זוגיות

שירלי1111

New member
זוגיות

שלום שמי שירלי ואני בת 31 גרושה הכרתי בחור גם גרוש וחיינו קרוב לשנתיים ביחד. הוא אף פעם לא אמר שהוא אוהב אותי לא נישק אותי והסקס לא היה טוב היחס שלו כלפי לא היה בסדר. ואני נתתי לו הכול. היום שאני לא איתו וחיה בנפרד ממנו הוא מתקשר אליי ופתאום אחריי שנתיים הוא אומא שהוא אוהב אותי ומתגעגע אליי ושהוא טעה והוא רוצה עוד צאנס אני כול כך מבולבלת ממנו פתאום הוא מוכן להשתנות לשנות את היחס שלו כלפי. אני צריכה עזרה האם לתת לו צאנס? אני לא יודעת מה עושים במצה כזה. אודה לכם אם תוכלוליעץ לי ולעזור לי

הצ'אנס למי?

המושג "לתת לו צ'אנס" צורם, על אף שאני מבין את רוח הדברים שלך. את צריכה לתת גם לעצמך "צ'אנס". ובכן- בהחלט נורמאלי שלאחר שנפרדים באים ביטוייה של האהבה ביתר שאת, שהרי פרספקטיבה על דבר מקבלים רק כאשר מחוץ לאותו הדבר, וכשהוא מחוץ לזוגיות למד הוא את ערכיותה האמיתית לגביו, וזה אך טבעי שהחל להשמיע לך צלילים של אוהב. אם את אוהבת אותו, תני ל ע צ מ ך צ'אנס אולי הוא יבוא עם מטענים אמוציונאליים מחודשים ויפיח בך ריגושים כמו רק אמש נפגשתם. רק עליך לזכור- אין שבלונות קבועות בחיים המשותפים, ככל שמיתוספים נושאים משותפים מתעבה נפח פוטנציאל "אי-ההסכמה", לאמור, גם לאחר שפע של מילות אהבה מצידו, לאחר שתשובו לדור בכפיפה אחת, אפשר שיתגלעו חילוקי דיעות, ולכאורה תמצאי "אי התאמה" בין הבטחותיו לבין מעשיו. אל תמדדי את מילותיו במשורה, זירמי עם תחושותיך, עם הנאותיך מן הביחד , ונסי תמיד לראות את המציאות שלא במשוחד לציפיותיך. שיהיה לך בהצלחה.

spivak12

New member
את צריכה לתת צ'אנס לעצמך.

צר לי אך הדילמה שלך לא ברורה לי כלל ועיקר. סיימת מערכת נישואין כי לא היה לך טוב. ולא משנה מה הסיבות והגורמים אך בשורה התחתונה התא התפרק כי לא מצאתם שפה משותפת. והנה את פוסעת שוב לעבר מערכת יחסים נוספת שבה את לא מוצאת את עצמך. מבטלת את עצמך, נותנת לבן הזוג להיות "לא בסדר" כלפייך. ועוד שואלת האם לתת לו עוד צ'אנס. לי ברור מאד שאת חייבת לתת צ'אנס לעצמך לשקם את עצמך מיידית. לבדוק בעצמך על מה ולמה את מושכת לחייך גברים שעושים לך לא טוב ואילו את מצידך נותנת להם הכל. הייתי ממליצה להיעזר באיש מקצוע לצורך כך.

הוא אוהב ומתגעגע - בדרכו

שעבורך היא: "הוא אף פעם לא אמר שהוא אוהב אותי לא נישק אותי והסקס לא היה טוב היחס שלו כלפי לא היה בסדר". כעת עלייך לבחור. אז לייעץ כנראה בלתי אפשרי (או לחלופין טריוויאלי), אבל ארשה לעצמי להשיב אליך שאלה - כל כך רע לך בלעדיו? כי בעצם את בוחרת בין רע לרע פחות, ועלייך לדרג כמה רע כל מצב עבורך, בהנחה שאין לך שום מוצא אחר (וזה נושא לתגובה נפרדת).

seeyou

New member
את לא מגזימה?../images/Emo132.gif

אם אחרי שנתיים: " הוא אף פעם לא אמר שהוא אוהב אותי לא נישק אותי והסקס לא היה טוב היחס שלו כלפי לא היה בסדר" את עוד שואלת האם לתת צאנס? אין לך כבוד עצמי? אז מה אם את בת 31+גרושה? לפעמים יותר טוב לבד מאשר בחברה לא טובה-זאת לפחות גישה שלי לחיים תשפרי קצת את הכבוד העצמי שלך... אבל אם את אוהבת להרגיש מושפלת-זאת הבחירה שלך

למעלה