רוצה להצטרף. אני הורה, אני אחרי אבדן(ים) אני אמא שוב, אמא ליהלי (לא מבטאים את ה -ה-) המקסימה שמחר היא בת 3 שבועות. תמונה ראשונה, יהלי עדיין בפנים...

יההה מה זה פה?! משפחה של מדהימים

כולכם לחוברת דוגמנות!! יפים יפים!!! ויהלי שם פשוט מקסים. שם יפה לילדה יפה עם אמא יפה, אחות יפה ואח יפה. מה קורה פה??? קיבלת רשות?

תמי ס

New member
די... תמשיכי...

לא קיבלתי עדיין רשות, אבל תודי שביקשתי... תודה על המחמאות

2קשת

New member
תמי רוצה בדיחה שחורה לאוסף?

כשאומרים לנו שגיא יפה אנחנו אומרים שברור, הרי עבדנו עם סקיצות! אתם כולכם מד-הי-מים!
ואני גאה בך שהיה לך אומץ להצטלם בסוף ההריון. ויהלי זה שם מקסים!

תמי ס

New member
בדיחות שחורות זה שמי השני

תארי לך כמה סקיצות היו לי??? אומץ להצטלם בסוף ההריון לא היה לי, דין העמיד אותי עם הגב לקיר (תרתי משמע) והכריח אותי להצטלם, היום אני מודה לו על זה, מההריונות האבודים אין לי אף תמונה (בכל מקרה לא חיצונית... תמונות אולטראסאונד יש לי מכל ההריונות באלפים...).

ariane

New member
גם לי יש

תמונות של סוף ההריון. אני מאוד לא רציתי אבל אבא שלי ביקש כי הוא היה מגיע רק הרבה אחרי לידה ורצה לראות אותי עוד עם בטן... ואני לא אוהבת לראות את עצמי בהריון גם עכשיו, בוואאארק אבל את... חבל"ז

ariane

New member
יש מקום ועוד איך!!

כל כך חיכיתי שתצטרפי לפורום הזה. הימים עברו ואין תמי באופק, והנה הגעת סוף סוף... אני יודעת שזה לוקח זמן להאמין ששייכים לפורום הזה. אז ברוכה הבאה לגבי התמונות כבר כתבתי בפורום השני. הרבה הרבה נשיקות

תמי ס

New member
תודה אריאן

לקח לי קצת זמן, לא בקלות מפנימים את העובדה שהיא כאן. אז הגעתי ואני נשארת (נו, אחרי כזו קבלת פנים מחמיאה...)

סינטה1

New member
אני עם פה פעור

איזו משפחה מ-ה-מ-מ-ת יהלי מדהימה כמו כולם ןבחרתם לה שם מדהים. איזה אושר לראות אותך כאן.

פלגיה

New member
ברכה הבאה יהלי ../images/Emo20.gif

(סוף סוף גילו לי איך קוראים את השם הזה)

תמי ס

New member
תודה פלגיה

ואגב, יש שתי צורות של ביטוי לשם הזה, יש שהוגים כמוני (יה-לי) ויש שהוגים עם דגש על ה-ה- ואז זה יהל-לי.

../images/Emo99.gif איזה תוספת נאה לסט המושלם

אבל סליחה, מה עם איזה תמונה של ק' והסיגר
את דעתי הנרגשת עליכם את כבר יודעת, אז עכשיו אני רק אוסיף נשיקה
ברוכות הבאות לפורום שלנו

למעלה