זוהי קנוניה!

Black Star

New member
זוהי קנוניה!

לכבוד חג הפועלים הבא עלינו לטובה ביום שלישי האחרון, מדפסות כל העולם החליטו להתאחד- ונגדי! טוב, האמת שאני יודעת רק על אחת, אבל היא אחת די משמעותית- יושבת אצלי בבית, מתפרנסת על חשבוני.. וכל זה למה? כדי שכשאני כבר רוצה להדפיס משהו, היא תסכים. לא תאבד את מעט השפיות שעוד הייתה לה כשהיא הסכימה להדפיס דברים של אנשים אחרים (מיותרים! כן כן. הכל מיותר חוץ ממה שאני רוצה להדפיס. כמובן). אבל לאאאאאא... דווקא עכשו, שלושה ימים לפני המתכונת (או ארבעה, אני לא טובה בחשבון), כשקיבלתי סיכומים מאנשים שבאמת סיכמו את החומר מעולה, וממש יעזור לי להוציא אותם כדי ללמוד? (לי אין סיכומים, מן הסתם..) אז לא. דווקא עכשו, המדפסת מחליטה להפחיד אותי. בהתחלה היא הבהבה כמו משוגעת המון זמן, אדום-ירוק-כתום וכאלה... והייתי צריכה לנתק את כל החשמל כדי שהיא תפסיק, שומדבר אחר לא עמד בדרכה. אחרי זה היא התחילה לפלוט לי דפים בג`יבריש מדוברת- שזה יפה, אבל לא קשור כל כך לאזרחות. בעצם זה כן קשור, גם אזרחות בשבילי זה די ג`יבריש... אבל בכל זאת, לפחות את האותיות בסיכומים אני מצליחה לקרוא. אחת אחת... ועכשו היא סתם מתה. ואין לי מושג איך אני אוציא את הסיכומים האלה. אוי אוי.. אז ניכשל בבגרות. לא נורא. מקסימום, אני תמיד יכולה להיות הומלסית. אוף, מדפסת טיפשה. דווקא עכשו?

נטע 16

New member
מה?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?

התחלתי (לא יותר) לקרוא את מה שרשמת ולא הבנתי כלום.. ישבתי חמש דקות שלמות, שזה הרבה יחסית, מול המשפט הראשון עד שויתרתי. מהמשפט האחרון אני מבינה שמשהו קרה למדפסת ואת צריכה אותה בשביל להתכונן לבגרות.. אין לי מושג מה רשמת או למה התכוונת אבל להתחיל התכוננות עם גישה רעה זה לא מומלץ.. לא מתוך נסיון..

למעלה