זוהר ו-y.n, האם אתם פה ?

זורקה

New member
לא מאמין !! דיברת עם ``ספגטים`` ויש :)

לך בשבילי את המתכון המבוקש לספגטי ברוטב פונגי ?? !

קושוש

New member
ניסיתי לדבר איתם - אין צ`אנס...אבל

אני אגלה לך סוד קטן: יש לי ידיד טוב שהוא מבקר מסעדות ויינות בינלאומי, מפרסם מאמרים במגזינים ברחבי העולם. במקרה, הוא נמצא בארץ עכשיו. פניתי אליו וביקשתי עבורך (אני פונה אליו רק במקרים מיוחדים ומקרה זה הוא מיוחד, ממש הצלת נפשות...) אז ככה, הוא הבטיח שהוא ילך למסעדה, יאכל את זה ויבקש את המתכון. והוא באמת הלך לשם ואכל את זה, שלח לי תשובה במייל על איך שהם חוששים למתכונים שלהם ושומרים אותם כמו סודות אטום. אך כיוון שהוא מבקר מסעדות ויש לו חוש טוב לאוכל, הוא שלח לי מתכון שהוא מאמין שזהה לפונגי. התשובה שלו היא באנגלית, והוא שלח לי אותה למייל. אני יכולה לשלוח לך את תשובתו כפי שהיא (ושם כלול גם מתכון ל-y.n, האם שומעת ?) אז, זוהר, בקיצור, באמת באמת שניסיתי להפעיל את כל הקשרים שלי וזה הטוב ביותר שיכולתי לעשות. אז מה אתה אומר ?

זורקה

New member
קושוש - אני אוהב אותך. סומך על B-)

הידיד שלך. ואת יכולה לשלוח לי באנגלית / עברית , איך שתרצי. תוכלי גם פשוט לשלוח לי בדואר האלקטרוני. ונדמה לי שעכשיו אני צריך למלא בקשה שלך, רק תני פרטים. ושוב הרבה תודה. זוהר.

קושוש

New member
זוהר, ראשית אני שמחה שלא התאכזבת

כי באמת שניסיתי, ושנית, אני מעבירה לך במייל. ואם עוד מישהו מעוניין,אז תגידו, אני אשלח לפורום.

זורקה

New member
קושוש יקירה, איזו השקעה עבורי B-)

שלחת חבר שלך שהוא מבקר מסעדות. הלכת רחוק . לא נעים לי. לא יודע איך להודות לך. אני לא יודע מה עיסוקך העיקרי. לדעתי את צריכה לפתוח מסעדה / מעדניה לאוכל טעים ופשוט שאנשים אוהבים

זורקה

New member
קושוש יקירה, איזו השקעה עבורי B-)

שלחת חבר שלך שהוא מבקר מסעדות. הלכת רחוק . לא נעים לי. לא יודע איך להודות לך. אני לא יודע מה עיסוקך העיקרי. לדעתי את צריכה לפתוח מסעדה / מעדניה לאוכל טעים ופשוט שאנשים אוהבים

דפדפ

New member
בתור אחת מותיקות הפורום

ובטח יותר ממני את ודאי מכירה את חוק היסוד האומר שלא שואלים, נותנים.... תמיד יש מעוניינים (אני ביניהם). תודה

y.n

New member
לקושוש הנהדרת :)

שתמיד תעשה הכל כדי לעזור במציאת מתכון אבוד: אין אין אין כמוך! (אז תשלחי לי את המתכון לקינוח לאי-מייל...)

למעלה