זוגיות

מירבוש33

New member
זוגיות

בוקר טוב
יש לי בעיה שרציתי לשתף.יש מישהו שהיכרתי לפני שלושה חודשים הקשר עבר עליות וירידות בגלל כל מיני נושאים ובסופו של דבר החלטנו שזאת תהיה ידידות.
אומנם ידידות קרובה יותר כי אנחנו מקיימים יחסים.נתתי לידיד עבודה בגלל מצבו הכלכלי שהתקשרתי לברר מה קורה הוא אמר שלא יוכל להמשיך לעבוד כי הוא לא מסתדר עם זה ושאני אקח את כל מה שקשור לעבודה,וגם לפני שהלכתי הוסיף שהחליט באותו יום לא לענות לטלפונים כי יש לו הרבה דברים שחייב לסיים אותם.בערב התקשרתי ולא ענה ואז שלחתי הודעה שיבוא אם בא לו לארוחת ערב אך לא היתה תגובה.בדרך כלל שאני משאירה לו הודעה הוא חוזר אליי לפחות למחרת היום.למחרת התקשרתי בצהריים דיבר איתי בקרירות ואמר לי שהשיחה איתי בלבלה אותו ולכן טעה במשהו אז אמרתי לו שימשיך במה שעושה וסגרנו.אתמול כל היום היה בבית ולא התקשר כי הוא מדבר איתי לפחות פעם ביום.היום לא יצר קשר נראה לי שזה איזה סוג של התחמקות אני עוברת דרך הבית שלו כל יום כי הוא גר קרוב אליי.אני רוצה לדבר איתו לדעת אם יש משהו שמפריע לו בקשר ביננו ושאם הוא לא רוצה את הקשר אפילו ידידותי שיגיד לי .מאוד מאוד קשה לי כי אני נקשרתי אליו אני יודעת שאמר שלא יוכל להיות ביננו יותר מקשר ידידותי וקיבלתי זאת למרות שהייתי רוצה יותר אך לא רציתי להלחיץ אותו שינתק איתי את הקשר.אך נראה לי שגם את זה הוא לאט לאט מנסה לנתק.
אני יודעת שאם יגיד לי בפירוש שלא רוצה קשר זה יהיה לי קשה מאוד אבל עדיף מאשר אי הודאות וכאן אני זקוקה לעצה חשבתי לשלוח לו הודעת SMS שבא כתוב שנראה לי שהוא לא רוצה לדבר איתי ואני לא יודעת למה שיגיד אם יש משהו אבל אני מתלבטת אם זאת ההודעה.מה לדעתכם אני צריכה להגיד לו או לשלוח לו בהודעה רציתי רק לציין שהוא מודע לרגשות שיש לי כלפיו.
אודה לכם על המלצתכם.אם זה יכול להיות מהר כמה שיותר כי זה כבר משגע אותי.תודה

קארניו

New member
קחי אישור כדי שלא תשתגעי

הבחור לא מעוניין בך !

אני יודעת שחוסר וודאות משגע ושהיית מעדיפה שיזרוק אותך בצורה גלוייה ,אבל מה לעשות שישנם טיפוסים פחדנים
שאינם מסוגלים להתעמת עם הצד השני ומעדיפים להתרחק לאט עד להעלמות מלאה ולכן אין לך מה לשלוח מסר וגם לא
לעשות שום צעד אחר בכיוון .
הדבר היחידי שעלייך לעשות הוא להתחיל להפנים שהבחור הלךךךךךךךך ולמחוק אותו מחייך .

chenby

New member
הלב שלנו יודע הכי טוב להגיד לנו אם אנחנו

במקום הנכון.
אם הוא שמח ומרגיש טוב (הלב) - סימן שאנחנו במקום נכון
אם הוא מלא מחלוקות - כנראה שזה לא זה...
תני ללב שלך להגיד לך תכלס אם את במקום טוב או לא. ואחרי שתביני, תקחי החלטה מה לעשות הלאה.
לפעמים אנחנו רוצים מישהו, ובכל זאת אנחנו חותכים את זה כי אנחנו רוצים את עצמנו מאושרים קצת יותר ממה שאותו מישהו הזה מאפשר לנו. זו בחירה שלך אם מגיע לך מישהו כזה או לא. זה הכל.

seeyou

New member
האם תמיד היו לך מערכות יחסים כאלו?

אני בטוח שיש בעולם גברים שיעריכו אותך כאישה/ידידה או ממש חברה

ייתכן שיש לך בעיה בבחירת בן הזוג

את לא צריכה להתחנן לאף אחד גם אם פיתחת רגשות כלפיו

יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
את יודעת איך צדים אריות בסיביר?

[למתקשים בגאורפיה: אין אריות בסיביר]
תופסים דב וחוקרים אותו עד שהוא מודה שהוא אריה.

אותו דבר בקשר שלכם: החלטתם שאתם ידידים. זה כמו שהדב פתאום מחליט ש[לצורך העניין] הוא אריה...

במלים אחרות: החלטת להיות "ידידים", אבל אתם מדברים כל יום, שוכבים, חופרים, את מסדרת לו עבודה... בקיצור, את מנסה להישאר איתו בקשר זוגי מלא, רק בלקרוא לזה "ידיד". זה לא עובד [ראי מה קרה לברית המועצות שצדה ככה אריות]

קארניו

New member
לא רק שזו איננה זוגיות

גם ביזיזות אופס, "ידידות" הוא כבר לא מעוניין ....

מירבוש33

New member
זוגיות

ודבר שני הוא גר בבניין ממולי שלהיעלם הוא לא יכול כי מידי פעם אנחנו נפגשים בחוץ.ואני יודעת שאני צריכה להתרחק שלא תחשבו שאני טיפשה אבל אני מסונוורת וזה קשה לי לעשות את הצעד ולהתנתק.השאלה שלי היא אני החלטתי בכל זאת לדבר איתו או לכאן או לכאן ואני יודעת שזה טיפשי לעשות את זה אבל אני חושבת שככה הכל יהיה לי ברור במקום לאכול את עצמי ולא לתפקד כי להגיד תשכחי ממנו זה קל מאוד אבל אני טיפוס מאוד של שחור לבן אני צריכה לדעת אם הבן אדם לא רוצה אפילו קשר מסוים ואז יהיה לי יותר קל שאני אדע וככה אוכל להמשיך הלאה ולא באי ודאות.אני בקושי מתפקדת תעזרו לי בבקשה למצוא את המילים הנכונות כדי לדבר איתו אני ממש מבקשת ובלי לתת מוסר כי אני כבר יודעת אבל זה קשה לי

קארניו

New member
טוב, אז לכי אליו ותאמרי לו

שיגיד לך מפורשות שהוא לא מעוניין בך ! ואם הוא יתחמק מתשובה חד משמעית ,
אז תתחנני , תאיימי ותקרצצי עד שימאס לו והוא יעיף אותך בצורה בוטה, מכוערת
וירמס עד עפר את מעט כבודך שנשאר..
זה מה שאת רוצה? קדימה לעבודה מ ע כ ש י ו !!!

מגיע לי3

New member
מה זה משנה מה הוא יגיד

גם אם הוא יודיע חד משמעית שהוא רוצה לנתק את הקשר איתך (לא נראה לי שהוא טיפוס שיודה בזה)
את בכל מקרה תאכלי את עצמך ולא תתפקדי

אני מציעה לך לשלוח לו הודעה שיש לך הרגשה שהוא רוצה לנתק את הקשר, ואם זה לא נכון שידבר איתך.
יהיה לו יותר קל להתעלם מההודעה/להסכים איתך מאשר להודות שזה מה שהוא רוצה

שום טוב לא יצא לך מלדבוק בקשר שנגמר
זה לא יחזיר אותו
וגם לא יאפשר לך להמשיך לקשר הבא

מירבוש33

New member
זוגיות

נכון שהייתי רוצה שהקשר יהיה יותר רציני מאשר ידידים אבל אני מבינה שהוא לא רוצה ונכון שאני מתנהגת כאילו שזה בן זוג שלי אבל אני יודעת שגם ידידים חוץ מששוכבים ביחד יכולים לעזור אחד לשני .

קארניו

New member
אני חושבת שאישה בגילך

אמורה להבין דבר או שניים ביחסי גברים - נשים . סורי, אבל את מתנהגת כמו בת
טפש-עשרה מאוהבת, תמימה ועיוורת בלי בקרה וחסרת שיפוט מינימלי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הפטנט שלך לא עובד

הוא לא רוצה אותך כבת זוג, וזהו.
מה זה הקונץ הזה "לקרוא לזה ידידות". את לא רוצה שום ידידות. את רוצה זוגיות.

זה כמו שאחת שגרה בירושלים יכולה לקרוא לזה "תל-אביב". על עצמה היא יכולה לעבוד, אבל זה לא יעבוד על אף אחד חוץ ממנה.

בקיצור, במקום להבין שלא הלך, ביי ביי ושלום, את מעדיפה להיאחז בקישקושים מילוליים.

סטנגה Joe

New member
נראה לי

שיש כאן איזה מין סוג של משחק אגו.
לא ברור לי למה.
אם את רוצה להשתתף במשחק, תרדפי אחריו עד שיהיה מוכן לשתף פעולה ולספר לך מה העניין.
אם לא, עזבי אותך ממני.
דפדפי.
הלאה.

מירבוש33

New member
זוגיות

טוב הבנתי אתם צודקים אני באמת מתנהגת כמו בת טיפש עשרה ואני גם חושבת שאם באמת אדבר איתו אז אשפיל את עצמי אני כל השבת חשבתי מה עשיתי לא בסדר ועכשיו אני יודעת שכלום לא עשיתי וכמו שאמרתם לי בהתחלה לדפדף וזה באמת מה שאני יעשה כי לדעתי הוא הפסיד לא משנה אם זאת חברה או ידידה אבל אני חושבת שנתתי הכל מעצמי כי בהתחלה הוא אמר שהוא רוצה קשר זוגי וכל הזמן היתה התנדנדות פעם כן פעם לא ואני קניתי את כל מה שאמר ונתתי לו לעשות מה שהוא רוצה בי.אני חושבת עד עכשיו איך השפלתי את עצמי כל הזמן הזה שניסיתי לראות משהו שלא קיים וזה שהטעה אותי כל הזמן.
תודה על כל התגובות שקיבלתי ועל ההתייחסות

nirity1

New member
למה לקרוא בין השורות

אם הכתובת היא על הקיר.
את לא צריכה לרדוף אחריו. מנסיוני. כשגבר מעוניין הוא גם טורח להראות שהוא מעוניין.
ותרי.

רפסודיה

New member
הוא כבר אמר שמצידו הקשר לא יהיה יותר מידידות

את לעומת זאת רוצה זוגיות, הצורך שלך לגיטימי רק שזה לא יקרה איתו.
קודם את ניסית לתמרן כך שתתפתח זוגיות מבלי שהוא ירגיש. וכעת הוא עושה ויברח מבלי לומר זאת במפורש. שתי האסטרטגיות האלה לא עובדות כי בתכלס אנשים מרגישים מה קורה במציאות גם אם היא איננה המציאות אליה ייחלו.

למעלה