זווית של גבר

bituah1

New member
זווית של גבר

שלום, אני בחור בן 18 שחברה שלו בצבא. במקרה חיפשתי איך לשלוח לה חבילה לבסיס,וזה הוביל אותי לפורום הזה,וראיתי שהמנהלת שלכן פתחה נושא של מה הזווית של גבר בכל הנושא של חברה בצבא. אז אני אתחיל (ומצטער אם זאת תהיה חפירה) אני וחברה שלי התחלנו לא מזמן..לפני בערך חודש... ממש שבוע לפני הגיוס שלה. אני הייתי מאוהב בה 3 וחצי שנים (וחיכיתי לה בערך שנה שלמה),אבל דברים לא הסתדרו ובסוף לא נהיינו ביחד. לפני כחודש הייתי אמור לצאת עם מישהי אחרת,ואז הבחורה שהייתי מאוהב בה (שהיא חברה שלי היום) רצה אליי הביתה (כן,ממש כמו בסרטים...רק שבסרטים הגבר הוא זה שרץ אל הבית של האישה) ובכתה שעשתה טעות ושהיא רוצה להיות איתי (וכל זה היה חצי שעה לפני הדייט). ביטלתי את הדייט (כן,זה חרא מצידי...),ואנחנו ביחד כבר חודש! בשבילי זה מאוד קשה שהיא בצבא...היא כרגע בקורס פקחיות טיסה אז היא לא יוצאת הרבה הביתה... אני דחיתי את הגיוס בחצי שנה בגלל פציעה(באוגוסט אני אהיה בן 19 ואני מתגייס ביולי...כבר סיימתי י''ב שנה שעברה) אני מדבר איתה כל יום בסמסים ובטלפון (3 פעמים ביום לפעמים) ומשתדל להיות איתה כמה שיותר כשהיא בבית... תמיד האמנתי שנהיה ביחד,ובכל הימי הולדת שלי מאז גיל 15 ביקשתי את אותה המשאלה כשכיביתי את הנרות... בעיניי זה תמיד היה מהשמיים שנהיה ביחד וזה היה חקוק בסלע...וכל הזמן הייתי אומר לה שאני והיא בטוח נהיה ביחד כל הזמן ושהקשר ביני לבינה הוא מלמעלה (אני והיא החברים הכי טובים...הסתרתי ממנה שנתיים וחצי שאני מאוהב בה,התקרבנו ונהיינו חברים ממש טובים...ברמה כזאת שאנחנו היינו מדברים כל יום,נפגשים כמעט כל יום ומספרים הכל אחד לשני) החלק המצחיק (והעצוב) הוא שאני ביולי מתגייס לקורס טייס. פרח טייס שיוצא עם פקחית טיסה,אין יותר קישטי מזה, אה? אבל זה מאוד קשה... היא יוצאת הביתה פעם בשבועיים... וגם כשמתקדמים,ההתקדמות היא נורא איטית. אנחנו גם רבים מידי פעם וזה קשה ומערער את הקשר... אני יודע שאני בחיים לא אעזוב אותה,ולפי מה שהיא אומרת בשיחות שלנו,אני לא חושב שהיא מתכוונת לעזוב אותי בזמן הקרוב. החלק הקשה הוא שאני מתגייס עוד חודש וחצי לקורס ללא טלפון שסוגרים בו 21-28...ואין לי מושג איך הקשר ביני לבינה (או הקשר ביני לכל בחורה אחרת) יכול להחזיק ככה. וואי אני מרגיש כמו ילדה בת 14 עם איך שאני מדבר. בכל מקרה,השעה 2 בלילה,וחפרתי לכן מספיק.אני מצטער אם לא כתבתי את ההודעה בצורה ברורה מספיק,השעה מאוחרת ואני בקושי מצליח לחשוב. אם יש לכן שאלות אני אשמח לענות :) ושאלה לי אליכן, אתן בנות...אתן מבינות מה בנות אוהבות,לא? אני רוצה לשלוח לה חבילה לבסיס,יש לכן רעיונות מה אפשר לשים לה בחבילה? תודה רבה :)

j u l i a 1 3

New member
וואו חתיכת סיפור יש לכם חח

טוב אז סליחה על החפירה מראש. בקשר לחבילה: לא כדאי לשים חפצים יקרי ערך כי קורה שהחבילות לא מגיעות ליעדן... תשים בעיקר ממתקים וחטיפים (תחשוב על דברים שהיא אוהבת במיוחד, זה מראה השקעה), אולי איזה מגזין כזה שהיא קוראת, מכתב כמובן... ותחשוב על דברים מיוחדים שהיא תאהב כי אתה מכיר אותה יותר טוב מאיתנו ;) נגיד כשרציתי לשלוח לחבר שלי חבילה (מה שבסופו של דבר לא יצא לפועל..) תכננתי לקנות לו חבילה כזאת של כל מיני אריזות קורנפלקס אישיות קטנטנות, קערת פלסטיק קטנה וחלב עמיד כי הדבר שהוא אמר לי שהוא הכי מתגעגע אליו בצבא זה קורפלקס בבוקר חח תחשוב על דברים כאלה שחסרים לה בצבא... ופעם קראתי באיזה ספר רעיון ממש מגניב חח לשים בחבילה בלון הליום קטן בצורת לב (מאלומיניום כי הם מחזיקים יותר מעמד) ואז כשהיא תפתח את החבילה זה יעוף למעלה ויפתיע אותה חח אבל צריך להתחשב בזמן שלחבילה לוקח להגיע אז אם היא משרתת רחוק זה לא ממש אפשרי לביצוע... ואם אתה משקיען ורוצה לשדרג אז לעשות חבילה לפי נושאים... לחשוב על דברים שיכולים להיות חסרים לה בצבא ולכל דבר שתשים בחבילה לצרף פתק קטן... אני אסביר: לדוגמא לשים עיתון ולכתוב "שתישארי מעודכנת", מטבעות שוקולד ולכתוב "שלא יחסר לך כסף", חטיף שהיא אוהבת ולכתוב "שיהיה לך טעים", חבילת טאקי ולכתוב "שלא יהיה לך משעמם" וכו'... בקשר לפחדים שלך לפניי הגיוס... קודם כל יש עוד קצת זמן עד לגיוס שלך ועד אז כבר יהיה לכם "בסיס" טוב לקשר שזה דבר מאוד חשוב.. כי כשיש בסיס טוב אז הקשר יכול להישאר טוב ויציב גם בתנאים כאלה... נכון שזה קשה אבל אם יש רצון ויש אהבה (כמה קיטשי שזה נשמע...) באמת שהכל אפשרי. במיוחד אחריי שחיכיתם אחד לשני כל כך הרבה זמן! לא נראה לי שישהו מכם יהיה מוכן לוותר כל כך מהר על הקשר הזה חח לכל דבר מתרגלים בסופו של דבר... כשחבר שלי התגייס אני בהתחלה לא הבנתי איך לעזאזל אני אעביר שבועיים בלעדיו כל פעם אחריי שהיינו אחד בתחת של השני כל הזמן במשך 8 חודשים אבל וואלה עובדה הוא כבר חצי שנה בצבא והכל מ-ע-ו-ל-ה בינינו ואפילו אני יכולה להגיד שממש התרגלתי למצב הזה וזה בסדר גמור מבחינת שנינו... ברור שמתגעגעים ולפעמים יש רגעים שזה קשה ומבאס (במיוחד בהתחלה אבל אל תיתן לזה להפחיד אותך...) אבל לפעמים הגעגועים האלה להפך יותר מחזקים את הקשר והופכים כל רגע שאתם כן ביחד למיוחד ושווה את הכל... ומה זאת אומרת ללא טלפון? אתה לא תיהיה בכלללללל עם פלאפון?! אני אמנם לא כל כך מבינה בקורס טיס אבל קשה לי להאמין שזה המצב לאורך כל הקורס :| אולי בקורס טיס זה רוב הזמן ככה באמת אבל נגיד גם לחבר שלי יש שבועות שטח שהוא בלי פלאפון ועוברים את זה... במיוחד שחברה שלך היא גם חיילת אז הזמן בטח טס לה... נגיד אם היא הייתה סתם יושבת בבית כל היום ורק מחכה לטלפון שלך אז כן, המעבר החד הזה מ3 שיחות ביום ל0 יכול להיות ממש קריטי, אבל כל עוד יש לה איך להעסיק את עצמה (ואני מאמינה שיש לה...) אז גם השבועות האלה שלא תדברו, או שתדברו מעט, יעברו במהירות ובשלום בסופו של דבר... בקשר לריבים, לכל זוג יש ריבים. במיוחד זוגות שאחד מבני הזוג בצבא.. כי אין מה לעשות, זאת תופעה מאוד ידועה שעם כל הגעגועים וכל הציפייה לפגוש כבר את בן הזוג אחריי שלא התראתם תקופה מסויימת איכשהו בסופו של דבר יוצא גם כל החרא וכל התסכול של השבוע/שבועיים/שלוש האלה שחיכיתם לו.. אבל אם אתם עוברים את הריבים האלה בשלום וזה לא משהו רציני אז אין לכם מה לחשוש כי באמת שזה נורמטיבי לחלוטין ונראה לי שכולן פה יסכימו איתי חח בכל מקרה מצטערת על החפירה אבל מקווה שלפחות עודדתי קצת או עזרתי במשהו, לילה טוב :)

j u l i a 1 3

New member
נ.ב:

זה באמת מגניב לראות נקודת מבט גברית לעניין חח אתה מוזמן להישאר בפורום, יש פה אנשים מדהימים (אפילו שהרוב בנות...) שיודעים לתמוך ולעזור כשצריך :)

xenadream

New member
באמת קיטשי ;)

מממ זה סיטואציה קשה, במיוחד לזוג צעיר, אבל כמו שזה נשמע אתה לא הולך לוותר עליה בקלות - אני מקווה שזה הדדי, ורק ככה הקשר יחזיק. הייתה תקופה (לשמחתי לא ארוכה) שאני הייתי בקורס קצינים (אחרי כמעט שנה של יומיות!!!) וחבר שלי היה בקורס מ"כים והיציאות שלנו לא היו חופפות ולא התראינו 35 יום פעם, ופעם 21 ופעם 28. קשה? כן. אבל זה הרבה יותר קשה כשאחד הצדדים יושב בבית. הוא בקורס קצינים עכשיו ואני חזרתי ליומיות וכשהוא סגר 28 זה היה סיוט. אבל עברנו קשה מזה ושרדנו, אז הכל טוב :) בקיצור, הכל תלוי במידת הרצון של שניכם לשמור על הקשר הזה גם כשקשה, אני בטוחה שהיא תהיה מאד גאה בך שאתה בקורס טייס ולא תחשוב יותר מדי על החרא תנאים אלא יותר על הפעם הבאה שתדברו! בהצלחה שיהיה, זה סיפור לא קל אבל עם היסטוריה כמו שלכם אני משוכנעת שיהיה בסדר :)

מנסה לעזור לא מכן נשמע שיש לכם זוגיות מדהימה

ספר בדיחות כדי שאם יהיה לך קשה יהיה מישהו שיצחיק אותך סכריות טיק טיק ולרשום כדי שהזמן יעבור מהר עד שנפגש מכתב ממך כדי שתדיע כמה אני אוהב ומתגעג חבילת טייקי שיהיה לך מה לעשות שטיפה משעמם קופסת סכריות לבחורה הכי מותקה בצהל מכתבים מהמשפחה הקרובה( הורים אחים) לבקש מהם לרגעים שמתגעגים קצת הבית קרם גוף טוב שתפנק את עצמך אחרי משמרות קשות גמיות שחרות שלא יהיה חסר לך תמנה שלך כדי שלא שלא תיגעגי יותר מדי זה הסגון

bituah1

New member
תודה רבה לכן

תודה רבה לכולכן :) אני מזכיר שוב,אם יש שאלות אתן מוזמנות לשאול! שאלה נוספת, בקשר לשליחת חבילה: אני רוצה לשלוח לה חבילה לבסיס שהיא משרתת בו (היא בקורס בבסיס ''עובדה'') ואני לא ממש יודע מה למלא בשם בסיס,ענף בסיס ודואר צבאי.. אתן יודעות במקרה מה הענף בסיס והד.צ בעובדה? אני לא רוצה לשאול אותה כדי שהחבילה תהיה הפתעה תודה :)

חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי תפקיד שנמצא

בעובדה .. זה מה שמצאתי לגבי הדואר הצבאי , אולי כדי שתתקשר ותברר עם זה באמת נכון .. :] בירורים: 03-6063573 ד.צ. 02348, צה"ל

bituah1

New member
איזה חמודות אתן יא אללה

איזה חמודות אתן אלוהים ישמור חח תודה רבה לכולכן!! אם הייתי יודע שאלה האנשים בפורום הזה,הייתי בא קודם :) נראה לי אני אשאר פה קצת...יפריע לכן אם יהיה פה גבר גם מידי פעם? אנונימית 18-סגור שם עכשיו,מחר אני אתקשר על הבוקר :) תודה רבה!

ממש לא יפריע לנו , זה דווקא נחמד שיהיה גם

מישהו מהצד השני .. שחווה את אותם דברים כמונו .. :] ואין בעד מה :)

bituah1

New member
אני אשמח!

באמת?? אני אשמח אם תשאלי אותו! ואין הבדל בין הד.צ נכון? כאילו, הד.צ של קורס מסויים בעובדה הוא אותו ד.צ כמו של קורס אחר? אז בעיקרון אם היא בקורס אני צריך לכתוב רק את שם הבסיס,השם שלה,ד.צ,המספר האישי שלה והקורס שבו היא נמצאת? תודה רבה :)

GrowingMadness

New member
מחזקת את מה שנאמר מעליי ../images/Emo45.gif

הגיוס שלך עוד רחוק, קחו את הזמן, תהנו ממנו ותחזקו את הקשר שלכם. אם האהבה שלכם באמת כלכך חזקה כמו שאתה מתאר, אז אל תדאג. [ובקשר לפלאפון- יש סופי שבוע לדבר, לפעמים מקבלים כצ'ופר איזה חצי-שעת ט"ש..זה לא שבמשך 21 יום לא תדבר איתה.] זוגות עברו את זה לפניכם ויעברו את זה גם אחריכם. אל דאגה.

bituah1

New member
את צודקת

את צודקת..הבעיה שיש לי ציפיות גבוהות מידי ממנה...אני מצפה שהיא תהיה איתי הרבה כשהיא בבית,אבל אין לה זמן בגלל כל האנשים שהיא צריכה להספיק לראות וכל הדברים שהיא צריכה להספיק לעשות. זאת הסיבה היחידה שאנחנו רבים. כי אני מתעצבן עליה שהיא לא נותנת לי מספיק זמן תשומת לב.

GrowingMadness

New member
../images/Emo13.gif

אם תגלגל קצת למטה, תראה שלפני בערך שבועיים שיתפתי את הבנות פה שיש לי אותה בעיה עם חבר שלי. שאני רבה איתו כי כשהוא בבית הוא לא מקדיש מספיק זמן בשבילי. אבל הבנות פה ענו לי וגרמו לי להבין שבתאכלס, זה לא הוגן שכל פעם שהוא יוצא הוא יהיה רק איתי [היציאות שלו זה 11-3. 11 בבסיס ו3 ימים בבית]. בגלל זה אנחנו חילקנו את זה שבחמישי הוא עם חברים שלו, שישי בבוקר+צהריים עם ההורים, ובשישי אחרה"צ אני איתו עד ראשון [הוא גר בעיר שאני משרתת בה אז אנחנו כבר יוצאים ביחד לצבא בימי ראשון בבוקר]. לפעמים יש מקרים חריגים [נגיד היה לו עכשיו שלשו"ש בשבועות אז הייתי איתו יותר], שהוא איתי יותר מבד"כ או להפך- עם חברים שלו יותר מאשר איתי. וזה בסדר כל עוד זה נשאר "מקרה חריג".
כי מצד אחד, אני זאת שמתגעגעת אליו ומחכה לו בבית שבועיים שלמים, מצד שני... חברים זה גם חשוב. ומשפחה גם. צריך לחלק את הזמן בצורה הכי הוגנת לכולם. אתה תבין את זה כשאתה תתגייס ויהיו לך רק יומיים בבית [או אפילו יום וחצי במקרה של מקוצרת]. באמת, לא שווה לריב על זה. תתחשב בה ותבין אותה. 3 ימים בבית זה באמת לא הרבה בשביל לעשות סידורים ולהספיק להיות גם עם המשפחה, גם עם החברות וגם עם החבר.

למעלה