זוגיות

זוגיות

אני אחותה הקטנה של יהלום זוהר אחת . שמעתי על הפורום המעניין שבניהולך ואשמח לדעת גם על צבע הנשמה שלי. ואם אפשר על מצבי באהבה...רווקה ומעונינת לדעת מה מעכב אותי מלמצוא אהבה שתוביל לקשר רציני. אשמח עם תעני לי..

רותי 11

New member
לאחות של יהלום זוהר האחת ../images/Emo140.gif

צבע הנשמה שלך הוא ירקרק עם כחול יקירה, החוסר שיש לך באהבה נמצא אצלך כל כך עמוק בלב, ממש כמו חור שמחפש שמשהו ימלא אותו, את צריכה להתחיל למלא את אותו חור באור בהמון אור, את צריכה להתחיל להתמקד בצ'אקרת הלב שלך, למלא אותה את צריכה למלא את אותו חור כדי שיווצר מצב של זוגיות.

סתם סקרנות:

רותי, האם הכרת קודם לכן את אחותה הקטנה של יהלום זוהר אחת ? אם לא - כיצד קבעת, על סמך כתיבתה בניק של אחותה הגדולה, מה צבע נשמתה ? איך את מחליטה זאת ?

רותי 11

New member
היי שלמה - אני לא הכרתי

אותה, אבל ברגע שהיא כותבת יש את האנרגיה שלה, וגם הפניה שלה כמו שהיא הציגה את עצמה אני אישית לא יכולה לדעת - אבל ההדרכות שלנו יכולים לדעת ולזהות בגלל זה הם לא בגוף ככה קל להם לדעת

אולם מה פרוש "צבע נשמה" שהוא "ירקרק עם כחול"?

איך את קובעת זאת ? האם אדם אחר, בעל יכולות לקביעת "צבע נשמה", היה מגיע להחלטה זהה ? איך ניתן לבדוק ולוודא שאכן "צבע נשמתה" הוא "ירקרק עם כחול" ?

Curious

New member
מעניין

איך אדם עצמו, שאינו מתקשר באופן מודע ואין לא פיתח את הכלים לתקשר עם "ההדרכה" שלו או עם ה"אני" שלו, יכול לאשש לעצמו את צבע הנשמה שלו....

רותי 11

New member
Curious לכולנו יש הדרכות

וכולנו יכולים להגיע לאותו מידע למשל מה שעשה מייקל ניוטון בספר מסע הנשמות הוא פשוט היפנט את המטופלים שלו והעלה אותם לתודעת העל שלהם אז אם יש מדיטציה שמעלה אותנו לתודעת העל שלנו וואלה לא יודעת, אבל כל אחד יכול לתקשר עם האני העליון שלו ולשאול את השאלות הנחוצות לו

רותי 11

New member
שלמה זה מידע שאני מקבלת

בתקשור. אני שואלת וזה מה שנאמר לי אני לא מחליטה ולא קובעת

שאלתיך מנין לך מהם צבעי הנשמה של השואלת.

ענית כי התשובה אינה שלך, אלא את מקבלת אותה בתקשור. שאלתיך מי אפוא מספק לך את התשובה. על כך ענית, "ההדרכה שלי". ועל כך הגבתי, "אז השאלות נעצרות כאן, מה ?", מכיוון שהנחתי כי אין מה לתחקר אותך מעבר לזה, והרי איני יכול לתחקר את "ההדרכה שלך" נוצר מצב בו את מספקת תשובה לשאלה מסוימת, כאשר, לטענתך, את רק משמשת channel לישות מיסטית, שהיא מקור התשובה, אשר אני מניח שלא ניתן לחקרה, ואנו צריכים להכריע מה יחסנו לתשובה כזו אני מניח כי חלק ממשתתפי הפורום יסכים עם צורה כזו של הספקת תשובות ויקבלנה. צר לי, אולם אנכי - לא אגב, אם אני טועה, וניתן לתחקר את "ההדרכה שלך" - אנא הודיעיני _____________________________________________________________

golden energy

New member
נראה לי(ותקן אותי אם אני טועה)

שהכוונה שלו היא שאת לא יכולה להוכיח שיש לך הדרכה/מהי ההדרכה הזאת הוא פשוט לא מסוגל להבין שהמדע שלנו לא מספיק מתקדם כדי להוכיח דברים מסויימים. הוא מאמין בתורת הקוואנטים כי המדע שלנו הצליח בדרך כזו או אחרת להוכיח זאת, הוא חושב ששמונים שנה כדי להוכיח משהו הם הרבה זמן..ואיך עד עכשיו לא יכלנו להוכיח דברים רוחניים אחרים. אבל שמונים שנה זה כלום.זה כל כך מעט. ואני מצרה על זה שלוקח לאנושות כ"כ הרבה זמן להבין דברים.(גם לי כמובן!...). נכון,כל דבר צריך לקרות בקצב שלו אבל חבל שלא קבענו קצב יותר מהיר
..כי אנחנו סגורים מידי...) ובקשר למה שכתבת אליי,את צודקת ב100%- וזה נכון לגבי כל אחד- אם אנחנו לא במקום בחיינו שאנחנו מוכנים להכיל מידע כזה או אחר אז הוא ייראה לנו לא רלוונטי (למרות שאף פעם לא חשבתי שהוא לא רלוונטי, אלא יותר בכיוון של-נתתי לדברים גשמיים ולימיום ולחיים להפריע לי בדרך להבנה לדברים מסויימים, לצערי..מה שמפריע לי מאוד כי נראה לי אני מביישת את הצבע הסגול..
... זאת אומרת..הנשמה שלי התפתחה רוחנית במשך הרבה גלגולים..וזה נראה כאילו אני הורסת את זה בגלגול הזה..)

רותי 11

New member
היי מתוקה- את ממש לא הורסת כלום

מאין לך לדעת מה באת לעשות כאן ? להתפתח אוחנית זה לא העניין - ההתפתחות הרוחנית תלויה בשיעורים חוויות ותיקונים שלנו כאן, אז הצבע הסגול מעיד על זה שהיית "תלמידה" טובה ולא משכת לאורך זמן את השיעורים שלך ידעת להתגבר עליהם כנראה מהר ממה שאת חושבת.

Curious

New member
והירוק?

מה ניתן להגיד על התפתחותו הרוחני? אילו שיעורים ניצבים בפניו? מה עליו ללמוד ואיך "לזרז" את הלימוד ולא להיתקע? רותי, הירוק שראית אצלי הוא בהיר או כהה?

רותי 11

New member
השיעורים הם לא בהתאם לצבע

הם בהתאם למה שלא הספקנו ללמוד זה הכל אין באמת קשר בין השיעור למה שבאנו ללמוד אצל כל אחד זה אינבדואלי

golden energy

New member
יכול להיות שלא הבנתי נכון..

אבל כתבת פשוט שהצבעים יכולים להשתנות.. אז התכוונתי שאני מקווה שאני לא אהרוס את מה שלמדתי עד כה, מכל הבחינות...

happines s

New member
רותי יקרה

גם אני מרגישה ככה, רק שאני מרגישה שיש לי חור בנשמה. תוכלי לענות לי בבקשה...אני קצת עצובה
תודה

למעלה