זוגיות

mirosh851

New member
זוגיות

למישהי קרה שהרגישה שבן זוגה מתבייש בה בגלל שהיא שמנה? למרות שהוא אומר שהוא אוהב אותה?אני לפעמים מרגישה ככה ולא יודעת אם כדאי לי לעלות את הנושא איתו. הוא גם מעיר לי שאני צריכה לעשות ספורט ודיאטה בשביל הבריאות שלי. אני חושבת ש-50% זה דאגה לבריאות ו-50% לפדיחה שלו.

נשמע לא טוב

אם אתם בזוגיות והוא עוד מצהיר על אהבה, הוא אמור לדבר איתך בכנות (אפילו אם האמת כואבת) ברגע שהוא עוטף את העצות שלו בדאגה לבריאות שלך, הלך עליו.
ולהתבייש באדם שאתה בקשר רומנטי איתו - עושה אותך חרא של בנאדם. איך אומרת ורדה ויזלטיר? תזרקי אותו.

NISAN1979

New member
שופעת - לא לזרוק קרשים למדורה...

למצוא מערכת יחסים טובה בימנו זה דבר לא כל כך קל!
הכי פשוט זה להרוס ולזרוק, והכי נכון זה לדבר ולהתמודד עם המצב, תוך ניסיון לפתור אותו.
אני חושב שכדאי לך פשוט לפתוח את הנושא איתו, לשתף אתו בתחושות שלך ולראות לאן זה מוביל,
במידה ותראי שהמצב באמת בעייתי מאוד - תמיד תוכלי לקחת את הקרשים של המהדרין
ולזרוק אותן ואותו...

שיהיה בהצלחה!

קליספרה

New member
גם אני חושבת שהבסיס לזוגיות טובה

היא התקשורת עם בני הזוג
יש מצב שאת צודקת ויש מצב שאת מקרינה עליו את הבלבלות שלך
צאו לאן שהוא ודברו על זה (לא בבית) הכי טוב תוך כדי הליכה - זה אוזר לאסוף את המחשבות ולהתמקד, כשביחד.

את יכולה להגיד מה את מרגישה, גם לגבי דיאטה ולשאול אותו עד כמה זה מפדח אותו ואם הוא יכול לחיות אם זה באמת לאורך זמן כי נכון להיום זה נכון לך ואגב - כמו בזרזור למטה אני אומרת שהמקום שלך הוא טוב יותר - הוא בחר בך למרות שאת שמנה לא בגלל שאת שמנה. זאת אומרת שהוא כן רואה את האדם שמולו .

נוסעת27

New member
גם לי זה קרה פעם

הבחור אמר לי שהוא אוהב אותי כמו שאני, אבל הוא מרגיש שאני לא מרוצה מאיך שאני ואם אני רוצה הוא יכול לעזור לי (הוא היה מדריך בחדר כושר). כמובן שהייתה בתוכי כל הזמן התהייה אם הוא היה כנה במה שאמר או שזאת הייתה דרך "רגישה" לנסות לגרום לי לרזות..
בכל מקרה, אני מבינה שתמיד יש את החשד הזה שמישהו מעיר לא רק מתוך אכפתיות אלא מתוך בושה או אינטרסים, כי זה מה שאנחנו רגילים מהסביבה שלנו.. אבל אני ממש לא פוסלת שהוא באמת פשוט דואג לך, עובדה שהוא איתך. אם השומן היה כל כך מפריע הוא היה עוזב כבר מזמן. אלא אם עלית במשקל רק בזמן האחרון ואז יותר הגיוני שזאת סיטואציה חדשה ומפריעה לו מעבר לדאגה.
בכל מקרה תומכת במה שנאמר לך- תקשורת טובה ותקבלי את התשובה שלך..

עלמה88

New member
אז ככה

כן. כשרק התחלנו לצאת...הוא לא העיר לי
אבל לא ממש חשף אותי לחבריו, שלא לומר החביא אותי
אני הרגשתי שהתבייש בי
דיברנו על זה...קצת.

התחתנו
עברו יותר מ-30 שנים
אנחנו עדיין ביחד, חיים את העליות והמורדות של החיים
ולמראה אין משמעות

אז מה אני אומרת? אם יש לקשר בסיס טוב, אם יש אהבה, תעברו את זה
וכן, דברו על זה

Goldfield

New member
בן זוגך רזה/מלא? יכול להיות שהוא פשוט דואג לך

שמעי, יצאתי עם כמה גברים בחיי - חלקם רזים וחלקם מלאים.
כשיצאתי עם הבחורים הרזים בד"כ הרגשתי ככה והאכלתי את עצמי סרטים שכשאנחנו יוצאים עם חברים הוא לא תמיד מזמין אותי, אלא רק למפגש עם החברים הקרובים ביותר שלו כדי שלא יירדו עליו או יסתכלו עליו מוזר שהוא בא עם חברה שלו שהיא בחורה מלאה.
לרוב טעיתי, ובד"כ הוא ענה לי שהוא לא תמיד היה מזמין את החברות הקודמות שלו לכל האירועים הללו, ויצא שסתם עשיתי סצנה.

האם דיברת עם בן זוגך על הנושא?

האם את מרגישה שהוא אוהב אותך כפי שאת, ואולי פשוט דואג לך בקטע של הספורט והדיאטה?

כי נגיד סתם דוגמא להבדיל אלף הבדלות - אמא שלי מאוד אוהבת אותי, כמו שאני, כל הזמן מחמיאה לי שאני יפה סקסית ומתלבשת יפה וכו' , אבל מדי פעם היא מעירה לי כמה שהיא היתה רוצה אם הייתי עושה קצת ספורט ואוכלת פחות שטויות כי היא דואגת לי! פעם אחת הערתי לה עם דמעות בעיניים ושאלתי אותה למה היא עושה את זה... היא אמרה לי משהו נכון וחשוב: "יקירתי, אני מעירה לך כי אני מכירה אותך ולפעמים את לא שמה לב שאת לא מרוצה מעצמך, מהלבוש, או מהגוף שלך. את לפעמים מראה את זה מבלי לשים לב, ולכן אני רוצה לעזור לך להתחטב ולאכול בריא יותר כדי שתאהבי את עצמך ב100%.."

ייתכן ואת משדרת לבן זוגך שאת לא תמיד שלמה אם עצמך או אוהבת את עצמך ב100% , ולכן אולי הוא מנסה לעזור לך כדי שתוכלי להסתכל על עצמך בגאווה כמו שהוא בוודאי (אני מקווה) מסתכל עלייך.

תחשבי על זה

Goldfield

New member
ודבר נוסף ..

כשיצאתי עם בחורים רזים, פחדתי ללכת למסעדות איתם והתביישתי להיראות מולם עם ביס בפה...

אבל קצת התבגרתי והתגברתי, וכשהרגשתי בנוח עם בן זוגי (לא משנה אם שמן או רזה) הרגשתי שאני גם יכולה ללעוס לידם....

הכל תלוי מה רמת הנוחיות והביטחון שלך עם הבחור.

אם הבחור שלך לא גורם לך להרגיש בנוח לאכול לידו, לרקוד לידו, להפגש עם חברים שלו ולדבר איתם לידו, ולהיות עצמך לידו, אז ייתכן והקשר שלכם בבעיה... מקווה בשבילך שלא :)

Blue Rose

New member
לפי מה שקראתי בשירשור....

הבעיה היא בכך שאת לא אוהבת את עצמך...
בגלל זה הוא מדבר איתך על דיאטות- לא בגלל שזה מה שהוא רוצה שתעשי, אלא כדי שאת תרגישי טוב עם עצמך...

אם את חושבת שהוא מתפדח מהקשר שלכם- שבי איתו לשיחה אולי אפילו תראי לו את השירשור הזה...שיבין מה את מרגישה ותראי מה התגובה שלו...אבל הכל בפתיחות וסבלנות ולא מתוך מתקפה....

אני חושבת שאם מישהו לא רוצה להיות איתנו (ולא משנה הסיבה או הנסיבות)- מרגישים ויודעים את זה...ואולי אני תמימה...(ותודה לבעלי).

רוזי! שכמעט לא ישנה ב- 3 הלילות האחרונים....אבל נוספו כמה שיניים לחיוך של הקטנטן...

mirosh851

New member
תודה

,תודה רבה לכן על התגובות . קיבלתי המון חיזוקים ממכן. אני חושבת שאני כן אדבר איתו על זה . ונכון הוא שאני לא אוהבת את המראה החיצוני שלי וכניראה שזה משפיע עליו.....אני צריכה לעבוד על עצמי ולאהוב אותי כמו שאני...... אתן מקסימות

למעלה