זוגיות

זוגיות

אני בחורה בשנות ה 30+++ שלי , גרושה ללא ילדים, הכרתי בחור קסם , יצאנו ארבעה חודשים , הקשר היה מאוד אינטנסיבי על בסיס יום יומי והיו הרבה מריבות, כל מה שזוג עובר אחרי שנה, איתו עברתי בארבעה חודשים, הבחור קטן ממני בשנתיים , גר עדין אצל ההורים(למרות שמחזיק דירה משלו) לא היה לו קשר ממש משמעותי בחייו או ארוך, כל הזמן הרגשתי שאני צריכה לנהל אותו בקשר מה עושים או מה לא עושים, הוא סיפר להוריו עלי אך אף עם לא הכיר לי אותם אני לעומת זאת הצגתי אותו לאימי ולחברותי, טיפוס מאוד מופנם ואם לא הייתי שואלת אותו לגבי רגשותיו אלי הוא לא היה אומר אוהב וכו'....אחרי ארבעה חודשים הבחור קיבל סיבוב ועזב אותי בטענה שהוא מרגיש חנוק וכבול ושאני יותר מידי נכנסת לו לחיים(כן כן שאלתי שאלות ללא הפסק לגבי עברו, היה לי מוזר שגבר בגילו לא החזיק מעמד בזוגיות למעלה מ6 חודשים ושאין לו חיי חברה )שנפרדנו לא הרפתי האגו שלי נפגע והתנהגתי כמו מטורפת נבהלתי מעצמי שאני מסוגלת בכלל להתנהג ככה, לא הבנתי איך "זורקים" בחורה כמוני, יפה, מצליחה, דעתנית, מצחיקה ומלאת נתינה, פשוט לא הבנתי והצקתי לו...עד שכוחי נגמר והרפתי...ואחרי שבוע וחצי שהרפתי ונעלמתי מהשטח הוא שאל עם יש לנו עוד סיכוי .....אני עכשיו מבולבלת, הנחתי לסיפור הזה אבל האהבה קיימת....לחזור או לא לחזור זאת השאלה? דרך אגב ידיד שלי אמר לי שטיפוס שזורק יזרוק שוב...אני כבר לא ילדה ואני רוצה להתחתן שוב ולהקים משפחה , אני יודעת שהוא יהיה אבא טוב ואיש משפחה מקסים...אז מה עושים?

כמו שאת אומרת.

את בחורה יפה, מצליחה, דעתנית, מצחיקה ומלאת נתינה ואני מוסיף, רגשית, מוחצנת, תקשורתית, מודעת ותובענית (לא דברים רעים) הבחור המדובר, ממה שאת מתארת, לא כזה. וגם לא יהיה כזה. וגם לא בנוי להתמודד עם כזו. אל תתני לשעון הביולוגי שלך לסמא את עיניך ולראות מציאות שאינה שם. חבל. עליך. עליו. על הילד/ים שתביאו אם ...

קארניו

New member
על סמך מה קבעת

שהוא יהיה אבא טוב ואיש משפחה מקסים בעוד שההתנהגות שלו עכשיו מעידה בדיוק ההיפך עליו ?

betalfa

New member
יהיה אבא טוב ואיש משפחה מקסים?

על סמך ארבעה חודשים שבהם הספקתם לריב בכמות ריבים של שנה, שלא טרח אפילו להכיר אותך להורים שלו (והוא גר שם!), שלא אמר לך איך הוא מרגיש לגביך ואז זרק אותך כי נכנסת לו לחיים? אני מבינה שאת ממש רוצה להביא ילדים, אבל נראה לי שזה מסמא את עינייך. קחי בחשבון שפרק ג' עם ילדים זה כבר יותר מסובך...

אלעל5

New member
קראי לעצמך את מה שכתבת בקול,,

ותביני שזה הדבר הטוב ביותר שקרה לך !

אם את אוהבת אותו ורוצה אותו

ותרי על לשנות אותו. נראה לי שהוא פרויקט או אתגר בשבילך, יותר מאהבה. את בחרת מישהו מסוים, כדי להוציא ממנו דברים שאין בו או שהוא לא רוצה להוציא. ותבררי לעצמך מדוע דווקא בחרת בטיפוס כזה, ולא בטיפוס אחר. מה את משחזרת מהעבר, מה הוא מזכיר לך, ומה המלחמה שלך, שאת נלחמת כאילו מולו אבל בעצם מול משהו היסטורי. אגב, טיפוס חלקי נשאר טיפוס חלקי. האם זה מה שאת רוצה בחיים? האם גם את טיפוס חלקי? כי אחרת כל החיים תרגישי שזה לא זה, ותהיי מתוסכלת, אלא אם תדעי להיות מנותקת ממנו, מה שאני לא חושבת שאת בעצם רוצה.

seeyou

New member
מחפשת שקט נפשי בזוגיות?

בגילך היית אמורה לדעת שזוגיות זה כמו "עיסקה"-לכול צד יש אינטרסים אישיים (גלויים ונסטרים) ועוד דבר,גבר פנוי בגילו אשר חי עם ההורים למרות שיש לו דירה אומר הרבה הוא חיי באמת ב"שקט נפשי" -הוא לא מרגיש צורך להקים משפחה(לא היה לו קשר ממש משמעותי בחייו או ארוך) -מספיק לו גלישה או קשר קצר כפי שהיה איתך את מופתעת שהוא אזב אותך בטענה שהוא מרגיש חנוק וכבול? הרי את כתבת: "כל הזמן הרגשתי שאני צריכה לנהל אותו בקשר מה עושים או מה לא עושים" דרך הגב הסיבה זאת הסיבה העיקרית במשברים בזוגיות/נשואים למחרת החופה איך "זורקים" בחורה כמונך, יפה, מצליחה, דעתנית, מצחיקה ומלאת נתינה?
את חייבת להבין שאת הצגת לו את הצד שלך שלא מתאים לו(להיות בשליטה של אישה) כול הנשים עושות את זה ללא תבונה הנשים לא מבינות שכול שינוי שהן חפצות צריך לבוא במנות קטנות ובציר הזמן ולא "זבנג וגמרנו" לדעתי,היית צריכה לתת לו את ההרגשה שהוא מקבל את השקט הנפשי כפי שהוא מקבל אצל הוריו-כול זה לזמן מה
בטוח ארוך יותר מ4 חודשים יוסי

זה הזמן להתחיל שוב -

במהלך הקשר הקצר הזה עשית בערך את כל הטעויות האפשריות, לא היה בור שלא נפלת בו - אני מבין את הצורך הדוחק שלך בזוגיות אבל זה עדיין לא מצדיק את האטרף שנכנסת אליו, היית כל כך "יפה, מצליחה, דעתנית, מצחיקה ומלאת נתינה" שלא ראית אותו ממטר. אז אני לא יודע כמה הוא יהיה מוצלח בתור בעל ואב אבל אין לי ספק שאותך הוא יודע לנהל - לא רק שהוא יזם את ההפסקה בקשר, הוא גם התעקש לא לפתוח את הנושא לפני שווידא שאת רגועה לגמרי. אז הנה - עכשיו את רגועה זמן להתחיל שוב - בהצלחה.

Orlandosha

New member
למה????????????

כל מה שהיא מספרת עליו אמור להדליק - לא נורה אדומה, אלא צ'קלקה + סירנה. מדובר בקשר מתוח מאוד, עם גבר בן 34,5 נגיד (לפי התיאור שלה), גר עם ההורים, נטול קשרים משמעותיים עד כה - שזה אומר דרשני!!! היא המובילה, הוא סגור שזה פחד אלוהים, מתאמצת עליו ש - למות, אימאל'ה.................................לברוח!

למה???????????

יצא לך לבחון מקרוב את שוק הגברים הפנויים לקשר עם גרושה ללא ילדים בת 30++++ שמחפשת בן זוג להקמת משפחה (בעתיד הנראה לעין הביציות שלה)? בקיצור, אם יש אחד כזה והוא מתפקד, בריא, חושב בכיוון ורוצה אותה (והיא אוהבת אותו) - כדאי לה מאוד לעשות מאמץ להיות נחמדה אליו להשאיר אותו בסביבה. סטטיסטיסטית, הסיכוי שמחר בבוקר (או בשבוע הבא או אפילו בעוד חודשיים) ימצא עבורה עוד גבר שעומד בכל הקריטריונים הללו, הוא די נמוך. ועכשיו אני רצה לקנות

Orlandosha

New member
well, לא משכנע בעליל..

what to do? הייתי מוותרת. לבד עדיף עשרות מונים על כזה ביחד, אללה יוסטור.

קארניו

New member

ממש תגובה של דודה פולנייה !!! חוצמזה, גברים (בדיוק כמו נשים) מעדיפים גרושות על פני רווקות . ובכלל מס' הפנויים כ"כ גדול כך, שאין לה מה לדאוג ובוודאי שלא להתפשר !

chenby

New member
מעדיפים גרושות על פני רווקות?

למה כי מישהו פעם כבר הסכים להתחתן איתן אז כנראה יש בהן משהו? או שאולי התאוריה מספרת שבגלל שהן כבר היו נשואות הן לא ממהרות להתחתן?

קארניו

New member
כן,

כל הסיבות שמנית נכונות . ויש עוד אחת בהקשר של רווק/ה שמגיע/ה לשנות ה-30 המאוחרות של/ה . שאם הם עדיין לא נישאו אז מן הסתם משהו פגום בהם . זאת המציאות יקירתי . אגב, גם במגזר הדתי גיל הרווקים עלה .....

Orlandosha

New member
לא מדויק,

אם תיכנסי לאתרים כמו בייבילי ודומיהם תמצאי שם המוניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים שנמצאים בדיוק באותו מצב כמו שלה. נראה לי שלב באבולוציה יותר מכל דבר אחר.

Jake Speed

New member
Damaged Good

סינגל מעל גיל 30. עצוב אבל נכון. לא נכון במאה אחוזים, כן? תמיד יש את המקרה הפרטי הזה, שאיתו זה אחרת. אבל ככלל? חופשי. חוצמזה, ככל שאנחנו חיים יותר שנים לבד, אנחנו מתרגלים לעשות דברים בצורה מסויימת ויותר קשה לנו להכניס מישהו לעולמנו ולהתאים את עולמנו אליו (ברור שהצד השני צריך גם הוא לעשות התאמות...) זוגיות נרכשת, לא מולדת. וזה אומר שמי שלא רכש את הכישורים, מאבד את היכולת בגיל מסויים. You can't teach an old dog new tricks. ג'ייק, שמשוויץ בשלוש מילים שהוא יודע באנגלית

למעלה