זוגיות

AL212

New member
הרבה פעמים

חושבים שאני מתחת ל-18 ומבקשים ת.ז... נראה לי שלגברים זה פחות מחמיא, לוקחים אותי פחות ברצינות. מצד שני, זה כיף להרגיש ילד נצחי.

inbardaf

New member
זה לא משנה אם אתה גבר או אישה

אני מקטרת על זה הרבה. אנשים לא מבינים למה, כי הם חושבים שזה מחמאה. אז נכון שברמת העיקרון כיף להראות צעיר, הבעיה, כמו שציינת, שמתיחסים אלי בחוסר רצינות - וזה מעצבן!! מבקשים ממני תעודת זהות כל הזמן...
ומתחילים איתי ילדים קטנים...

Xylophone

New member
כן, כגם אותי לא לוקחים

ברצינות
זה פוגע הרבה פעמים בלהתקבל לעבודה "של גדולים"

inbardaf

New member
../images/Emo4.gif

עבודה, לימודים וכל תפקיד שדורש נוכחות... נסי להכנס ככה לכיתה של תלמידים. שלא לדבר על התקופה שהייתי מתרגלת במכללה.. עד שהסטודנטים התרגלו עלי והתחילו לחכות לי עם שטיח אדום (כי - 'הצלתי אותם.' במקום תרגול, פשוט למדתי אותם את הקורס אחרי שהם בכו שהם לא מבינים את המרצה..)

Berethor

New member
וואלה אז זה הסוד לנעורי נצח

זה הסיבה שערפדים לא מזדקנים!, מתברר שזה לא הדם אחרי הכל. מהיום נושכים רק מיניים.

Berethor

New member
תיקון קל

-אם הוא לא רוצה -קח דוגמא מעינבר חבל שאין עריכה

amb2

New member
קח דוגמא מעינבר??

יש קלטתי שאתה עובד אצלה....חחח ניתפסתם בגדול

Berethor

New member
דברתי על הזוגיות

עינבר היא דוגמא לזוגיות א-מינית שהיא דבר אפשרי, לכן גם הבחור פה יכול למצוא זוגיות כזאת כמו שעינבר מצאה, כמובן שאם הוא רוצה בזה. בקשר לזה אני עובד אצלה, איך זה קשור לנושא..

amb2

New member
רצון ועשייה..

אדוני הנכבד.. זה משהו שכתב פילוסוף גדול ..בטח יותר ממך וממני...אז תילמד קצת מאחרים גם ..אפילו שאתה דיי חכם

הכי טוב שתחפש זוגיות אצל א-מיניים

לספר על עצמך שאתה פשוט טיפוס שלא אוהב סקס נקודה. כך תחסוך זמן וכאב לב.

Berethor

New member
../images/Emo45.gif

עצה טובה ונכונה. יחסוך זמן וכאב לב. חוסר סיפוק ומין מיותר לכולם. צריך התאמה זוגית ומינית, אהבה ורצון זה לא הכל.

למעלה