זוגיות

ירין1000

New member
זוגיות

אילן עכשו כשיש ברשותך את כל פרטיי האישיים כולל תאריך לידה עברי האם תוכל להסביר לי מה הפוטנציאל בתחום הזוגי והאם נכון שמה שמופיע במפה הנומרולוגית של האדם לעיתים הוא יחפש את הדברים הללו אצל בן הזוג. לדוגמא מי שמופיע אצלו פרסום או הון וסמכויות ימשך לאנשים מסוג זה? תאריך לידה 14.2.1976 תודה ושבת ברוכה, ירין

על פי הקבלה

הגבר הוא הספק והאשה היא הצרכנית. הגבר צריך לספק את מה שרשום במזלה של האשה. לדוגמה: אם במזלה של האשה יש חומריות ולגבר אין במזלו חומריות זאת אומרת שהגבר לא יכול למלא את מה שרשום אצל האשה,זה אחד הסיבות שגורם לבעיות בזוגיות. את בדרך כלל תכירי אנשים בדרך נסיעות במקומות חדשים,אנשים שיש להם גישה לעסקים פרטיים. השנה היא טובה בשבילך מבחינה רומנטית. אילן.

ירין1000

New member
היי אילן

למה הכוונה מה שכתוב במזל שלו או שלה האם הכוונה למספרי פסגות. אצלי לדוגמא אני יודעת שעד גיל 33 מס´ פסגה 7 לימודים, נסיעות, חיפוש עצמי. אח"כ 1 אח"כ 8 הון וסמכויות ובסוף 7 . האם כאשר אני מכירה אדם מסויים צריך שגם חלק מהפסגות שלו יהיו עם מאפיינים כאילו. האם גם דרך לימודים או אנשים מתחום טיפולי, הדרכה או מנהלים שכירים, עורכי דין יכולים להתאים. זה מסקרן אותי איך זה בדיוק עובד. ושוב תודה אילן

ירין

את לא מצפה שעל רגל אחד לקבל הסברים איך זה עובד. אי אפשר להסתמך על נתון אחד או עשרה בשביל להבין דברים,המספרים בפסגות צריך לפרש אותם לפי הנתונים של האדם לעשות סינטזה. כל נומרולוג יש לו השקפת מבט שונה ומפרש מה שהוא רואה. אם כל כך מעניין אותך לדעת דברים למה שלא תלכי לקורס ושלא תחשבי שבקורס מגלים הכל,כל אדם בכוחות עצמו ובאינטואיציות שזה המרכיב החשוב לפענח דברים. אם תרצי אני יכול להמליץ לך ללמוד איפה שלמדתי אצל שוקי גבאי בין הנומרולוגים המובילים בארץ. אילן.

למעלה