זוהר הרקיע

מולוקו

New member
זוהר הרקיע

עורי התעוררי , עלמת עלומיי קומי בואי , קומי לך לך אהיה מישען לראשך את לי מנחת שלל נשרפה נפשי ממגע ידך ולשוני כבדה מנישקתך. קומי התעוררי , עלמת עלומיי ליבי יוצא אליך , מגשש לשפתייך זר כלניות אתקין לך ואתנהו לפנייך אדום אדמדם הזה מסמיק לחיים אודם שני , פרח גני התעוררי. יחד נצא לשדות , תחת פריחת האביב נישזור חיינו , שתי וערב שרביט ביד ימין ושמאלך תחבקני כתר על ראשך , מלכות האהבה נרוצה לפרדס , נצחק בכרמים איילת אבהבים מלכת האביב גחלים לוחשות עינייך, אודם שני שיערך , פז עלומייך אאסוף פניני מבטך , כטללים נוצצים וזוהרים כרקיע שחרית.

ואקיץ ../images/Emo79.gif

ואקיץ משנתי בנשיקות פיך תעוררני ונפשי חשקה ללכת לרעות בגנים איתך לטעם מפרי הגן ללגום מהיין הנושן זר פרחים לראשי טוב מכתר זהב הוא לי פרי מעשי ידיך מחווה לאהבתך ואני בשמלה לבנה מחוללת לכבודך איתך אני מרגישה כמלכה פורס אתה לי את מחצלת ממלכתך צוהלת ועיניי נוצצות כזוג יהלומים לך אני איילת אהבהבים האביב בפריחתו מקדם פניינו והפרחים מרכינים עלי כותרתם לפנינו דבורות לוגמות מהצוף לחיינו טללי בוקר נוצצים זוהרים מסמנים לנו שבילים בהם נפסע יד ביד כדרך כל האוהבים מולוקו
כמו תמיד מרנין סוחף ומקסים

מולוקו

New member
מפגש גורלי

לו היית פרח ואני פרפר היינו נפגשים. לו היית שמים ואני כוכב הייתי לך קישוט לו הייתי מלך מן הסתם היית מלכה. אבל את משוררת ואני שיר כשאני משורר את השראתי בסופו של דבר תהי שלי איך שלא תסתובבי סביבי.

כחפץ ביד אמן...../images/Emo79.gif

אם הייתי אוספת את כל הים הכחול ועושה ממנו דיו כחול לא היה מספיק הוא לי לכתוב לך שירתי כי אתה הפחת חיים בשיירתי ממקומות אפלים וקשים אספתני ובכתיבתך סחפתני מה אומר ומה אדבר כול יומי הייתי יכולה לך לחבר מלדות שירים מילים אהבות כנות נכנות רצונות רגשות אתה לי שיר ואני לך כסת ודיו כחפץ ביד האמן אשר יודע מלאכתו מלטף מחבק מרגש ממולל לא אוכל לעמוד לפניך מבלי להתפעל יכולה אני עליך לגמור את ההלל

מולוקו

New member
קשה לי

קשה לי להתרכז כשאת עוד מהממת אותי אבל זה יבוא אחר כך כשאני אתפכח.

למעלה