זוהי הודעה רישמית ! ! !

זוהי הודעה רישמית ! ! !

בפעם הקודמת שכתבנו בפורום מכובד זה, "מוכרחים להמשיך לנגן..." מיום 25/6 עבר כמעט חודש שלם. המון המון דברים חלפו ועברו מאז ועד היום. חגיתי הרגישה לא כל כך טוב (דימומים וכאלה..), ואמרו לה, שבמידה והדימום אינו מפסיק, אז................ לבוא ולעשות אולטרה סאונד. זה היה לפני שבועיים. בינתיים - הפסיק הדימום ואולטרה סאונד נדחה. אבל הההריון המשיך להתפתח כרגיל. חברות וחברים - קראתם נכון. אנחנו בהריון!!! להזכירכם - חודש אחרי תשובה שלילית. היום, אחרי אולטרה סאונד, נצפה עובר בגודל תקין, עם דופק, בגיל 7 שבועות. לא האמנו למשמע אוזנינו ולמראה עינינו. הלוואי על כולם טעויות שכאלו. עכשיו סופסוף, נפתח גם את הפורום השכן. ונועם, אישית עבורך - תעשי עוד
על הסדנא של סם. אוהבים אתכם. חגית וחגי.

neta2

New member
יואו,... אני מאושרת...../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif|לב

הרגע ספרתם לי ובכל זאת הייתי חייבת לברככם כאן לעיני כל... מ- ז - ל - ט - ו -ב!!!!!! איזה יופי אני ככ מאושרת. מאחלת לכם רק שימשיך ויהיה משעמם וקל ובריא. מזלטוב נשיקות נטע

מיכל ק-ש

New member
יווואואו איזו צמרמורת

חגיתוש וחגי איזו הפתעה. איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש מאושרת.
המון המון איחולי הצלחה להמשך הריון תקין ומשעמם, נטול אכזבות ובלבולים.
. נשיקות וחיבוקים מיכל

ronylew

New member
מזל טוב ענק../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב בהצלחה זה פשוט מדהים רוני

../images/Emo49.gifאני בוכה מרוב אושר

איזו התרגשות , אבל איך קרה דבר כזה ? איך אפשר ככה לטעות ?? אני כל כך מאושרת בשבילכם , מגיע לכם , אתם תיהיו הורים מקסימים .

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולולו

אני בהלם
רק תנו לי להבין, השלילי ההוא לא היה שלילי? WOW חגים, איזו בשורה טובה בישרתם לנו בתחילת שבוע
מהיום שיהיו בשורות טובות ללא כל טעויות. שיהיה לכם הריון ארוך ובריא ולידה קלה, ושכל החיים שלכם יהיו מלאי אהבה רבה
אז עשינו עוד
על הסדנא של סאם, ועשינו
על שלילי שגוי
נועם

פפושקי

New member
מאחלת לכם שטעות כזו לעולם תחזור

על עצמה! המון המון מזל טוב - איזה כיף!!!! אולי תוכלו קצת לפרט מה היה הטיפול שלכם וכיצד ייתכן שהייתה תשובה שלילית כשהייתם בהריון, ולו למען שנוכל לקוות ולייחל לטעויות כאלה. המון חיבוקים ונשיקות שיהיה לכם הריון קל ומשעמם פפושקי

הלוואי על כולם טעות שכזו ../images/Emo3.gif

מי מאיתנו לא היה/תה מוכן/ה לטעות שכזו. מאחלים לכוווווווווווווולם את אותה הטעות.

שרילי

New member
חגית וחגי היקרים!!!!

אני בשוק, אני בהלם, אני ה מ ו מ ה !!!! כבר בירכתי אישית אבל חייבת להוסיף גם כאן, אני כל כך שמחה בשבילכם! יווווו, שימשיך ההריון בכייף ובבריאות! מגיע, מגיע לכם! ממני שירלי

קייצית

New member
מדהים !!! מזל טוב איזה יופי ../images/Emo41.gif|בלו

כל הכבוד לכם וכל הכבוד לסדנא של סם !

יו, איזה צמרמורת עשיתם לי!

אני פשוט לא מאמינה
! או שבעצם, כן! כן מאמינה! זה אמיתי, ה-
פועם ואפשר לצעוק יש
אחד גדול. שיהיה רק המשך תקין ומרגש! נו, אפילו על המכשפל´ה כבר אי אפשר לסמוך
מרב

אין כמוני מתרגשת ושמחה

המון מזל טוב ושיהיה לכם ההריון הכי מקסים והכי כייפי וקל תורכם הגיע ובגדול אוהבת אתכם מאוד מאוד נשיקות

וזה ../images/Emo49.gif לא רשמי...אלא מכל הלב.

איזה יופי של תחילת שבוע...תשובה שלילית עם סוף טוב
מאחלת לכם המון המון
הריון קל ונעים
ושולחת לכם זר גדול של

kasa

New member
וואוווו !!! איזה מרגש !!! ממש

צמרמורת עוברת בגופי עכשיו... שיהיה לכם הריון קל, ןלידה קלה, ושהכל יעבור בקלות !!!
שרית. נ.ב. מה זו הסדנא של סם ?!?

למעלה