זוגיות 15

yopyop1231

New member
זוגיות 15

היי אני אשאר בעילום שם כרגע ניקרא לי א ואני גיי.. בקיצר הכרתי מישהו דרך האינטרנט שהוא גדול ממני ב3 שנים הוא באמת בן אדם מדהים ונחמד והכול ויש לי רגשות אליו וגם לו יש אלי אבל הבעיה היא הגיל.. הוא ממש מיתבאס מהגיל שלי ובצדק מישהו בן 18 שיצא עם מישהו בן 15? לי אישית אין ממש בעיה עם זה דיברתי עם כמה חברים שלי על זה הם אומרים שביגלל שהוא יותר גדול אז הוא "ישלוט" על הזוגיות למות שלא ניראה לי שדבר כזה יקרה. אשמח אם תעזרו לי א

Clayborn

New member
למה לא?

השאלה היא האם האדם השני הוא באותה רמה של בגרות נפשית ורגשית. במקרה הזה, מדובר בפער גילאים שבו בהחלט ייתכן שכן (וייתכן שלא). מניסיוני האישי, קיימים זוגות כאלה, שבהם אחד הצדדים מתחת לגיל 18, והשני מעל, ועדיין השני הצדדים בוגרים באותה מידה, באופן שמגשר על הפער. [יצאתי בעבר עם תיכוניסטית בת 16, בזמן שלמדתי באוניברסיטה. כפי שניתן להבין מיתר ההודעה, היא הייתה בוגרת לא פחות ממני, ומערכת היחסים שלנו הייתה עמוקה ומשמעותית הרבה יותר מכפי שאני משעכר שהייתי יכול להשיג עם רוב הפרנטריות שהיו לי אי פעם, שהיו בנות גילי.]

Clayborn

New member
לא מדוייק.

קיום יחסים בין שני אנשים שאחד מהם הוא קטין, והשני לא, בהנחה שיש ביניהם פער של שלוש שנים ומעלה, אינו חוקי. קיומה של מערכת יחסים, לכשעצמה, אין לה דבר וחצי דבר עם החוק.

גרא.

New member
yoyoop1231,הבעייה אינה "שליטה" על הזוגיות,אלא

חוסר הבשלות של הנער הצעיר,עדיין ילד לקיים מערכת יחסים אינטימית .לא בכדי קיים חוק האוסר על כך לפני גיל 16.בדרך כלל מערכת יחסים לא מאוזנת רגשית,עלולה לקרוס עד מהרה.ומה אז?

yopyop1231

New member
תשובה לגרא

אנ יודע שזאת בעיה יחסית גדולה אבל אני חושב שאני דיי בוגר לגילי.. אף פעם לא הייתה לי מערכת יחסים היו עם אנשים עם גבר ככה אין לי ממש ניסיון בדברים האלה ורוב הפעמים שכימעט ניכנסתי למערכות יחסם היו עם אנשים יותר גדולים ממני אבל בסוף תמיד היה שלא נתן לזה לקרות אבל יש לי תחושה שהפעם יכול לצאת מזה משהו אשמח לעזרה נוספת :)

טוליפ 11

New member
yopyop1231,בגרות אינה נמדדת ביכולת לקיים

יחסים אינטמיים,שהיא בוודאי קיימת מבחינה פיזית אלא תלוייה מאד בניסיון חיים,שאין לך עדיין בגיל 15 ויש כנראה לחבר הבוגר יותר.אחת הבעיות במערכת יחסים כזו היא היכולת להתמודד במצבי משבר,כמו קנאה,תסכול,פרידה ,חוסר יציבות ביחסים,ברגשות ועוד.גם הצרכים הרגשיים ההתפתחותיים של בן 15 שנמצא עדיין בעיצומו של גיל ההתבגרות,אינם תואמים לאלה של גבר בן 18 שכבר סיים לכאורה את השלב הזה בחייו.העובדה שפנית לייעוץ בנושא הזה,מעידה על התלבטות שקיימת בינך לבין עצמך אם המהלך הזה רצוי עכשיו.ההחלטה מה לעשות היא כמובן שלך.אני בדעתי כי מוקדם מדי עבורך להכנס לזה וכדאי שתמתין עוד שנה לפחות.

yopyop1231

New member
אני יודע אבל

אתה אולי חושב ששווה לי לנסות? אף פעם לא הייתה לי מערכת יחסים עם מישהו\מישהי וזה משהו שמאוד מציק לי וחסר לי אני לא חושב שדבר כזה יכול להזיק לי ואם אני ארגיש שזה לא זה או שזה לא מתאים אני חותך.. אשמח לשמוע את דעתכם :)

גרא.

New member
yopyop1231,אחרי הכל זו החלטה שלך להתנסות ,

תמיד במצבים דומים ,אתה יודע באיזה מצב את נכנס,אבל אינך יכול לדעת כיצד זה ימשך,אם בכלל.אגב, אפשר לשאול אם הוריך מודעים לצעד הזה שלך?

גרא.

New member
yopyopy1231,לפני התקשרות עם החבר הבוגר,

חשוב שתמצא את הכוח הנפשי,כמבחן שלך לבשלות רגשית,ליזום שיחה מלב אל לב עם הוריך,בכדי שידעו ,אם עדיין אינם יודעים,על נטייתךהמינית,ורצינות כוונותיך לבנות את הקשר הזה.כן,זו מטלה קשה שעלולה לגרום לתגובה קשה של הוריך.אבל עם ליבך ופיך שווים,לא תוכל לדלג על זה.

yopyop1231

New member
אני לא חשוב

שזה חייב להעשות אני ידוע ובטוח שאם אני אספר הלם על הנטיות המיניות שלי הם יקבלו את זה ב100 אחוז אבל (!) הם ממש לא יקבלו את זה יפה שאני אצה עם משיהו בן 18 ואני גם לא חושב שזה עיניינו של אף אחד עם מי אני יוצא, למה וכמה.. אולי אם באמת יצא משהו מהקשר הזה אני אספר להם אבל בטח ובטח שלא לפני למה הם לא יתנו לי את ההיזדמנות אפילו לנסות את זה

למעלה