"ארבע לפנות בוקר" ../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif
ספוילרים ל-What You Leave Behind, האחרון של ח"ע9. קסידי (ייטס) סיסקו מתקשה להסתדר בלי אהובה
, בעלה, קפטן בנג'מין סיסקו. שנה אחרי סוף הסדרה, שנה אחרי העלמו, התינוקת
כבר נולדה, העבודה בתור קברניטת
ה"זוסה" נמשכת, היא מנסה ליצור קשר באמצעות ה-Orbs (נו אתם יודעים, "דמעות הנביאים") ובעיקר געגועים והמתנה. לשובו. לפי "ארבע לפנות בוקר" של יהודית (המלכה
) רביץ. http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=459&singer_id=462&song_title=9fe2 "ארבע לפנות בוקר" ארבע לפנות בוקר, אנ'לא נרדמת, לבד קשה לי ללכת לישון. ארבע לפנות בוקר והתינוקת, בוכה, בוכה, מוציאה ת'גרון. אני לבד - כלום לא עוזר, אני כמעט על סף משבר, מתי אתה חוזר? ארבע לפנות בוקר, אני ב"זוסה", מובילה לי מטען קצת אחר. ארבע לפנות בוקר, כמה Orb-ים, מקווה שתקפוץ לבקר. אתה כבר בטח לא זוכר, הלכת למקום אחר, מתי אתה חוזר? הזמן עובר בעצלתיים, אני תוהה, איך בשמיים? אני לבד, אבל בינתיים איפה אתה? איפה אני? ארבע לפנות בוקר, אני שומרת ת'מתכונים, הכדור והקלף. ארבע לפנות בוקר, אני שואלת מתי תופיע לי שוב על הסף? אתה כבר בטח לא זוכר היית קפטן, קומנדר, מתי אתה חוזר? ממתינה בעצלתיים, להתגלות אחת, או שתיים. אני לבד, אבל בינתיים, איפה אתה? איפה אני? ארבע לפנות בוקר, אנ'לא שוכחת, בבת אחת איך הכל השתנה. ארבע לפנות בוקר, אני זוכרת, אמרת " 'תמול או אולי עוד שנה". אני לבד - כלום לא עוזר, אם לא אתה, אין עוד אחר, מתי אתה חוזר? אתה שם במקדש למעלה, חיפשתי רמז ב-B’hala, אז מה יהיה איתך, יא-אללה? איפה אתה? איפה אני? נכתב בהשראת הופעה של יהודית רביץ.