זוהי הודעה רשמית

YaLdoNet 4 EveR

New member
זוהי הודעה רשמית

אני חייבת לגונן. שמעתי את הWishmaster של Night Wish וזה ממש טוב!
מומלץ.
אבל אני חייבת להודות שיש בזה טיפת פופיות.
גונן שלח לי עוד כאלה ^_^

*Nightwish

ותשמעי את She Is My Sin זה שיר מדהייייםםם שלהם! וב-Beauty and the Beast יש סולו יפהפה!

FiFi 59

New member
אני אומרת שנלחצת כי אופיר אמרה

שיש במוזיקה הזאת פופ חיחיחיחיחי וזה גרם לך להתבלבל חששת שאנשים יחשבו שאתה אוהב פופ סתם משעמם לי קצת והודעות אוואי של אנשים מתחילות לעצבן אותי אני קוראת אותן בכפיתיות ואנשים משום מה ממש מתאמצים לעשות את ההודעות שלהם עמוקות אבל הם סותרים את עצמם... דיי טיפשי האמתי... אין שום קשר אבל מהרצון שלי לעצבן אנשים כתבתי את זה

Tree Hugger

New member
איכס נייטוויש זה אלה שמנגנים

אופרות מטאל צ'יזיות זוועה. מטאל של הומואים, עדיף לשמוע לקט שירי פעוטים של חני נחמיאס.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אוקיי אוקיי

אחרי שקראתי את תגובותיכם המדהימות אני פותחת שרשור המלצות (רצוי שירים שיש לכם על המחשב כי הקאזאא שלי שובתת) לשירים כדי להחדיר בי קצת מטאל.. או מה שזה לא יהיה. *הלכתי לחרוש על ווישמאסטר*

מסתבר

New member
הממ... שירים להתחלה

pantera - cemetery gates metallica - fade to black sonata arctica - fade to black (קאבר למטאליקה, לא שמעתי אותו... אולי תאהבי) iron maiden - dance of death opeth - benighted in flames - everlost (part 2) nevermore - the seven tongues of god testament - return to serenity מספיק לבינתיים =\

Oi va av Oi

New member
גררר אשכול כלבבי

slayer-reign in blood,south of heaven metallica-lepper messiah pantera-plantet carven children of bodoom-bed of razors pantera-walk judas priest-painkiller iron maiden-phantom of the opera iron maiden-fear of the dark death-symbolic לא יודע,זה מה שקפץ לי לראש... אני מרגיש קשוח לאללה שיאוו...

FiFi 59

New member
עם מדברים על בלאק סאבת'

תוסיף את the mob rules שיר חביב ביותר

למעלה