זוג אוהב חוזרים בגדול ...

droriko1

New member
זוג אוהב חוזרים בגדול ...

היום בערב אנחנו חוזרים אליכם מי שמכיר אותנו יודע ששווה לבוא ולצפות בנו אל תחמיצו את הערב הזה יהיה לוהט ביותר אוהבים אתכם אשר ויעל ...

תחזרו ומהר.....

אשר ויעל, תחזרו ומהר..... אתם הגדולים מכולם..... אתם הטובים מכולם...... תרשמו לתחרות החדשה למבוגרים......יהיה לכם הרבה 5 מכולנו....... כשאתם משדרים = אני כמעט ולא צריך כדורים........אתם מעלים אותי high גם בלי כדורים...... ממתינים לכם הערב.... אני על כדורים......

תחזרו.... מחכים לכם....

זוג אוהב, תחזרו.....גם אני מחכה למופע שלכם......כשאני רואה אתכם אני כבר לא צריך גזר.....אני כבר לא צריך חסה......כבר לא צריך ירקות.....רק לראות אתכם...... שפן של הצאט 7.5.2004

תחזרו גם מחר בערב.....

בס"ד גם אני ירושלמי.....אולי קצת יותר מבוגר משניכם גם יחד.......אבל אני רוצה לראות את יעל מתפשטת......אבל הערב ערב שישי אני לא יכול כי אני שומר שבת....... אבל אני גם בנאדם ואני גם חרמן...... מחר, מוצאי שבת, יש אפשרות שיעל תופיע ותתפשט ? יש אפשרות שגם מחר בערב מוצאי שבת, למרות ל"ג בעומר.....תעשו את המופע שלכם ? הרבי החסיד החרמן

מופע ל"ג בעומר ?

אשר ויעלי אתם אחלה.... אתם הטובים ביותר....... המופע שלכם מרתק אותי למסך..... האהבה שלכם אמיתית.....אין הרבה אהבות כאלה כיום..... אני בטוח שאם רומיאו וג'ולייט היו חיים כיום, הם היו נכנסים לתפוז לבלוג טי וי......ואולי היו מבצעים מופע כמו שלכם......אולי ג'ולייט היתה חושפת חוטיני.....אולי היתה מתפשטת.....ואני בטוח שרומיאו וג'ולייט היו מקבלים הרבה 5.....מכל גולשי תפוז..... מאחר ומחר בערב מדורות ל"ג בעומר.....אני מציע לכם לעשות אהבה מול מדורת ל"ג בעומר.....כשבפנים רוחשות גחלים...ותפוחי אדמה בפנים מתפוצצים מרוב חום.....ואז אתה אשר = לוקח חמאה......גם מורח על יעלי......וגם מורח על תפוחי האדמה החמים.....ואז ללקק את שניהם....מה שנקרא "ההנאה בכפולה"......יעלי חמה מרוחה בחמאה....יחד עם תפוחי אדמה חמים מרוחים בחמאה...ובשידור ישיר....כשברקע מדורת ל"ג בעומר..... יהיו לך הרבה 5 מכולם.... קשקשני

וואללה....יעל אחלה....

וואללה...יעל אחלה.....יעל נראיית טוב....אם יעל רוצה....אני בא לקחת יעל לעשות חתונה יעל ללכת ג'נין....הבית בג'נין בית טוב.....אבל יעל על הכיף כיפאק.....רוצה יעל.....מתי יעל באה בשידור ? וואללה יעל גוף טוב...יעל אחלה.....אני רוצה יעל...... יעל רוצה לבוא ג'נין ? יש בית גדול...יש כסף.....יהיו הרבה ילדים... יהיה אחלה..... ערבי מין מדינת ג'נין

באיזו שעה אתם מופיעים ?

יעלי ואשר חיכיתי לכם שתחזרו..... יעלי את נראיית טוב...כשאני מסתכל בך- בשידור ישיר- אני משפריץ למרחק- פעם אפילו השפרצתי על מסך המחשב ממרחק גדול- כאשר את היית בשידור.... באיזו שעה אתם מופיעים ? פוליס שאוהב לאונן1

מלפפוני

New member
תעשו מופע עם מלפפון....

אשר ויעלי תעשו מופע עם מלפפון.....במקום ויברטור.....מלפפון נראה טוב....וגם יש לו ויטאמינים......יעל גם תהנה וגם תקבל ויטאמינים בשידור ישיר...... והכי חשוב : לא לשכוח לקלף את המלפפון ....... ! ! ! מלפפוני

חחחחהההההההההה../images/Emo6.gif

איזו השקעה קשקשני.... כתבת את כל ההודעות האלה?
סבלנות ברזל יש לך...

תעשו מופע ארוך

אשר ויעל הזוג האוהב תעשו מופע ארוך לי חסר ביטחון עצמי ויש לי הערכה עצמית נמוכה אני מקבל ביטחון מהסתכלות עליכם אז בבקשה לעשות מופע ארוך כי כך הביטחון שלי חוזר אליי הרבה תודה אשר ויעל אני אפס אני כלומניק

תקדימו את המופע

בבקשה תקדימו את המופע אני לא יכול להישאר מאוחר בבקשה המופע שלכם כמה שיותר מוקדם דובי הדובון

גם אני מחכה להצגה שלכם

גם אני מחכה להצגה שלכם ולמופע שלכם. יש שמועות שהמופע שלכם הכי טוב. הכי טוב בבלוג טי וי. אני לפעמים קצת דפוק בראש, אבל כשהמופע שלכם מתחיל אז הראש מפסיק להיות דפוק...... אז תרביצו הופעה כמו שצריך.....ותעשו הופעה כל יום....כל לילה.....זה טוב לראש הדפוק שלי..... פוליס דפוק בראש

למעלה