זוג מעורב לדוגמא

MARMELAD

New member
זוג מעורב לדוגמא

הלו זוגות מעורבים ומעורבבים, יהודים, גויים, דתיים, חילוניים, חו"לניקים ומושבניקים רציתי להכיר לכם זוג מעורב אחד. זוג שאני מכיר ואוהב כבר הרבה שנים.. וגם אתם אני מאמין. אני אנסה מעט לנתח אותם, ואני מקווה שזה יעזור לכם, ולכולנו, להבין משהו על האפשרויות הבלתי נגמרות של הזוגיות, ועד כמה בסופו של דבר זה לא משנה. אז אחרי כל ההקדמות - קבלו אותם. הוא: צפרדע. קטן, ירקרק, לא יפה במיוחד. בעל ממון רב ותפקיד מפתח בתחום התקשורת. היא: חזירה. חזרזירה... ע"פ טענתה. שמנה, יפהפיה. בעלת סקס אפיל של שלושים נשים. מכירה את כל הסלבריטי´ס ובעלת מועדוני מעריצים משל עצמה. אז אני מציג לכם את הסיפור של הנסיכה והצפרדע, פיגי וקרמיט! הכל התחיל לפני המון שנים. הוא, מגיש זוטר בתוכנית טלויזיה, והיא, סופרדיווה בתחילת דרכה. הם נפגשו בתוכנית ברגע שהיא ראתה אותו, היא ידעה שהוא הגבר בשבילה. אמרו לה - הוא צפרדע, הוא קטנצ´יק, את תמחצי אותו לגמריי... באישיותך הכובשת כמובן. אבל לה זה לא הפריע. היא ידעה שאם זאת אהבת אמת - כלום לא יעמוד בדרכה. וכך זה התחיל. מבטים, רמיזות, קריצות. הם עברו דרך חתחתים עד החופה, כולם צחקו לקשר המוזר. חזירה וצפרדע. מי היה מאמין? הרי הוא בכלל חי בביצה, והיא.. בדיר! אבל אהבה כל כך גדולה לא נכנעת בקלות. הם עברו להתגורר בבית מלא אור בבוורלי הילס. החתונה הגדולה שלהם צולמה לכל העיתונים. הם היו אייטם חם. כולם חשבו שהם לא יחזיקו מעמד, במיוחד שלפיגי היו המוני מחזרים, גברים יפים וחסונים, גבוהים ממנה שיוכלו לשאת אותה בזרועותיהם. החברים שלהם צחקו עליהם, טום קרוז אפילו אמר שאין סיכוי שהם יחזיקו יותר משנתיים שלוש ושהם ביחד סתם בשביל למשוך תשומת לב. המשפחה שלו החרימה אותם, המשפחה שלה לא הזמינה אותו לסדר. אבל עד היום הם חיים ונושמים.. ואוהבים. אמנם היו להם המון תקלות. בסך הכל מערכת יחסים חריגה כזאת קשה לתפעל. הרבה פעמים היא כמעט מחצה אותו באהבתה. אבל הם למדו לאט לאט אחד את השני. הם התאימו את המציאות לצרכיהם. כשנכנסו לביתם החדש (הם שכנים של וורן ביטי דרך אגב) היא נשאה אותו בזרועותיה. מי אמר שדווקא הוא חייב להיות החסון מביניהם? עברו שנים רבות. הם כבר לא באור הזרקורים. התוכנית שלהם כבר מזמן ירדה, כוכבים אחרים הגיעו. צפרדעים וחזירות, נסיכים ונסיכות רבים באו והלכו. והם, יושבים בביתם, מחייכים אחד לשני. ההורים כבר התרגלו, השכנים לא מרימים גבה. הילדים יצאו יפים. קצת ירוקים וקצת ורודים. דומים קצת לצפרדע שמנה וורודה. אבל הם יפים ובריאים. וכל אלה שאמרו שזה לא יעבוד... כבר מזמן הבינו שבאהבה אין חוקים. ואם לא ידעתם, טום קרוז וניקול קידמן כבר נפרדו. כל טוב לכולנו. MARMELAD

~Gal~

New member
../images/Emo20.gif מיס פיגי וקרמיט - זוג השבוע ../images/Emo20.gif

תודה מרמלד על הצגת זוג השבוע שלנו
לי אישית זה גרם לצחוק, ואני בטוחה שכמוני - כל אחד מהמשתתפים כאן בפורום יכול להדהות לפחות עם חלק ממה שעבר על הזוג המוזר הזה.... האמת היא שזה מזכיר לי סרטון ששלחו לי פעם מזמן, על קרמיט שמחכה ליד חדר הלידה ללידת בנו... ואז... מגיעה האחות עם התינוק... דוקא היה די מזעזע הילד...
אם אני אמצא את הסרטון, אני אכניס אותו לכאן. ובכלל, אני אישית מנסה לחשוב איך באמת קרמיט בכלל החזיק מעמד בקשר הזה ולא מת מחנק...

~Gal~

New member
טוב אז אני מודה בטעותי...

מיס פיגי אכן היתה, ככל הנראה, ברח´ סומסום....
אבל קרולין, את באמת חייבת לראות חבובות מתישהוא אם ייצא לך

~Gal~

New member
אהההההמממ.....

מרמלד אז איך זה שקרמיט לא מופיע בין משתתפי רח´ סומסום?????????? אני חושבת שהמקורות שלך לא מהימנים במיוחד...... ותחשוב על זה....

MARMELAD

New member
הוא היה כוכב אורח ! ! !

את יודעת מה, זה בכלל לא משנה....... העיקר הכוונה ! אבל שלא תגידי שהבאתי קצת רעש וצבע איתי לפורום...... ואני חושב שבכל פורום צריך קצת תמונות של החבובות.

~Gal~

New member
והנה הסרטון ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אמנם די מזעזע, אבל.....

carolin

New member
MARMELAD

כן כן גם לי זה גרם לצחוק ,צורת הכתיבה שלך ממש מרתקת. האמת היא שקרמיט ופיגי זכורים לי די בעימעום ,אני זוכרת אותם מרחוב סומסום,אבל אחרי כמה פרקים הם נעלמו מהנוף..טוב לדעת שהם עוד יחד וחובקים ילד
...

MARMELAD

New member
לצחוק זה הכי חשוב בעולם......

ולהערת ה"לעולם לא תנצחי בטריוויה בלי האינפורמציה הבאה...:" קרמיט ופיגי הם מהחבובות ולא מרחוב סומסום.... קרמיט לעומת זאת כיכב גם ברחוב סומסום. פיגי מעולם לא שיחקה שם. (ומה יעשו עם דיווה שכמוה בתוכנית לילדים? הם לא יעריכו את נשיותה המתפרצת)

~Gal~

New member
מזל שכתבת את זה כאן מרמלד

כי כבר התחלתי לחשוב שמשהו בזכרון שלי לא בסדר.... מיס פיגי??? רח´ סומסום?!?!?! נו באמת קרולין....

carolin

New member
אל תעשו לי בושות ../images/Emo3.gif

בחיים לא ראיתי חבובות ואני זוכרת שראיתי את פיגי בטלוויזיה,היא לא הופיעה בקטעים האלו בין לבין!! רקאל תגידו לי שאני מאבדת את הזכרון!אני צעירה מדי בשביל זה!!

~Gal~

New member
../images/Emo4.gif עכשיו אני ממש מבולבלת

אוף קרולין בגללך אני כל הזמן מנסה להיזכר ברח´ סומסום ובקטעי-הביניים... אולי את צודקת בכל-זאת. אני ממש מבולבלת שמישהו יעזור ויפתור את ההתלבטות
טוב אני יודעת מה לעשות - אני אשאל את זה בפורום "שאלה קטנה" וזהו...

carolin

New member
גל מותק...

דווקא נחמד להיזכר ברחוב סומסום ,הילדות, את יודעת! שוב בחיים לא ראיתי חבובות ועדיין אני זוכרת שצפיתי בפיגי,יש לך כבר תשובה? תעדכני כי אותי זה מטריד לא פחות

למעלה