זוגיות - קלף הנאהבים

ronron4444

New member
זוגיות - קלף הנאהבים

שלום רב, אני והחברה שלי 8 חודשים יחד אני בן 35 והיא בת 30. אהבה קיימת - אבל קיים חוסר אימון, ז"א לדעתה אני דומה לה מידי (רגישות חוסר אקטיביות), אני לדעתה מתקשה להתמודד עם בעיות בחיים, אין לי מספיק חברים. הטענה שהייתה לה בחודשים הראשונים זה שאני לא עמיד ולא אדם שמח לדוגמה כמו החבר הקודם. יש בדבריה משהו...... תמיד הייתה לי רגישות לדברים אבל בסה"כ אני משתדל לקבל את הדברים כמו שהם ז"א בטבעיות. אני אציין שאין לי הבנה גדולה בטארוט. אתמול בערב כשהיא חזרה הביתה היא הפנתה אליי חשש שהיא לא מבינה למה אנחנו לא שמחים ולמה אני לא איש שמח. אני רואה את הביקורת הזו ובכלל כאילו אני בן זוג לא מספיק מוצלח עבורה. פתחתי היום בקלפים דרך אחד האתרים ויצא לי קלף הנאהבים. הייתי מאוד שמח לשמוע מה ניתן ללמוד מכך ???. תודה ויום טוב

בגדול - דילמות ../images/Emo4.gif

אבל זה נורא נורא תלוי איפה הקלף מופיע, באיזה שאלה, באיזה עמדה וכו' זהו קלף מייגור מהארקנה הגדולה אני הרבה פעמים רואה בו חיפוש אחר סיפור גן עדן שלא קיים, רצון למשהו בלי אפשרי מראה על חיפוש עצמי בתור קלף בודד ועל חיפוש אחר שלמות שלא קיימת דילמות פנימיות, אנשים שמחפשים דברים שחסרים אך לפעמים יש להם הכל והם לא שמים לב או מעריכים נכון ברגע שיחליטו לאן רוצים ללכת והדילמות יפתרו יהיה קל יותר לזרום...

האוהבים

הוא משקף את הדילמות שלכם בקשר. הבעייה שהקלף הזה מוקדם מדי בארכנה הגדולה (הקלף הראשון מבין קלפי ההתפתחות) ויש בשלב הזה בעייה של חוסר בגרות, במיוחד בקשרים אינטימיים, ולכן הדילמות הגדולות שהקלף הזה משקף כמו גם החוסר יציבות בקשרים בין-אישיים, כשלעתים קרובות רואים פה ממש סטירה בין המחשבה לבין הרגש (האוהבים לא הגיעו להבשלה בין שני הצדדים הפנימיים הללו ולכן הם מרגישים כה חצויים לגבי הקשר). זו אגב הסיבה לדעתי שהקלף מציג את תמונת אדם וחווה בגן עדן לפני הטעות הגורלית (והילדותית, תכל'ס) שבגללה סולקו משם.... יש פה צורך לעבוד על המודעות הפנימית, בכדי לעשות בחירות נבונות יותר בחייהם.

למעלה