זוג פילקים

subatoi

New member
זוג פילקים

בד"כ אני לא מוציא שניים ביחד, אבל הפעם זה קצת חריג. אחד חיכה בסבלנות איזה שבוע או משהו, ואתמול אחד נולד תוך שעה ומשהו ונדחף ככה בחוסר נימוס
. אז לא רציתי שהראשון יעלב, אז הנה שניהם פה
. תגובותיכם בשמחה, כרגיל.

subatoi

New member
"ארבע לפנות בוקר" ../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

ספוילרים ל-What You Leave Behind, האחרון של ח"ע9. קסידי (ייטס) סיסקו מתקשה להסתדר בלי אהובה
, בעלה, קפטן בנג'מין סיסקו. שנה אחרי סוף הסדרה, שנה אחרי העלמו, התינוקת
כבר נולדה, העבודה בתור קברניטת
ה"זוסה" נמשכת, היא מנסה ליצור קשר באמצעות ה-Orbs (נו אתם יודעים, "דמעות הנביאים") ובעיקר געגועים והמתנה. לשובו. לפי "ארבע לפנות בוקר" של יהודית (המלכה
) רביץ. http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=459&singer_id=462&song_title=9fe2 "ארבע לפנות בוקר" ארבע לפנות בוקר, אנ'לא נרדמת, לבד קשה לי ללכת לישון. ארבע לפנות בוקר והתינוקת, בוכה, בוכה, מוציאה ת'גרון. אני לבד - כלום לא עוזר, אני כמעט על סף משבר, מתי אתה חוזר? ארבע לפנות בוקר, אני ב"זוסה", מובילה לי מטען קצת אחר. ארבע לפנות בוקר, כמה Orb-ים, מקווה שתקפוץ לבקר. אתה כבר בטח לא זוכר, הלכת למקום אחר, מתי אתה חוזר? הזמן עובר בעצלתיים, אני תוהה, איך בשמיים? אני לבד, אבל בינתיים איפה אתה? איפה אני? ארבע לפנות בוקר, אני שומרת ת'מתכונים, הכדור והקלף. ארבע לפנות בוקר, אני שואלת מתי תופיע לי שוב על הסף? אתה כבר בטח לא זוכר היית קפטן, קומנדר, מתי אתה חוזר? ממתינה בעצלתיים, להתגלות אחת, או שתיים. אני לבד, אבל בינתיים, איפה אתה? איפה אני? ארבע לפנות בוקר, אנ'לא שוכחת, בבת אחת איך הכל השתנה. ארבע לפנות בוקר, אני זוכרת, אמרת " 'תמול או אולי עוד שנה". אני לבד - כלום לא עוזר, אם לא אתה, אין עוד אחר, מתי אתה חוזר? אתה שם במקדש למעלה, חיפשתי רמז ב-B’hala, אז מה יהיה איתך, יא-אללה? איפה אתה? איפה אני? נכתב בהשראת הופעה של יהודית רביץ.

subatoi

New member
"איש הטריבלים"

נולד אתמול בדרך לתחנת האוטובוס, מן הסתם בהשפעת פרק הטריבלים (הכי קרוב שמצאתי:
) מההקרנה ההיא, ורוב הסיכויים שבהמשך לפילק של פרוטון, גם אם לא במודע. מאחר והאוטובוס
איחר, לא הגיע, ועבדכם הנאמן היה צריך לחפש אוטובוס אחר, הפילק כולו נכתב במכשיר הסלולארי
, בהודעות שנשמרו בזכרון... קשה, קשה. על נזקיו של סיראנו ג'ונס בתחנת החלל K7, ובעיקר על גבי האנטרפרייז. לפי "גברת עם סלים" של אריק איינשטיין. http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=806&singer_id=166&song_title=116c8 "איש הטריבלים" לתחנה קיי-שבע איש הטריבלים, ג'ונס, זה שמו, הגיע, שלף מהכיסים... על הבר יש טריבלים בכמויות, יש גם טריבלים במסדרונות, הרבה טריבלים במגורים, אפילו בחדר המנועים. קנו את לב האנשים, בחדר האוכל במגשים, הם אוכלים הכל בלי להשאיר תשר, ועכשיו הם גם פלשו לגשר! קפטן- מה פתאום אתה יושב? בבקשה תקום, מיד! גם על הכסא'שך, תראה שיש אחד!

subatoi

New member
אוף. הנה זה בצורה נורמלית:

"איש הטריבלים" נולד אתמול בדרך לתחנת האוטובוס, מן הסתם בהשפעת פרק הטריבלים מההקרנה ההיא, ורוב הסיכויים שבהמשך לפילק של פרוטון, גם אם לא במודע. מאחר והאוטובוס
איחר, לא הגיע, ועבדכם הנאמן היה צריך לחפש אוטובוס אחר, הפילק כולו נכתב במכשיר הסלולארי
, בהודעות שנשמרו בזכרון... קשה, קשה. על נזקיו של סיראנו ג'ונס בתחנת החלל K7, ובעיקר על גבי האנטרפרייז. לפי "גברת עם סלים" של אריק איינשטיין. http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=806&singer_id=166&song_title=116c8 "איש הטריבלים" לתחנה קיי-שבע איש הטריבלים, ג'ונס, זה שמו, הגיע, שלף מהכיסים... על הבר יש טריבלים בכמויות, יש גם טריבלים במסדרונות, הרבה טריבלים במגורים, אפילו בחדר המנועים. קנו את לב האנשים, בחדר האוכל במגשים, הם אוכלים הכל בלי להשאיר תשר, ועכשיו הם גם פלשו לגשר! קפטן- מה פתאום אתה יושב? בבקשה תקום, מיד! גם על הכסא'שך, תראה שיש אחד!

CaptainOok

New member
../images/Emo6.gifאחלה בחלה!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

DJazz

New member
כל הכבוד!!!!

אולי אנחנו צריכים לעשות תחרות פילקים, כדי שתוכל לקבל את הפרס.

subatoi

New member
תחרות? האמת?

הולכת להתקיים אחת כזו אוטוטו. ובהתחשב בעובדה ששלושת האנשים שיש להם הכי הרבה פילקים (לפחות במאגר של אתר המועדון) יהיו עסוקים בתפקידי ניהול או שיפוט בתחרות, כדאי לכם להתחיל לחשוב על רעיונות

subatoi

New member
זו לא החלטה מודעת... כשהמוזה

נוחתת, או יותר נכון מתרסקת עלי, אין מה לעשות נגדה

subatoi

New member
תמים אתה.

מוזה חודרת הכל. גם הסוואה לא עוזרת. כלום. בדוק.

CaptainOok

New member
אולי...

תנסה לקנפג את צלחת הלווין שלך שתפלוט פעימת פולארון הפוכה, ואז תכוון אותה לתדר של המוזה, שבתיאוריה פשוט לא תקבל את מה שהיא צריכה, ואז היא תלך. רבים וטובים לפניי קראו לזה "להחמיץ את החלב של התינוק"
או שאני פשוט... אסתום את הפה

subatoi

New member
יש כפתור שעושה את זה?

יהיה יותר פשוט אם יש כפתור כזה שאפשר ללחוץ עליו

subatoi

New member
אגב, פרוטון, שני הפילקים האחרונים

שלך גרמו למספר הפילקים באתר המועדון לשבור את סף ה-90
|נזכר בנוסטלגיה בימים שהמאמץ היה לשבור את ה-50|

subatoi

New member