זוגיות? היי קרן, שמי לימור ת.ל: 09.05.77 אשמח לדעת מה את רואה? בתודה מראש, לימור.
ל לימור1977 New member 9/5/08 #1 זוגיות? היי קרן, שמי לימור ת.ל: 09.05.77 אשמח לדעת מה את רואה? בתודה מראש, לימור.
ק קרן ברמן New member 9/5/08 #2 שלום לימור , אני רואה הרבה דברים . אשמח אם תמקדי שאלה ספציפית . שבת שלום ,קרן
ל לימור1977 New member 9/5/08 #3 היי קרן רציתי לדעת האם תהיה לי זוגיות? משום מה לא הולך לי בשנים האחרונות בנושא הזה. אני תמיד מתאהבת בבלתי ניתנים להשגה והם אפילו לא יודעים. הכי חשוב לי לדעת מה את רואה בקשר לזוגיות, אבל אשמח לדעת גם לגבי נושאים נוספים. תודה.
היי קרן רציתי לדעת האם תהיה לי זוגיות? משום מה לא הולך לי בשנים האחרונות בנושא הזה. אני תמיד מתאהבת בבלתי ניתנים להשגה והם אפילו לא יודעים. הכי חשוב לי לדעת מה את רואה בקשר לזוגיות, אבל אשמח לדעת גם לגבי נושאים נוספים. תודה.
ק קרן ברמן New member 16/5/08 #4 החל מגיל 32 נפתח פוטנציאל הנישואים שלך חשוב לתת צ'אנס גם לאלו שלא נארים לך בהתחלה . ההיכרות תהייה מיידית דרך חברים או מכרים בהצלחה,קרן
החל מגיל 32 נפתח פוטנציאל הנישואים שלך חשוב לתת צ'אנס גם לאלו שלא נארים לך בהתחלה . ההיכרות תהייה מיידית דרך חברים או מכרים בהצלחה,קרן