זוגיות

monikc

New member
זוגיות

היי גילה
השנים חולפות ועדין לבד...רשומה לאתרי הכרויות..יוצאתמידי פעם עם חברים אבל עדין כלום
האם לפי המפה צפויה לי איזו הכרות רצינית בחודשיים הקרובים?
21.10.60
נולדתי בשם מונה כהן ..שיניתי את השם לפני כ15 שנה
נולדתי בין ה20-21 לחודש בחצות לפי אמא שלי
המון המון תודה

גילה118

New member
זוגיות monikc

שלום מונה,
עלייך להתבגר רגשית, ללמוד לעבור מאהבה רומנטית, מלהיבה, מרגשת לאהבה קבועה, שגרתית, משעממת, שיש בה לקיחת אחריות ומחויבויות לגבי בית משפחה נישואים ולהשקיע אנרגיות, להתמיד ולהוביל לנישואים.
הינך בחורה מוכשרת מאוד, פיקחית, ערנית, סקרנית, בעלת קסם אישי רב, כושר ביטוי ושכנוע. יש לך את כל הנתונים להצליח, עלייך למצוא בן זוג שיעניק לך תחושה של ביטחון מבחינה רגשית וכלכלית. זה הכל. שאר המעלות לא חשובות. ציפיות גבוהות מידי מכשילות אותך. להקטין את הפער בין הצפיות למציאות חייך. להתמקד בעיקר. בברכה, גילה אמיר

monikc

New member
תודה רבה גילה ..וברשותך הבהרה?

שמי כיום מוניק...
אבל יש אפשרות לדעת מתי?כמו שבטח שמת לב אני לא ילדה

אני בוגרתומחפשת קשר ומחויבות...

גילה118

New member
monikc זוגיות

שלום מוניק,
יש לכולם גורל ויש גם זכות בחירה ויש לפעמים צורך לעזור לגורל. העצות שנתתי לך יעזרו לך למצוא בן זוג במהרה.
שימי לב להוריד ציפיות, להעלות את המוטיבציה הרגשית, לחפש בבן הזוג את יתרונותיו ומעלותיו ולא את חסרונותיו ולא לחפש כל הזמן יותר טוב ויותר טוב אלא ההפך ללמוד להתפשר, לוותר, להנמיך ציפיות.
מה את רוצה יותר? בחור רומנטי, שרמנטי, מקסים ולבבי או מישהו להתחתן אתו. לבחור בחור לחתונה בוחרים אחרת מאשר בחור למסיבה. שימי לב. עוד השנה את יכולה להתחתן. את יפה, מקסימה, טובה, רגישה, מוכשרת, חזקה, ובדרך כלל כשאת רוצה משהו את יודעת גם להשיג אותו. לבחירתך.
בברכה, גילה אמיר

monikc

New member
תודה רבה גילה על הסבלנות ועל התשובה תבורכי!!

למעלה