זוגיות תחת אש....

זוגיות תחת אש....../images/Emo201.gif

אינני יודעת איך להתחיל... הנושא מביך כל-כך.... משפיל עד עמקי נשמתי... הזוגיות שלנו במשבר... משבר שחר אדום... כן, כמו זוגות רבים וטובים גם אנחנו נקלענו לקשיים עקב המצב. בעלי פוטר מעבודתו באחד הקיבוצים יש לנו שלושה ילדים קטנים... קלועים בחדר אחד רוב שעות היום... מפחדים לצאת... כן, יכולנו לנפוש בכפר הנופש של גאידמק אבל בעלי מחפש עבודה בנירות ולא רוצה להפרד מאיתנו... אפילו לא לרגע קט.... ואני כועסת עליו... הילדים לחוצים, אני מרוטת עצבים והוא מתעקש שנהיה כולנו יחד... תחת אש..... במקום המסוכן הזה הוא מסכן את כולנו.. בשביל עבודה... אתמול הוא רצה אותי בלילה... ואני לא יכולתי לגעת בו... האם זה בגלל הכעס שלי עליו? האם זה בגלל שלפני כמה שבועות עשינו את זה והיתה התקפה? הילידם נבהלו, קמו מהמיטות ישר אלינו ומצאו אותנו במצב.... בעייתי.... בקיצור... זוגיות תחת אש... מה עושים כדי לשפר את המצב אנחנו הולכים ומתרחקים... לא אינטימיות..... לא אהבה.... לא חברות.... ולא עבודה..... כואב לי... איך זה אצלכם???

כאב לקרוא.

אמנם אני עוד צעירה, כפי שכבר אמרתי כאן. אבל גם אני עברתי דבר דומה עם האקס שלא היה מוכן להגיע הנה, ולנסוע אליו כל הזמן לא היה פתרון קבוע. על כל פנים, אני אחלת בהצלחה ומקוה שאנשים בעלי זוגיות יענו לך על הודעתך. היי חזקה! ניר.

talavi1970

New member
זוגיות במשבר???

שלום לך שוש. מצטער במצב שאתם נימצאים אבל לעניין עצמו אני חושב שאי קיום יחסים בגלל שבעלך מסכן אותך או ביגלל שהילדים ראו אותכם במצב אינטימי....זה לא סיבה מספיק טובה כדי לא לרצות את בעלך,אני חושב שיש בעיה שנימשכת כבר זמן רב ואת לא מגלה את כל האמת...ואת רק חיפשת סיבה ומצאת אותה לא להיתקרב לבעלך...נוח לך להגיד שהמצב הביטחוני אשם אבל לפי דעתי גם ליפני הייתה לך בעיה עם בעלך...(אולי בגלל שהוא מובטל וכבר לא שווה כלום)...בקיצר כניראה שהתשובה שלי תרגיז אותך מאוד אבל זה מה שאני חושב...וכדאי לך לטפל בזה ולא לחפש תירוצים של "מצב ביטחוני" ו- "בעלי מסכן אותי..." ושיהיה לך יום טוב. ("אינטואיציה הוא שמי העמצאי").

נו באמת.

הגזמת קצת, לא? החיים שלה הם במשבר. אולי יש כאלה שיכולים להמשיך לעשות סקס בכל מצב 3 ילדים קטנים ובעל מובטל מקשים בכל מקרה. סכנת חיים, או סתם תחושת פחד וחירום, מספיקה בשביל ליבש ולהפיל את המיניות של רבים מאיתנו. מה שקשה הוא, שכאשר אחד מבני הזוג נדחה מינית, אז ישנן עוד פחות דרכים להרגיש קרובים ואהובים. איכשהו חשוב שתוכלו לתת אחד לשני תחושה שאוהבים - גם אם לא מינית כרגע. וגם, שבעלך, יוכל להבין שאת צריכה לנפוש מעט מהמתח הגדול הזה שבו נמצאת המשפחה שלכם. אפשר 'לנפוש' כמה ימים, להיות במקום שאין בו לא שחר אדום ולא שום דבר אחר, ולחזור אח"כ. הוא לא יכול גם כמה ימים בלעדיכם?

לשוש היקרה ../images/Emo201.gif

קודם כל המצב שלך מאוד מוכר ואני מבינה אותך. יש לפעמים תקופות שאת פשוט מואסת בבעלך. וכל האפשרויות שהבאת לכך שהוא לא עובד וככה יורד הערך שלו ממך, לזה שהמצבחרא ואת חיה בפחד מתמיד כל אלו באמת יכולות לדכא את היצר המיני שלך ובצדק! אני עצמי גם עברתי כזה דבר ולא יכולתי שהוא יגע בי כי כעסתי עליו. אחותי- את לא רובוט! את בנאדם עם רגשות! ואז מה שהוא בעלך? לא תמיד את יכולה להיות שלווה בלבן כמו בסרטים ולתת אהבה והכל.. זה לא ככה. אני מציעה לך לדבר איתו כדי שמהמעשה הזה שאין לכם כ"כ זוגיות כרגע לא יגרר ויהיה יותר גרוע. שבו ביחד ותדברו על הכל ב ר ג ו ע! דברו על המצב הכלכלי שלכם כל אחד בלי להרים את הכל, אפילו תנסי לחבר איתו ידיים שירגיש שאת איתו, תדברי אל הלב שלו ותנסי להסביר לו שמישו חייב לעבוד וכ'ו.. אני מאחלת לך בהצלחה
מאוד גדולה ומקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. רק באמת חשוב לי להגיד לך- אל תתחילי להרגיש רע עם עצמך בזה שאת דוחקת אותו קצת.. זה טבעי וזה בסדר ואת בסדר.
מאיה

4c

New member
הפגנת מחאה

סעו לירושליים, מול משרד ראש הממשלה, פירשו שמיכה על הכביש, התפשטו ועשו אהבה..... לשוטרים שיבואו לעצור אתכם תספרו את כל הסיפור.... אם אתם לא יכולים להזדיין שגם אולמרט לא יזדיין....

../images/Emo24.gifזה זוועה בלב

כואב לי לשמוע בחדשות שכל הזמן העיר שבה משפחתי גרה מופגזת בקסאמים .כל הזמן אני מתקשרת לשאול מה שלומם .

למעלה