זוג עגילים....

ר ו ח

New member
זוג עגילים....

זאת היתה אמורה להיות ארוחת חג אצלי בבית כשכל המשפחה המורחבת נוכחת. טרחתי, הכנתי והתכוננתי כפי שצריך. בשעה המיועדת פתחתי את הדלת לקבל את כולם והנה הפתעה... כולם שרים לי במפתן יום הולדת שמח!!!!!!!! נשיקות, חיבוקים והרבה בלאגן מסביב. כשסיימתי עם טקס פתיחת המתנות...הבן שלי ניגש אליי נבוך כולו ,ללא מילים ומושיט לי מתנה קטנה. מה אומר לכם...פתחתי..זוג עגילים הכי הכי שראיתי נשבעת!!!!!! ועוד זכיתי לנשיקה... אז נכון..ליום הולדת שלי יש עוד כמה ימים אבל אני את המתנה הכי הכי קיבלתי...זוג עגילים מדהים מהבן שלי!!!!! פתאום שמתי לב שלא רק אני התבגרתי גם הבן שלי... חג שמח ומאושר לכולם

הפתעות.....

ילדים תמיד מביאים איתם הפתעות מרגשות , ציור שהוכן , פרח עם עלה כותרת אחד מיותם , שנקטף ונמסר לך ביד מלוכלכת בבוץ..... שמחה בשבילך רוח , חג שמח מתוקה ....

פיראט*

New member
חג שמח ו...../images/Emo66.gif

קצת מזל טוב מראש... המשך יבוא... רגעים כאלה והפתעות כאלה מאירים את הדרך ונשארים איתנו לתמיד.

נו בטח.........

זה החינוך של הדודה... למה חשבת אחרת??????? ושלא תעשי את זה עוד פעםםםםםםםםםםםםםםם כמעט קיבלתי התקף לב..... חשבתי ששכחתי את היום הולדת שלך.....

רוח יקרה..../images/Emo140.gif

אין כמו ילדים בעולם במיוחד המתנות ולפעמים הכי פשוטות יכולות לעשות בלב את הכל בעולם.. תודה על המסר החם תמיד אמרתי שאת אדם מיוחד

רקדן

New member
התפוח לא נופל רחוק מהעץ...

רק נחת ובריאות ולא לחינם אמרו ...ילדים זה שמחה ....

טאקילה~*

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

נו אחלה של זמן הוא בחר לך מבוכה ליד האורחים. וגם רמיזה הלו תכף לאמא שלי יומולדת והמבין יבין. נשיקות ומלא מזל טובים -
שתהיה לך ממולדת שמח....

למעלה