זוגיות.

רZוש

New member
זוגיות.

השאלה : האם צפויה לי זוגיות בקרוב? הרונים : אהוואז אינגוואז וונג'ו אשמח להכוונה

פיענוח ממני

בהקשר לשאלה על זוגיות המשפט נראה מעניין משום והייתי אומרת מבטיח יציבות בתחום עליו שאלת.. וההסבר: אהוואז - דרוש שינוי (או עם הפרטנר או בייחך למה שאת מחפשת או שניהם..) אינגוואז- "רון הבית" - יציבות ומיזוג בין ארבעת רוחות השמיים וונג'ו - רון העליצות (השפע המלאות..ההנאה) נדמה לי שמוסרים לך שעלייך להניע משהו בכדי שהקשר יפח ותהיה זוגיות (לפעמים מדובר בשינוי קטן.. זה בעיקר state of maind, הרי)
(מי שנותן מקבל)(לא יודעת למה אבל המשפט הזה צף בראשי כשהתכוונתי למסר אלייך..אולי את תביני מה הוא קופץ לי לשם..)

רזוש שימי לב - תיקון

הרון הראשון אהווז עניתי לגבי אייהווז בטעות השם דומה המשמעו שונה!!! הרונים מבקשים שבצאתך לדרך תתכנני את המסע כלומר כשאת יוצאת לצייד או לדייג או אני מעדיפה כשאת פותחת ליבך - זיכרי לכלכל צעדייך בתבונה (ההתחלות מאוד חשובות במילים אחרות!)

אוקיי...

מה שיש לי להוסיף על הפירוש המקסים של ליאו, הוא שיש איזה רמז קטן לבעיה בהקשר של הזוגיות, במובן שאת מחפשת זוגיות לא שוויונית. אולי את אישה חזקה מאוד, ואולי ההיפך, אולי את מחפשת מישהו שיקח אחריות על החיים שלך. בכל אופן, זה שיעור שעלייך לעבור כדי להסתכל על בנזוג יותר בגובה העיניים... הצלחה..

למעלה