זוגיות שלא נגמרת

נתלי gmnui

New member
זוגיות שלא נגמרת

שלום לך עינת, ראשית אני מבקשת להחמיא לך על סבלנותך ורגישותך לחברי הפורום. כל הכבוד! אני מבקשת לשאול אותך על זוגיות ביני שם פרטי16231 שם משפחה 829 לבין שם פרטי 1641 שם משפחה 361. ודבר נוסף האם יש בינינו קשר קרמתי? היינו יחד בגלגול קודם? אני מניחה שאת מבינה שיש בסיס לשאלתי. חשוב לי לדעת בעיקר על העתיד. (רמזתי לך בכותרת) תודה לך וכל טוב.

עינת

New member
תודה נתלי ../images/Emo24.gif

כדי לבדוק את הנושא עלייך לתת לי גם תאריכי לידה של שניכם. מחר אני יוצאת לחופשה עד יום שלישי כך נא לא להכנס ללחץ אם איני עונה,כשאחזור אעשה סדר בענינים.
שפע ו
עינת

נתלי gmnui

New member
לעינת- תגובה

היי עינת, ראשית חופשה נעימה. בהמשך לבקשתך- תאריך שלי- 17.12.64 שלו-16.9.57. מצפה לתשובתך. תודה.

עינת

New member
נתלי ../images/Emo13.gif

מדהים עד כמה הקשר הזה קרמתי כיוון שחוץ מזה אין שום התאמה בינכם... נדיר מאוד לראות זוג שאין בינהם כל נקודת חיבור כמו אצלכם,והקרמה היא הסיבה היחידה לקשר. אגב אני גם רואה שאת זאת שמוותרת ומתאימה עצמך אליו. לגבי עתיד הרי ברור לך שהבחירה בידייך נכון,ואם את מחליטה להשאר בקשר הזה הוא פשוט ישאר במתכונתו הנוכחית. עצתי ,השתחררי,את בחורה מקסימה ומגיעה לך מעט נחת ופירגון בזוגיות אינך חושבת?
שפע ו
עינת

נתלי gmnui

New member
לעינת-תשובה ושאלה קטנה.

עינת, תודה על התייחסותך. קשה לי עם מה שכתבת, למרות שזה נכון. מתי יהיה לי טוב מבחינה זוגית? כמו שאחלת לי. תודה לך.

עינת

New member
נתלי

כשתחליטי שאת רוצה שיהיה לך טוב - יהיה לך טוב. הרבה פעמים אנשים תקועים ברע כיוון שככל שהוא רע הוא עדיין מוכר ושינוי מפחיד מדי ולא מוכר. הבחירה בידינו ורק אנחנו יכולים לגרום לעצמנו טוב,או רע. נכון,יש כאן סיכון בהליכה למקום לא מוכר אבל... אני הייתי לוקחת אותו.
שפע ו
עינת

למעלה