בן זוגך רזה/מלא? יכול להיות שהוא פשוט דואג לך
שמעי, יצאתי עם כמה גברים בחיי - חלקם רזים וחלקם מלאים.
כשיצאתי עם הבחורים הרזים בד"כ הרגשתי ככה והאכלתי את עצמי סרטים שכשאנחנו יוצאים עם חברים הוא לא תמיד מזמין אותי, אלא רק למפגש עם החברים הקרובים ביותר שלו כדי שלא יירדו עליו או יסתכלו עליו מוזר שהוא בא עם חברה שלו שהיא בחורה מלאה.
לרוב טעיתי, ובד"כ הוא ענה לי שהוא לא תמיד היה מזמין את החברות הקודמות שלו לכל האירועים הללו, ויצא שסתם עשיתי סצנה.
האם דיברת עם בן זוגך על הנושא?
האם את מרגישה שהוא אוהב אותך כפי שאת, ואולי פשוט דואג לך בקטע של הספורט והדיאטה?
כי נגיד סתם דוגמא להבדיל אלף הבדלות - אמא שלי מאוד אוהבת אותי, כמו שאני, כל הזמן מחמיאה לי שאני יפה סקסית ומתלבשת יפה וכו' , אבל מדי פעם היא מעירה לי כמה שהיא היתה רוצה אם הייתי עושה קצת ספורט ואוכלת פחות שטויות כי היא דואגת לי! פעם אחת הערתי לה עם דמעות בעיניים ושאלתי אותה למה היא עושה את זה... היא אמרה לי משהו נכון וחשוב: "יקירתי, אני מעירה לך כי אני מכירה אותך ולפעמים את לא שמה לב שאת לא מרוצה מעצמך, מהלבוש, או מהגוף שלך. את לפעמים מראה את זה מבלי לשים לב, ולכן אני רוצה לעזור לך להתחטב ולאכול בריא יותר כדי שתאהבי את עצמך ב100%.."
ייתכן ואת משדרת לבן זוגך שאת לא תמיד שלמה אם עצמך או אוהבת את עצמך ב100% , ולכן אולי הוא מנסה לעזור לך כדי שתוכלי להסתכל על עצמך בגאווה כמו שהוא בוודאי (אני מקווה) מסתכל עלייך.
תחשבי על זה