זוג צעיר

shean3263

New member
זוג צעיר

שלום, אנו זוג צעיר ששוקל מאוד לרכוש דירה חדשה בפרויקט "נווה עוז" המתחם החדש - בניין מס´ 16. אינני מכיר יותר מידי את האזור אבל שמעתי שזה אזור טוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות על מס´ שאלות: 1. איך נחשבת שכונת נווה עוז? האם המתחם מבחינת השקעה הוא כדאי לטווח הארוך? 2. מה החסרונות הקיימים במתחם\אזור של הפרויקט? 3. מה בנוגע לאנטנות\עמודי מתח גבוה הקיימים בסמוך למתחם מאחורי החומה הגדולה? בדיקת קרינה ועוד.... 4. הבנתי שרוצים לבנות מרכז מסחרי ברחוב בן גוריון העצמאות שזה מול מתחם הפרוייקט, האם זה נכון? מהם ההשלכות של מרכז כזה קרוב למתחם מגורים? 5. מהו תשלום הממוצע עבור ארנונה באזור לדירת 4 חדרים או 3.5? 6. מהו התשלום הממוצע עבור וועד הבית בפרוייקטים החדשים? 7. כמה שכירות אוכל לבקש אם אחליט יום אחד להשכיר את הדירה? אודה מאוד לעזרתכם, מיכאל

FreakOfNature

New member
קשה לי לענות לך על כל השאלות

אבל: נוה עוז הצעירה וכפר גנים ג' הצמודה לה, הן שתי השכונות היוקרתיות והיקרות ביותר בפ"ת. האוכלוסיה בשכונות אלו מאוד חזקה, ומדובר במשפחות מבוססות מאוד. המחירים באזור הם הגבוהים ביותר בפ"ת, אבל עדיין נמוכים יותר מבקרית אונו השכנה מדרום. הצפי הוא שבשלב מסוים לא רחוק, המחירים שם יעלו וישתוו למחירים בקרית אונו. המרכז המסחרי שם צפוי להכיל סניף של בנק לאומי, סופרפארם, שופרסל, 2 בתי קפה, ועוד. סה"כ כ-30 בתי עסק. לפי דעתי הקמת המרכז המסחרי רק תתרום לשכונה. זוהי שכונה מאוד מאוד גדולה בלי מרכז מסחרי אחד בה, ואין ספק שיש צורך באחד כזה. אם אתה מכיר את המרכז המסחרי באם המושבות - אז לפי דעתי מרכז מעין זה יכול רק לתרום, ולפי מה שבנתי תושבי האזור מחכים שבנית המרכז תחל. הבניה בשכונה מרווחת מאוד, ואין בה מפלצות בטון. תושבי השכונה מתנגדים נמרצות לכל נסיון לבנות בנייני ענק רבי קומות בשכונה. חסרונות - כל עוד לא פותחים את מחלף רבין/אונו בכביש מכבית - יש פקקים ברחוב העצמות. תאריך הפתיחה המשוער עדיין אינו ידוע. מופז (שר התחבורה) ואוחיון (ראש העיר) הבטיחו חודש, נתיבי איילון (החברה המבצעת) אומרת שנתיים, מכיוון שעדיין לא הופנו תקציבים לפרויקט. לגבי אנטנות וקרינה - בשכונה יש ועד שכונה מאוד חזק שמתנגד לכל פעולה שעלולה לפגוע בתושבים, והועד מקיים קשר רצוף עם ראש העירייה והכפופים לו, בנוגע לכל מה שקשור בדברים אלו. לפרטים נוספים הייתי מציע לך לפנות לאתר של תושבי השכונה, ולשאול שם בפורום את השאלות לגבי המחירים, הארנונה וועד הבית: www.kfarganim.co.il

shean3263

New member
תודה רבה על התשובה ../images/Emo13.gif

מה שחסר לי ואם אתה רק יודע לענות אזי האם המרכז המסחרי יהיה ממוקם ממש מול מתחם נווה עוז החדשה\צעירה? כיוון שזה יכול להוות מוקד רעש וזיהום אוויר ולגרום להורדת מחירי הדירות במתחם, אני צודק? מה עם עמודי מתח הגבוה הסמוכים לנווה עוז\כפר גנים ג', האם זה מהווה מאין סכנה סמויה לעתיד חלילה?

למעלה