זוגיות

לינור51

New member
זוגיות

יש לי חבר שטוב לי איתו אבל כשאנחנו יוצאים לרוב זה רק אם חברים אף הוא לא יוצא איתי לבד רק בימי הולדת.
קצת מעצבן אותי שהוא לא יכול להיות איתי לבד.
כשהוא לבד איתי אז לרוב הוא רוצה סקס,הוא טיפוס מיני אם יצרים משתוללים. הוא טוען שסקס זה בריא. אבל יש דברים שהם מעבר לסקס איך אני גורמת לו לחשוב אחרת?
הבעיה שמפריעה לי איתו היא כשהוא מסתכל על אחרות כשאני איתו. וכשאני אומרת לו שזה מעצבן אותי הוא אומר "מותר להסתכל אסור לגעת" וגם את מסתכלת על אחרים. אבל כשהוא מסתכל, הוא ממש "עוקב" אחרי הבחורה עם המבט ולפעמים רק מסתכל בלי לעקוב. חשוב לי לציין שהוא מסתכל על בחורות חשופות ויפות.
ויש לי שאלה לשאול.. עשיתי איתו כמה פעמיים סקס באוטו הרגשתי שזה מוזר ורציתי לדעת אם מישהו חווה את החוויה הזאת.

לינור51

New member
אני חדשה כאן! ולא התייחסו להודעה שלי

יש לי חבר שטוב לי איתו אבל כשאנחנו יוצאים לרוב זה רק אם חברים אף פעם הוא לא יוצא איתי לבד רק בימי הולדת.
ובמקרים שאנחנו לבד אז אנחנו מטיילים וזה לא בילוי משמעותי.
וגם כשהוא לבד איתי אז לרוב הוא רוצה סקס,הוא טיפוס מיני אם יצרים משתוללים. הוא טוען שסקס זה בריא. אבל יש דברים שהם מעבר לסקס איך אני גורמת לו לחשוב אחרת?
הבעיה שמפריעה לי איתו היא כשהוא מסתכל על אחרות כשאני איתו. וכשאני אומרת לו שזה מעצבן אותי הוא אומר "מותר להסתכל אסור לגעת" וגם את מסתכלת על אחרים. אבל כשהוא מסתכל, הוא ממש "עוקב" אחרי הבחורה עם המבט ולפעמים רק מסתכל בלי לעקוב. חשוב לי לציין שהוא מסתכל על בחורות חשופות ויפות.
ויש לי שאלה לשאול.. עשיתי איתו כמה פעמיים סקס באוטו הרגשתי שזה מוזר ורציתי לדעת אם מישהו חווה את החוויה הזאת.

לינור51

New member
מה אתם אומרים על סקס באוטו? קרה לכם פעם?

ומה אתם אומרים על התנהגות גברים שצדים במבטים שלהם נשים...או יותר נכון "עוקבים" במבטם בבחורות חשופות שנראות טוב.
זה לא משנה מה אני ילבש, שאני איתו, הוא מסתכל עליי אבל זה לא מה שמונע ממנו להסתכל על אחרות..
אני יודעת שהשאלות שלי בנושא הזה די פתטי כי אצל גברים זאת תופעה להסתכל על סחורה אחרת אבל לפעמים זה מרגיש לא נעים ואפילו סוג של התעללות במובן מסויים.

nate2000

New member
תראי

אם לא טוב לך אז תיפרדי ממנו
ובמאמר מוסגר אני טיפה מבינה אותו. 5 הודעות בשעה וחצי....
מה לעשות פורום פתוח הוא לא בדיוק תוכנית כבקשתך.

לינור51

New member
פורום פתוח?

אז בתור פורום פתוח אנשים שואלים שאלות גם בשביל להתייעץ וגם בשביל להתעניין מי שלא מתאים לו לענות שלא יתייחס
ואם מתייחסים אז כבר לתוכן ההודעה ולא לשטויות.

sweetdreams

New member

פשוט
, לכל התגובות שלך לאורך השירשור הזה.

בהצלחה בחיים, ועם החבר. עם הגישה הזו תגיעי רחוק. Not

לא עונים כי יש לנו עוד עיסוקים בחיים

ואף אחד לא חייב לך שום דבר.

ולעניין - לצאת רק עם חברים זה לא מערכת יחסים. כשאנשים במערכת יחסים הדדית, הם נהנים לבלות זמן לבד אחד עם השני, ולא רק למטרות סקס. אם הוא מעוניין רק בסקס - וככה זה נשמע - ואילו את מעוניינת במערכת יחסים, השלב הראשון יהיה לדבר על הציפיות והרצונות שלכם באופן גלוי וכנה. אם מתברר ששניכם באמת לא מחפשים את אותו הדבר ולא הולכים לאותו הכיוון, אז תגידי לו שלום ותמשיכי הלאה.

לינור51

New member
לכולנו יש עיסוקים

רק שאלתי שאלה ובתור פורום שהרבה מדברים בו חשבתי שיתייחסו בצורה קצת יותר טובה כנראה טעיתי.

Ginger L Honey

New member
לינור,

את באמת בת 26? אם כן את אמורה כבר לדעת קודם כל, שאנשים בעלי עיניים מסתכלים. יש כאלו שעושים זאת בקצת יותר בטאקט, יש כאלו שבפחות, אבל כולם מסתכלים. אין כל רע בזה.

לגביי הקשר שלכם, אתם צריכים לעשות תיאום ציפיות. מין הוא אכן חלק חשוב מאוד במערכת יחסים, אבל החברות, התקשורת בינכם וזמן איכות יחד, כל אלו צריכים להיות חשובים לפחות באותה מידה כמו סקס. קשר שחסרים בו הדברים הללו נשמע לי כמו יזיזות או כמו מערכת יחסים מאוד ילדותית....

ולגביי המין באוטו, אל תעשי דברים שגורמים לך אי-נוחות

supersonic777

New member
התשובה נמצאת בגוף השרשור...

בדיוק...!מבחינתו,את רק אובייקט מיני...!
אני אומר,תעיפי אותו לכל הרוחות,ויפה דקה אחת קודם!

היי לך

אני מתנצלת אם הרגשת לא נעים בזה שלא הגיבו לך. אנשים עובדים ועסוקים ולכן לא תמיד עונים ישר. לחלק כמוני הייתה אתמול בעיה טכנית... באתי להגיב אחרי ששרשרתי והאינטרנט לא עבד. סודר רק מאוחר בלילה...
טיפה סבלנות ותקבלי תגובות.

לגבי הנושא שהעלית- את צריכה לצאת מנקודת המחשבה שאת יכולה לגרום לו לעשות משהו או להפסיק לעשות משהו-זה לא עובד ככה.
את יכולה לומר לו איך זה גורם לך להרגיש ואם את מספיק חשובה לו-הוא ימתן את זה.

קחי בחשבון שזה לא אומר שהוא לא יסתכל לעולם על בחורות אחרות-זה בלתי אפשרי כל עוד יש לו זוג עיניים, הנלווה למבטים על הבחורות הוא שורש הבעיה פה ועל זה אפשר לעבוד-רק צריך לרצות ועל כן שאלת השאלות היא....האם הוא רוצה.

לגבי סקס באוטו-מה הייתה ההרגשה המוזרה? הרגשה פיזית (חוסר נוחות וכאלה) או מבחינה רגשית?

לינור51

New member
ההרגשה המוזרה שזה מחוץ לבית

זה די חדש לי אני בדרך כלל עושה את זה רק בבית

לינור51

New member
כשהוא מסתכל על בחורות הוא ממש עוקב אחריהן

עם המבט זאת לא סתם הסתכלות מהירה. זה מה שמרגיז אותי. כשהוא איתי ועושה את זה בעניי זה סוג של התעללות.

למעלה