זוגיות

ORI10002

New member
זוגיות

מיכל, שבת ברוכה ! קראתי את מאמרך בנושא נומרולוגיה וזוגיות ואשמח אם תוכלי להנחות אותי איך להחזיר אליי בן זוג יקר שמי 1 6 200 10 400 משפחה 1 30 3 50 10 תאריך לידה 14.2.1976 עברי יג באדר א תשלו. שמו 1 90 40 משפחה 8 60 10 4 תאריך לידה 30.6.1973 עברי ל בסיון תשלג תודה.

ORI10002

New member
הוספת פרטים

שם האם לפי תעודת הזהות איריס וביום-יום אסתר. שם האב משה שם אמו 40 7 30 שם אביו 8 10 10 40

היי אור- אני לא יכולה לענות לך כי..

הנתונים שנתת לי לא יעילים עבורי. אני עוסקת בנומרולוגיה קבלית. המספרים שנתת לי אינם אומרים עבורי דבר. העבודה שלי היא עם האותיות העבריות לכן... אני צריכה את הפרטים הבאים. שם פרטי אם יש כיוני אז גם אותו. שם משפחה שם של אמא שם של אבא תאריך לידה עברי ולועזי כל אחד לגופו לא בערבוב פרטים אם קשה לך אם חשיפה הכנסי לתא המסרים. בבקשה תחזרי במכתבך גם על הפרטים שרשמת בהודעה כי אני לא זוכרת אותם. כמו תאריכי הלידה. את החישוב אני כבר אעשה. בגדול את בחורה מאד רוחנית ובת מזל דגים, המיסטיקנים הכי גדולים בני מזל זה. י"ג הוא סמל לאהבה מכאן שאת בחורה אוהבת במיוחד. הוא יליד ראש חודש תמוז, כך שאני יכולה להתיחס איליו רגע כבן מזל אויר ורגע כבן מזל סרטן- מזל מים. ראשית את צריכה לבדוק מדוע את כל כך מתעקשת שהוא יחזור אליך, יש לך לפחות עוד 11 זווגים שמחכים לך. שנית עליך לבדוק טוב טוב בתוכך מה את רוצה מחייך והאם את חיה בשלום עם עצמך באהבה אמיתית. בהצלחה שבת שלום

למעלה