זודורם

זודורם

שלום . רוצה לספר לכם חויה לא נעימה שחויתי בלילה חזרתי לקחת אלטרולט אחרי שהפסקתי ואני לוקחת גם חצי כדור שינה זודורם ילדיי אמרו לי שאני קמה בלילה כמו שיכורה עושה דברים שאומרים לי לעשות ואפילו אוכלת ובבוקר לא זוכרת אז אתמול בלילה הבן שלי אמר לי אל תגידי לי שאת לא זוכרת וצחק שזה מתועד בסרט וידאו שצילם אותי כל הלילה כשראיתי רציתי למות הייתי הולכת מתוך שינה חיפשתי ענבים והבן אומר לי אולי זה במקפיא ואני מחפשת שם והוא ממשיך אולי זה בתנור ואני מחפשת בתנור בסוף לקחתי מהפח זבל ואכלתי אחרי זה אורז שהיה על הכריים אחרי זה אשל שהיה במקרר ישבתי על המיטה ממש ישנה מלמלתי שאני לא מרגישה טוב והבן ממשיך לצלם ואומר לי תלכי לישון ואני אומרת לו תביא לי במבה והוא מתנגד אז הלכתי מתנדנדת לארון לקחתי שקית גדולה של צ'יפס ישבתי עם עניים ממש עצומות והתחלתי לאכול וכאן הבן הפסיק לצלם ובבוקר ראיתי את השקית ריקה וחשבתי לעצמי מי אכל כאן והשאיר את זה והוא הראה לי ואמר שלא הפסקתי לאכול ולדבר לא לעניין בכיתי ואמרתי לו שזה התעללות ולמה לא מנע ממני לאכול הפסקתי עם הזודורם וקשה לי להרדם האם קרה לכם מקרה של הליכה בשינה ואכילה כתוצאה מנטילת הכדור?לפני זה לקחתי נוקטורנו וגם קרה לי אותו דבר יום טוב לכולכם :)

dorgad

New member
מדהים

הייתה תקופה שהשתמשתי בזודורם, אבל לא ידוע לי על אירועי לילה חריגים. האם בדקת אם אכן יש לזודורם תופעת לוואי כזאת? דור
הוותיקה

אני יודעת על כל מיני תופעות לוואי.

דווקא על מה שכתבת אני לא יודעת. אבל פסיכיאטר אחד אמר לי שסיוטים הם חלק מתופעות לוואי של הזודורם [הוא שמע על זה מעוד 3 אנשים באותו שבוע שאני אמרתי לו את זה]. חוץ מזה, אני יודעת שגם שינה כבדה ובלבול הם תופעות לוואי של הכדור. [כנ"ל לגבי נוקטורנו. כמדומני שהרכיבים הגנריים שלהם זהים] אפרת

לא שמעתי על כזו קיצניות...

דבר אחד עשה הבן שלך בחוכמה- זה שהוא לא העיר אותך. אני חושבת שאם היה מעיר אותך היית מרגישה פיזית הרבה יותר רע [זו כמובן דעתי והבנתי] עכשיו- ללכת מהר לרופא, ולבקש ממנו הסבר והחלפת תרופה מיד. אם את מגיבה כל כך קשה לכדורים משריי שינה, אולי תתיעצי עם הרופא לגבי תרופות הרגעה מטשטשות כדוגמת הקלונקס [ועוד שכמותה], שיעמיקו את שנת הלילה שלך, ולא יגרמו לסהרוריות. ומה עם לבדוק אופציה של מעבדת שינה, כדי לראות איך את ללא הכדורים? תרגישי טוב, ועוד יותר חשוב, תשני טוב
חיה

זודורם

תודה לכם אלך לרופא ואעמוד על זה שיתן לי מעבדת שינה בקשר לכדור כתוב שם בתופעות לוואי שאם יש תופעה של הליכה בלילה צריך להפסיק ולגשת לרופא אתם מכירים כדורים יותר עדינים ? שלא גורמים נזק ?

ענת נ

New member
פיברואית..

טוב שאת מפסיקה מיד עם הזודורם. הייתי מציעה לך כפי שמיצי כתבה לקחת אולי כדורי מרגיע שגורם לשינה עמוקה יותר, משהו ממשפחת הבנזודיאזפינים כמו לוריבאן, קלונקס, קסנקס.לא שהם מופלאים, גם להם חסרונות כמו התמכרות לדוגמא, אבל לפחות אין בהם נזק כפי שעלול להגרם מהזודורם. אני נוטלת חצי לוריבאן לפני השינה, משתדלת לא להעלות את המינון מחשש להתמכרות שיכולה להתרחש במינונים גבוהים יותר. כמובן שהרופא יתן לך יעוץ מקצועי
שינה נעימה.

ש י ק מ ה

New member
פיברואית יקרה, אני חושבת שאת צריכה

לשמוח על כך שהבן צילם ותיעד, ואל תיראי זאת כהתעללות אלא כהצלה, אחרת לא היית יודעת ולא היית מאמינה. את הסרט את חייבת להראות לרופא. ישנם אנשים שעושים פעולות בדיוק כפי שתיארת מתוך שינה ואינם מודעים לכך. בעיקר רואים אותם אוכלים, וביום יום לא מבינים למה השמינו כל כך. אל תזניחי זאת גשי לרופא. בהצלחה,

ש י ק מ ה

New member
פיברואית, מה שלומך? הלכת לרופא?

מה הוא אמר, אם תסכימי לשתף אותנו. הרבה בראיות.

עדכון שלומי

הלכתי לרופא וסיפרתי לו מה קרה לי בלילה אחרי שלקחתי את הזודורם אז הוא אמר לי להפסיק בנתיים אני עם אלטרול ואני ישנה יותר טוב כשחזרתי מהרופא ניזכרתי שהלכתי אליו כדי לקבל את התוצאות של בדיקות הדם שעשיתי ושכחתי נמאס לי מללכת לקופת החולים גם רגל ימין כואבת לי מהמותן אבל אני לא אלך לאורטופד כי הוא לא מאמין במחלה ואין מה לעשות נגד זה ביי

למעלה