זוגיות

זוגיות

היי כולם:] רציתי לדעת, איך אני יכולה להמשיך הלאה ולצפות לזוגיות כשקשה לי להשתחרר ממערכת שהייתה בעבר? אני יודעת שבשביל להתקדם הלאה ובאמת למשוך לעצמי זוגיות, אני לא יכולה להיות תקועה בעבר. אני משתדלת שלא לחשוב על זה, אבל אני בן אדם וצצות לי מחשבות לראש מדי פעם על הקשר שהיה. איך אני מפסיקה אותן? כי אני לא ממש שולטת בזה, אני רק יכולה "להעיף" אותן מהראש. אני מניחה שכשמישהו יגיע, אני אשכח או לפחות לא אחשוב בכזו תדירות על הקשר שהיה בעבר. מה עושים? תודה:]

סגירת העבר ופתיחת ההווה עתיד

היי כדי לסגור את העבר ולהשאירו שם יש לערוך סגירה. אם את במקום שבו אירועי העבר מנהלים אותך או לא מניחים לך לפתח מערכת יחסים חדשה רצוי לטפל בכך. אפשרי - כתיבה= כול מה שפתוח ויש אפשרות לתקשר מצויין מה שלא לכתוב ולשחרר... או לקחת טיפול/ייעוץ/אימון... בכדי לזמן מערכת יחסים חדשה שיחרור הבנה ותובנה של העבר יאפשרו לך צמיחה ויצירה של החדש, הרצוי. בהצלחה אירית שעל מאמנת אישית לחיים www.iritshaal.co.il

kikona126

New member
גברת פריזל

הרעין הוא בעצם לדעת לחיות את החיים עכשיו. לדעת לתחם את הקשב לזמן העכשיו ולא לעבר או לעתיד. אלא להיות פה ועכשיו. להבין שכל המחשבות האלו והפעולות האוטומטיות הינן בעצם פעולה שמגיעה מהאגו, ולא ממך. הנה קישור למאמר בנושא: http://www.the-secret.co.il/51253/hereandnow

חשבתי ברצינות על זה...

הנושא הזה - אפשר גם ככה וגם ככה לחשוב. למשל, יש מישהו שאוהבים ורוצים איתו קשר מסויים, אבל לא רואים שהצד השני רוצה זאת גם כמונו. מרבים לחשוב למה,ואז גם נמצאים במבוי סתום של אי וודאות לסיטואציה. ואז, יום בהיר ונפלא אחד (שגם אמור להיות כל יום כזה) נופלת לנו ההזדמנות שלה חיכינו כל הזמן הזה!! עכשיו, קורה ככה שמה שהיה בראש לפני - נעלם! כמובן שכל אחד עובר את זה בדרך שלו - אם היא קלה או קשה בשבילו. מעסיקה לפעמים השאלה: האם באמת אהבנו את אותו האדם, או משמה הכנסנו לעצמנו שטויות לראש...??? אני ראיתי הרבה מקרים, כשאנשים היו מוכנים להיכנס לכל קשר, בצורה הכי רצינית, כי חשבו זה הדבר! הם טרם ידעו מה עומד בפניהם, מה האדם הזה מציע להם, רק ידעו עיקרון כזה - It's Now Or Never ואני חושב וחושב על זה, ואני לא יודע איזו מסקנה לתת פה... מה באמת המסקנה לכך... גברת פריזל 2 היקרה, מה שאני יודע ב-100%, זה שאין אהבה גדולה מהאהה לעצמך...פשוט אין! את, זה האדם הראשון שאת רואה כשאת מסתכלת במראה בבוקר. את, זה האדם שאת מרגישה הכי טוב בעולם...את תמיד יודעת כשכואב לך, כששמח, כשעצוב, כשנהדר! את, זה האדם שתמיד תדעי עליו יותר מכל אחד אחר. אל תבגדי באדם הזה, שזה בעצם את!

למעלה