זוגיות

woman46

New member
זוגיות

שלום עינת אשמח לשמוע ניתוח- האם בן הזוג החדש שלי מתאים לי. שמי: 12624 משפחתי 2553(כך מופיע בתעודת הזהות שלי, אחרי שינוי. שמי בתעודת לידה:52624 ומשפחתי: 2112513) תאריך לידה שלי: 13.5.1954 שמו: 24 משפחתו 242 תאריך לידתו: 26.6.1950 מבקשת לציין ששנינו גרושים זמן רב, הורים לילדים בוגרים, וחברותנו טריה ומלבלבת מאוד! ספרי לי....מה יהיה? תודה

עינת

New member
אישה ../images/Emo140.gif

יש התאמה מצויינת בינכם ויחד עם זאת אני רואה מכשול מאוד גדול שנובע משילוב ה 4 (יום לידתך 13=4 ,יום לידתו 26=8 )ולכן עלייך לקחת זאת בחשבון.במאמרי הפורום יש מאמר שעוסק במשיכה המגנטית שבין המספרים הנ"ל,הכנסי אל המאמר ותקבלי תמונה ברורה יותר. לגבי מה יהיה - איני יכולה לדעת הרי הבחירה היא בידכם לא? בהצלחה
שפע ו
עינת

woman46

New member
דפיקת לב...

עינת יקרה 4 מילים ראשונות שלך- האיצו לי את הדופק...(כי אכן ההתאמה ביננו מצויינת). לגבי המשך דברייך-- נכנסתי וקראתי את מאמרך.....לא ממש נפלו פניי, אבל נעשה לי בום בלב..(בלב שאוהב). האם המכשלה העיקרית עליה את מדברת היא "הגורליות" שלי=4 ושל חברי =8 כפי שנקבעה על ידי מועד יציאתנו לאויר העולם? זה כל כך חזק ממני ו..גדול עליי. אנא רככי עבורי, אם ניתן..אני "שור" אופייני....אוהב שברור וודאי... דיברת על "הבחירה בידינו"- האם כוונתך שנוכל להתגבר על המכשלה הזו בכוחות משותפים? או....ספרי לי עוד, בבקשה. תודה אשה

עינת

New member
אישה יקרה

המכשלה היא הקשיים להם נתונה זוגיות זו.היא לא תהיה סוגה בשושנים ותחוו הרבה מכשולים בדרך ושוב עלי לומר כי הבחירה בידכם ואם את מוכנה להכנס לזוגיות בה הקושי יהיה לחם חוקכם כמו גם אהבה,מסירות והקרבה הרי זו החלטה שלכם ולי נותר לאחל לכם המון הצלחה ואהבה.
שפע ו
עינת

woman46

New member
לעינת

תודה עינת. אני הולכת על זה בדעה צלולה, ולו בשם האהבה.... יקרה מה שיקרה.(אני מדברת על החצי שלי). אשה

למעלה