זוג טרי

TheCharm

New member
זוג טרי

(זה נחשב לתוכנית מציאות, נכון?) "זוג טרי" זאת תוכנית מאוד נחמדה, כזאתי שתופסת אותך ומצחיקה ברמות של סדרת ריאלטי עם בסיס מזויף כדי שיעשו אותה. כמו "החיים הפשוטים" לדעתי :) בכל מקרה, זה אחלה בחלה, וג'סיקה למרות... אממ... קיצור, היא כוסית. וגם שרה משו+. אגב, איזה עונה אנחנו?

אוף גם אני רוצה לעשות הסרת משקפיים

אני מת על "זוג טרי"!! היא מגניבהההה אני אהבתי את הפרק עם הפפראצ'י... ג'סיקה ממש מתוקה אבל... היא סתומה ברמותתתתתתתתת!!! הראו את זה יותר בעונות הקודמות.. כל ההערות המפגרות שלה... חוסר הידע וכל זה! היא ממש שרוטהה! לפעמים אני לא מבין איך ניק סובל אותה.... הוא כניראה ממש אבל ממש אוהב אותה

Guy K

New member
איזה סתומה ואיזה נעליים

הבחורה יודעת בדיוק מה היא עושה. אפילו היציאה המטופשת שלה על זה שטונה זה בעצם תרנגולת-ים היתה מחושבת היטב: חודש חודשיים אחר כך היא יצאה בפרסומת לטונה שנקראת תרנגולת הים. א-קיצר, אל תאמין למה שאתה רואה בטלויזיה. ריאליטי זה לא.

SoleSurvivor

New member
סתומה ב-ר-מ-ו-ת-!

זה שהיא עשתה הערה אחת לפרסומת לא הופך אותה לגאון. כל מי שאי פעם ראיין אותה אמר שהיא פוסטמה לא קטנה... אין מה לעשות אתה רואה את זה והחוסר-ידע נוזל ממנה... לא שהיא רעה היא בחורה חמודה, אבל האמת זאת האמת. כמו שריצ'ארד האטץ' ואיימי אמרו בראיון שלה בהישרדות9, כל מה שאתה רואה בריאליטי - באמת קרה. הם לא עורכים את המילים שלה ובונים משפטים חדשים. הם רק מראים לך מה היא עשתה. נכון שהם לוקחים יותר קטעים של טמטום ולא קטעים של חוכמה, אבל גם בקטעים הכי חזקים של טמטום שלי אני לא מגיע לרמה שלה. אין לבחורה שום ידע. לא קשור גם לאינטיליגנציה אולי היא חכמה(קשה לי להאמין), אבל ידע כללי פשוט אין לה בכלל. על זה אין ויכוח.

Guy K

New member
לא חושב שאפשר לקבוע

מאחר וגם אני וגם אתה לא מכירים אותה, אז בטח ש"אין על זה ויכוח" - פשוט כי אף אחד מאתנו לא יוכל להוכיח את דבריו. אני חושב שג'סיקה לא סתומה כמו שהיא נראית. תרשה לי רק להזכיר לך עוד כמה סתומות מקצועיות שעשו מהטפשות שלהן קריירה - החל ממרלין מונרו וכלה באורלי ויינרמן. יש לא מעט שחקניות ושאר סליבריטאיות בלונדיניותש מציגות את עצמן כסתומות. לא כי הן באמת כאלו, אלא כי הן יודעות שיש דרישה בשוק לבלונדינית הסתומה התורנית. מי שעושה את זה מספיק טוב ומספיק משכנעת, מרוויחה מזה המון. תשאל את אנה ניקול סמית' שהתחתנה עם מיליארדר, ואחרי שמת הגיעה לבית משפט ולא הבינה אף שאלה של השופט. היא היתה כל כך מטומטמת במשפט, שהשופט פסק לה חצי מרכושו של המנוח. ואף אחד לא עד כדי כך מטומטם. אם היא באמת היתה מטומטמת היא לא היתה זוכה בכל הכסף הזה. אותו הדבר לגבי סימפסון. היא בנתה לעצמה קריירה על הטפשות לכאורה שהיא מציגה. ההערות שלה על הטונה ועל הבאפלו ווינגס הן לא הערות שיצאו מהפה שלה ככה סתם. כל אחת מהן מחושבת מראש. העובדה היא שבלי ההערות המטופשות של הסימפסון, היא לא היתה מקבלת עונה שניה ושלישית לסדרה, ולא היתה מקבלת כל כך הרבה שערי עיתונים. כך שאם בא לך להאמין שהיא באמת סתומה והיא מצליחה ומתפרסמת "בטעות" - שיבושם לך. אתה משחק לידיים של התעשייה. אני מסתכל על הדברים בצורה קצת יותר ריאליסטית. זה שאנחנו בולעים כל מה שיש בטלויזיה, לא הופך את זה לנכון, וזה שתוכנית נקראת "ריאליטי" לא אומר שכל מה שקורה בה לא מתוכנן.

SoleSurvivor

New member
מה מה מה מה קשור?

אתה ממציא עובדות. נתחיל באנ'לה ניקול סמית', אתה חושב שבאמת כל חייה היא שיחקה אותה מטומטמת(יש עוד ראיונות איתה בתחילת ימי הפלייבוי שלה) כדי יום אחד להתחתן עם איזה עשיר מיליונר? תתפלא אבל לא בגלל זה היא קיבלה את הכסף, וזה ממש טיפשי אם אתה חושב ששופט נתן לה את הכסף כי היא טיפשה. הוא נתן לה את הכסף כי העורך דין שלה עשה עבודה טובה, העובדה שהיא טיפשה רק מחזקת את הסטריאוטייפ של "בחורה טיפשה שהתחתנה עם מיליונר זקן בשביל הכסף" רק הזיקה. הסיבה שהיא בכל זאת קיבלה את הכסף זה כי היא, בין אם מסיבות כספיות או סיבות רגשיות, הייתה אישתו של הסבא ולפי חוק היא זכאית לירושה. מרלין מונרו ממש אבל ממש לא הייתה טיפשה. תראה ראיונות שלה בחיים האמיתיים, היא מאוד חכמה. אתה מבלבל בין האישה האמיתית לבין הדמויות שהיא לוהקה אליהן. היא הייתה טובה בלשחק אותה הבלונדה המטומטמת, אבל זה לא עושה אותה כזאת בחיים האמיתיים. אף אחת לא תשחק אותה מטומטמת כל חייה מול הטלויזיה עם צופים שיצחקו עליה שהיא מטומטמת רק בשביל שאולי מישהו ירצה ללהק אותה כבלונדה לאיזה תוכנית. ומתי הפעם האחרונה שראית פוסטמה שלוהקה כי היא פוסטמה? ממש ממש לא דרישה. הבחורות שנדרשות לא נכנסות לפי האינטיליגנציה שלהן(וליהוק פוסטמה ידועה בציבור מאוד לא תורם להצלחה של סרט\תוכנית), אלא לפי המראה וכישורי המשחק שלהן(ג'ניפר אניסטון, סלמה הייק, אנג'לינה ג'ולי וכו' וכו', כולן נשים חכמות והכי מבוקשות היום בתעשיית הסרטים). מותר לך להודות שאתה טועה מדי פעם לא צריך להיות כזה מלא באגו שאי אפשר שצריך סתם להתחיל לתת חצאי אמת... אולי היא לא מטומטמת כמו שהוצג בטלויזיה(כמו שאמרתי לוקחים רק רגעי טיפשות שלה, אבל בכל זאת - זה חלק ממנה) אבל היא בהחלט לא גאון וקשה לי להאמין שכל זה רק הצגה בשביל שירצו ללהק אותה כבלונדינית סתומה.

TheCharm

New member
זה לא הגיונייי

בארה"ב עוד לא נתנו את הפרק השלישי של העונה אני חושב!

LOVEtheMcMAHONS

New member
הפרק האחרון ששודר השבוע

בארה"ב היה הפרק השלישי של העונה השלישית

TheCharm

New member
טוב, הייתי קרוב

בכל מקרה, אם אנחנו עכשיו בעונה השלישית היום אמור להיות פרק 6. האם אנחנו רואים את הפרקים לפני ארה"ב?

nirabcd

New member
יש לך טעות

כרגע העונה שמשודרת ביס היא העונה השניה... כהוכחה תכנסו לכתובת הזאת באתר של MTV....http://www.mtv.com/onair/dyn/newlyweds-nick_and_jessica/episode.jhtml?episodeID=78802 הפרק של הניתוח של גסיקה היה פרק 14 בעונה השניה.... כן כן....מה שמסתבר זה שיס קובעת לנו את העונות ואת מספרי הפרקים

Belle401

New member
כנראה

הייתה הפסקה בארה"ב בין 10 הפרקים הראשונים של העונה השניה, ו10 הפרקים השניים. אם תסתכלו באתר תראו שפרק 10 או 11 הוא הפרק שקייסי באה, כנראה שיס גם הפרידו את זה כמו באמריקה.

TheCharm

New member
בדקתי וביררתי, והתשובה...

אכן, את צודקת. פרק 10 שודר ב-24 למרץ, ופרק 11 שודר ב-16 ליוני. הפסקה של שלוש חודשים בערך... ואגב, יום חמישי זה גם הפרק האחרון לעונה.

איזההההה סידרהההה

שוווווווהההה ביותר אוי ניק ניק ניק איזה כוסון וג'סיקה היא דיי סתומה אבל כי חינכו אותה ככה

אההה

וקשר עונה שניה לא שניה באמ טי וי כל יום בשעה 2 בצהרים אז יש את זה גם ואותם פרקים

למעלה