זוג צעיר בדרך ללונדון

mska

New member
זוג צעיר בדרך ללונדון

היי לכולם, בן זוגי קיבל הצעה לרילוקיישן ללונדון. הייתי שמחה לקבל המלצה לעו"ד שמומחה בדיני חוזים לחוזה העבודה ולהתייעצות עימו. האם אנו צריכה להתייעץ עם רואה חשבון שמומחה לדיני מיסים באנגליה? לפי חוקי בריטניה מי שמרוויח מעל 35,000 פ' משלם 40% מס, משהו יודע אם חוץ מהמס הנ"ל יורדים עוד מיסים מהמשכורת? אנחנו מחפשים מקום מגורים ואנחנו זוג צעיר ללא ילדים יש המלצה?אנחנו נעבוד ממש קרוב ליד היתרו...כך שחשבנו על WEAST,NORTH WEST האם כאשר פונים למשרדי תיווך צריך לשלם להם חודש דמי שכירות כמו בארץ? תודה רבה לעונים..:)

בקר12

New member
כמה תשובות

לגבי השכר - יש הרבה מחשבוני נטו באינטרנט - תכניסי UK SALARY CALCULATOR המשכורת גם תלויה בהפרשות פנסיה שלך (אם יש). יש גם הפרשה בכל מקרה של ביטוח לאומי לדעתי, את לא צריכה רואה חשבון אם את שכירה. אם את במעמד של עצמאי אז כן אתם רוצים לגור בחברת ישראלים/יהודים? - אם כן הכיוון הוא שכונות בצפון מערב לונדון. אם לא - אפשר לגור בשכונות שהן יותר בכיוון של HEATHROW

almo81

New member
עו"ד

אני השתמשתי בעו"ד לצורך החוזה עבודה שלי. אם את צריכה עו"ד לחוזה, תפני אלי בפרטי - לדעתי אבל זה לא נחוץ לשכיר. כנ"ל לגבי רואה חשבון. לגבי מיקום - איפה בן זוגך הולך לעבוד ? לונדון רבתי זה איזור ענקי עם מרחקי נסיעות של שעות ממקום אחד לשני. אי אפשר לתת המלצה בלי לדעת איזור כללי. ההמלצה שלי היא לבוא לכמה ימים ולעשות סיבוב - תהיו הרבה יותר חכמים אח"כ.

גוזליה

New member
היי mska, ברוכה הבאה לפורום.

1) באשר לרואה חשבון/עו"ד- אני אישית לא מכירה, אבל כן הייתי מתייעצת עם עו"ד בפרטי החוזה (כמו שלא הייתי חותמת על שום חוזה אחר בלי להתייעץ עם עו"ד- אבל זו רק אני). חשוב מאוד גם לברר טרם הרילו מהם תנאי הרילו- יש לכם מענק רילו? מי משלם את כרטיסי הטיסה? מי משלם את עלות הויזות? האם אתם משלמים ומחזירים לכם את הכסף או שהעבודה משלמת ישירות? כמה אנשים מהחברה כבר עשו רילו- רצוי לשאול בחברה (קרי, האם יש להם נסיון בלהעביר אנשים או לא- זה יכול להיות משמעותי לפעמים), וכהנה. האם החברה תסייע לך במציאת עבודה? האם גם את מקבלת ויזה ומי משלם על זה? 2) לא הייתי גרה בצפון מערב לונדון אם העבודה היא בהיתרו- אולי שווה לנסות לחפש יותר קרוב? כפי שאמרו- לונדון היא ענקית, ומרחקי הנסיעות בה יכולים לפעמים להתפרש על שעות (!!) בתוך לונדון עצמה (אני למשל נוסעת מעל לשעה לכל כיוון לעבודה). רעיון טוב הוא לחפש מרחקי נסיעות גם בTFL- לדעת כמה תקח לכם נסיעה בטיוב לכל כיוון. 3) כל משרד תיווך והנהלים שלו. מצטרפת להמלצה של לחפש יותר נקודתית למקום העבודה הפוטנציאלי, וכמו כן להגיע לכאן לסיבוב התרשמות.

למעלה