זוג

joeys pizza

New member
זוג../images/Emo58.gif

סעיד ושאנון יש מישהו שאוהב אותם כזוג? אני אישית אוהב את שניהם פשוט שהם ביחד זה יוצר לי מחשבות שאומרות לי בראש "מה הקשר?" הם ממש לא מתאימים לי בראש. לא יודע. אני מת על שניהם אבל עדיף ששאנון תהיה עם בון וסעיד יהיה עם דניאל הצרפתייה. יש מישהו שזה מסתדר לו? כי לי זה נראה ששאנון עדיין רק מנצלת אותו ואין שם משהו אמיתי שמתחיל בינהם. מה דעתכם?

TheCharm

New member
../images/Emo58.gif

זה לא הכי קשור, אבל... מי זו דניאל? ואגב, בון זה לא אחיה של שאנן?

joeys pizza

New member
../images/Emo58.gifזאת...

דניאל זאת הצרפתייה מהשידור. בון הוא כן אח של שאנון פשוט חורג. חצי אח. חחחח...

TheCharm

New member
אה... ../images/Emo58.gif

כאילו רק מאימא או רק מאבא? זה בכל זאת קשר אחים, כאילו, לא? ושנייה - אולי אני מפגר - אבל לא אומרים את זה לפני פרק 7, נכון? כי אני ראיתי את 6 הפרקים הראשונים ולא אמרו את זה..... ואממ, מה זאת אומרת זאתי מהשידור?! היא חיה 16 שנה?! גם אם כן כאילו... היא לא מאוד זקנה בשביל להיות עם סעיד?

לא.... ../images/Emo58.gif

הם לא אחים בכלל. לא בקשר דם. ההורים שלהם התחתנו אחד עם השני. הראו את זה בפרק של בון. הוא בכלל שכב אתה בסוף. וגם מודה שהוא מאוהב בה. הצרפתייה הזאת. מילא הגיל שלה - לא נראה לכם מופרך, שאחרי 16 שנים - הבגדים שלה נראים כ"כ טוב?

joeys pizza

New member
עדיף לך

לא לקרוא ספויילרים כי אתה מגלה כאן דברים משמעותיים להתפתחות העלילה וזה סתם הורס. עצה אישית.

TheCharm

New member
טוב, אבל רק שאלה...

אממ... קודם כל, מתגלים באי כל הזמן אנשים חדשים? או שכל פעם הדמויות הראשיות משתנות? כי בTVTOME כתוב הופעות אורח של אנשים שמופיעים רק מפרק מסוים בסדרה. ואגב, מי זה סקוט?

joeys pizza

New member
../images/Emo58.gifשחקנים אורחים

חוץ מה14 שחקנים ניצולים יש עוד -הם בסך הכל 48. אז ברור שפתאום יהיו סתם כאלו ברקע שאומרים כמה משפטים באיזה פרק. וסקוט הוא אחד מהם שיופיע בכמה קטעי דיבור בפרקים מתקדמים יותר. ונגיד לדוגמא שהטייס (גרג גרנברג) הופיע - זה תפקיד אורח. וגם תפקידי אורח יכולים להיות של אנשים שיופיעו בפלאשבאקים של הדמיות שנמצאות על האי.

בבקשה תכתבו למה הספוילר שאתם

מסמנים. איך אני אמורה לנחש אם זה לפרקים ששודרו או לפרקים שלא שודרו?

הוא לא חצי אח, הוא אח חורג.

וחצי אח ואח חורג זה לא אותו דבר. חצי אח זה אח בדם.

M i l k y W a y

New member
../images/Emo58.gifאוףף

אני רוצה את ג'ק וקייט ביחד!! למה מתעלמים מהם בפרקים האחרונים?? ומאז ששאנון וסעיד כביכול ביחד כל פעם שאני רואה אותו פשוט בא לי להקיא... שיימצא לעצמו איזה ערבייה חמודה ויעזוב את שאנון המסכנה בשקט..

M i l k y W a y

New member
דיי נו הוא מזעזע.....

ואפילו כישורי ההישרדות שלו לא עושים אותו יותר מושך... וזה לא ספויילר!!!!!

joeys pizza

New member
נצל"ש הזוג האהוב ../images/Emo58.gif

הזוג הכי אהוב בסידרה....? קייט/ג'ק קייט/ סוייר צ'ארלי/ קלייר שאנון/ סעיד ג'ין/ סאן סאן/ מייקל אני יודע שחלקם לא ממש זוגות אבל בכללית יש בינהם משהו. אז...אתם יודעים.

M i l k y W a y

New member
../images/Emo58.gif ברור ש...

קייט וג'ק... הם הכי חמודים...הם גם מתאימים לא כמו צארלי וקלייר..

../images/Emo58.gif !!!

קלייר וצ'ארלי עד המוות. הם שתי הדמויות הכי חמודות בסדרה. ואיך שהוא דואג לה וחמוד אליה....בטח שהם מתאימים.

למעלה