זוגיות שניה

אמה50

New member
זוגיות שניה

היי לכולם
אני נשואה פעם שניה מאוהבת ונמשכת לבעלי בטרוף , אני יודעת שהוא אוהב אותי ונהנה מאוד מהסקס אבל בטוחה שהיה רוצה אותי רזה וחטובה יותר :(
הבעיות שלנו , הענקיות ( יש בכל הגדלים ) שהוא מתעצבן מהר ואז מקלל ומשפיל ומעליב ואני כמה שמשתדלת לא לענות נשברת הרבה פעמים ואז יש ביננו ריחוק ..... אנחנו הופכים ל2 אנשים זרים לחלוטין , אין תיקשור בכלל בשום נושא , יש לנו ילדים משותפים שחייהם בבית וקשה להם מאוד , יש גם ילדים שעזבו בגלל זה ( הוא פשוט רע לכולם כשהוא כועס עלי ) אני מרגישה שגם אלה שבבית מתכננים לעזוב בקרוב מאוד .
למרות הבטחותיו לשמור על הפה ולהתנהג אחרת לכולם הוא לא מצליח ( לרוב מפיל את האשמה על מי שרב איתו ... למרות ששוב לרוב הוא זה ששובר את השתיקה ) .
בגלל התנהגותו אנשים נמנעים להגיע אלינו והאמת שאני חוששת להזמין , אין לנו חברים משותפים ואפילו המשפחה הגרעינית והמורחבת לא מבקרת , במהלך היום כשהוא בעבודה אני מבקרת ויוצאת אם חברות שלי ומשפחה אבל כשהוא חוזר הביתה אני חיבת להיות רק איתו , בנוסף הוא לא אוהב לבלות מחוץ לבית ( טוען שהעבודה מתישה אותו ( לא עבודה פיזית ) ) ואני מאוד אוהבת להנות מהחיים , עשיתי את זה כשהילדים היו קטנים אבל לא כייף להיות הנר השלישי :(
אני מרגישה שהמשפט " בודד לבד או בודד בשניים " מאוד מתאים לי .
לא רוצה להתגרש למרות שהסברתי לו שהוא חייב לקבל עזרה הוא לא מוכן לשמוע על כך , הלכתי לבד לטיפול והם הבהירו לי שהדרך היחידה שלי היא פשוט ללכת, אני לא יודעת מה לעשות , האם אני אדם שנהנה לסבול ?
האם מישהי חוותה משהו זהה ?

שולחת לך
ענקי כי נשמע שעוברת עלייך תקופה לא קלה.

אני מאוד שמחה שפנית לייעוץ ואני חושבת שחשוב שתמשיכי בכך.
אני חושבת שבן זוגך נמצא במלכודת ואינו יודע איך לצאת ממנה ומסרב לקבל עזרה.
&nbsp
אני לא מאמינה באיומים ואולטימטומים,במיוחד אם לא עומדים מאחוריהם-אבל נשמע שהאיש חייב עזרה ודחוף.
אם קרובי משפחה וחברים מסרבים לבוא אליכם בגלל ההתנהגות שלכם-זה חייב להדליק לך פנס אדום
. אדם שהוא אלים מילולית יכול ברגע להיות אדם אלים באופן פיזי.
&nbsp
הוא חייב לעשות שינוי ומאחר ואת לא יכולה להכריח אותו לעשות שינוי או לעשות את השינוי במקומו- יש לך בעיני רק ברירה אחת וזה לקום וללכת אם הוא לא יטפל בעצמו.
&nbsp
תדאגי שיהיה לך ליווי מקצועי וליווי משפחתי,אנשים שיעזרו לך ויתמכו בך.

גם אני מציעה תמיכה וחיבזוק (חיבוק+חיזוק) מרחוק

את מתמידה בטיפול? אף פעם אין "דרך יחידה". החיים מורכבים.
למה את פוסלת מיד גירושין? את מתארת זוגיות אגרסיבית וקשה, מה היא כן מעניקה לך? למה את לא רוצה לוותר עליה?
את מאבדת את הילדים שלך בשבילו, הוא שווה את זה? לא אשקר לך, הוא לא נשמע כמו מישהו ששווה את זה... שלא לדבר על הסכנה שנשקפת לך.
אפשר לשאול מה היה בנישואין הקודמים, למה הם נגמרו? את יכולה לחשוב על חוטים מקשרים?
&nbsp
ואם בעלך היה צריך לתאר את הבעיות בקשר, מה הוא היה אומר לדעתך?

Ginger L Honey

New member
היי אמה,

לפעמים אהבה אינה מספיקה.
וזה מה שבאמת כואב בסיפור הזה.
אינני חושבת שאת אדם שנהנה לסבול, אחרת לא היית בכלל שואלת,
את מוכנה להתעלם מהסבל הזה בשביל להיות עם האדם שאת אוהבת,
אבל את לא מאושרת.
הילדים לא מאושרים,
והוא לא מעוניין בטיפול.
את באמת רוצה להמשיך לחיות כך?
את רוצה שהילדים ילמדו ממנו כיצד להתנהג לבני/בנות-זוג?
אם בעלך באמת אוהב אותך, הוא צריך לבוא לקראתך. לקבל טיפול או לשחרר אותך.

אמה50

New member
תודה לכם על התגובות

אני חיה איתו מעל 20 שנה אלימות פיזית לא היתה אבל אלימות מילולית כואבת יותר ונשארת יותר .....
כנראה שאין לי עמוד שידרה ואין כוחות אולי כשהייתי צעירה היתי גיבורה....:(
לגבי מה הוא היה אומר ...... שאני צריכה להיות יותר רכה ונכנעת.... לדעתו אני כוחנית..... אבל אילו הייתי כזאת הייתי במקום אחר , כך לפחות אני חושבת , במקום הזה שבו אני אישתו אני הופכת להיות עלה נידף ברוח , בכל מקום אחר תמיד עמדתי איתנה ועשיתי הכל לטובתם של משפחתי הגרעיניית והמורחבת וכמובן חבריי וידידי, אך הזמן הפך אותי לאישה לא בריאה וכל מה שנשאר לי זה להכנע !
במקום הכי נמוך בחיי אני נמצאת כעת , הופכת לבלתי ניראת , מרגישה בלתי ניראת, ושוב כוח בעולם לא יכול לשנות מה שנעשה , רק אם הוא זה שיחליט ללכת , בעבר לפני שנים התחלתי תהליך שהיה לוקח אותי למקום אחר אבל הפסקתי אותו מתוך החלטה להעניק לילדי את הביטחון הכלכלי והידיעה שלפחות לאלו שבבית יש 2 הורים שיחיו איתם , אילו רק ידעתי מה שאני יודעת היום :)

נורות אזהרה רציניות

אם הדברים הם כמו שאת מתארת, לדעתי את צריכה לשקול ברצינות גירושין, עם כל הכאב. אנשים נמנעים אפילו לבקר, כולל המשפחה? השפלה? שליטה בתנועה שלך? זו לא דרך לחיות. אני מבינה שאת אוהבת אותו ושכרגע קשה לדמיין מצב שבו החיים שלך יהיו טובים יותר, אבל הם יהיו. באמת. אל תשארי במצב הזה.

A לוןA

New member
יש כמה דברים בזוגיות, שהם deal breaker

ז"א, שלא משנה מהן התכונות האחרות שיש בו, כמה הוא נהדר מקסים אוהב סקסי אבא למופת ומפרנס השנה- ברגע שקיים אחד הדברים הללו- כל היתר מתאפס והופך להיות כעפרא דארעא.
אלימות, פיזית או נפשית, כמו שאת מתארת, היא אחת כזו. לבעלך יש את כל הסימנים של בעל מכה (הרחקת הסביבה, קנאה, הסתגרות בבית, התנהגות אלימה חוזרת, אי נטילת אחריות על אלימות וכו')- אלא שבמקום אגרופים הוא משתמש באמצעי טרור אחר- מילים וצעקות.
אפילו כשתיארת את עצמך, התיאור היה חייב לכלול ביטוי של הקטנת עצמך, כפי שאת חושבת שאת נראית דרך עיניו.
וזה גורם בדיוק למה שתיארת- מחיקת האני שלך. מחיקת עצמך. זה לא הגיע מהשמיים וזה בטוח אינו גזירת גורל.
אני מאמין קטן מאוד באולטימטומים והשפעתם, וגם אם תציבי לו אולטימטום של טיפול או גירושים- הוא ילך, לדעתי, כמי שכפאו שד- ותועלת רבה לא תצא מהמפגשים הללו.
אז נשארות שתי אפשרויות- להתגרש או להישאר.
אם החלטת להתגרש- קחי לך את כל התמיכה שאת צריכה, פיזית, נפשית, משפטית- כי נשמע לי שזה הולך להיות סיפור מתיש וארוך (כולל הבטחות שלו להשתנות, שלא יקויימו, תחנוני חזרה, איומים כאלו ואחרים וכיוב')
אם החלטת שלא להתגרש- ובכן, זה מה יש. הוא כנראה יודע שלא תעזבי, להתמודד איתו במגרש שלו את לא יכולה (וגם לא כדאי לך), ומה שנשאר לך זה להקטין את עצמך עוד ועוד ע"מ להיות מה שפחות חשופה לאלימות הזו- עד שתיעלמי לחלוטין, או תתפוצצי ותעזבי.

הצעה שלי? עם כל הקושי שבדבר, ועם כל הכוחות שאת חושבת שאין לך (ויש לך)- קומי ולכי. לא מחר, לא היום- לפני שעה.

supersonic777

New member
ורדה היתה אומרת,"שילך לטיפול...ואם זה לא יעזור,תעיפי אותו.."

לכל הרוחות..."!

למעלה