זוגיות

דריה 39

New member
זוגיות

שלום יש לי בעייה שרציתי לשתף כבר שמונה שנים שאני חיה בבדידות. כלומר בלי מערכת יחסים זוגית. חיפשתי הרבה זמן בחור שארצה להיות איתו ולהימשך אליו שכלית וגופנית אבל ללא הצלחה מרובה. לפני כחודש היכרתי בחור שמאד משך אותי ומצאתי בו את מה שכל כך רציתי, ניפגשתי איתו, ובפגישה הוא אמר לי שהוא ממוצא ערבי. אני לא יודעת מה לעשות ובדילמה קשה, מצד אחד אני לא רוצה להישאר בבדידות שכבר נמאס לי ממנה, ומצד שני להיות בקשר עם ערבי לא נשמע לי משהו טוב במיוחד. אשמח אם תייעצו לי מה לעשות

איליה40

New member
סיפור

במלחמות עם תורכיה ב-1829 הצבא הרוסי התקדם עמוק אל תוך שטח האויב. וזו הייתה הזדמנות למשורר הלאומי פושקין לצאת בעקבות הצבא את גבולות המדינה אשר הוא מתאר ב"יומן מסע לארזרום". וביום זה מתוארת תקרית מעניינת:

В некотором расстоянии от Казбека попались нам навстречу несколько колясок и затруднили узкую дорогу. Покамест экипажи разъезжались, конвойный офицер объявил нам, что он провожает придворного персидского поэта и, по моему желанию, представил меня Фазил-Хану. Я, с помощию переводчика, начал было высокопарное восточное приветствие; но как же мне стало совестно, когда Фазил-Хан отвечал на мою неуместную затейливость простою, умной учтивостию порядочного человека! «Он надеялся увидеть меня в Петербурге; он жалел, что знакомство наше будет непродолжительно и проч.». Со стыдом принужден я был оставить важно-шутливый тон и съехать на обыкновенные европейские фразы. Вот урок нашей русской насмешливости. Вперед не стану судить о человеке по его бараньей папахе и по крашеным ногтям.

katoomba9

New member
הסיפור שלך טוב ויפה, אך לצערנו אין כאן נתונים

סטטיסטיים. בכל אופן, אני מבינה את הלבטים של הבחורה, אם הייתי במקומה הייתי פשוט בודקת, אוספת מידע מכל הכיוונים. ראיתי דווקא (גם מניסיוני האישי) שהיו קשרים כאלה שהצליחו ובגדול, אך בכל זאת צריך להיזהר.

למעלה