זוגיות פתוחה....

זוגיות פתוחה....

שלום לכולם אני בת 30 נשואה + 1 ילדים רציתי את עצתכם: אני נשואה באושר ולא חסר לי דבר בחיי הנישואים פרט לכמה ריגושים קטנים. לפני זמן מה, הצעתי לבעלי לנהל זוגיות פתוחה, הוא כל כך שונה ממני, אך מוכן להפתח לדברים חדשים, היות ואני גיליתי לו כי אני דו מינית, אז הוא הסכים שאני אנהל קשרים רק עם נשים... איך מתפתחים הלאה? איך מנהלים זוגיות פתוחה מבלי לפגוע בקיים? איך אוכל לגרום לבעלי להבין, שמעבר לסטוצים וסתם ריגושים, אין בכוונתי לפתח משהו מעבר לכך? אנא עזרו לי

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא ציינת אם את עצמך מעונינת לפתח קשרים עם נשים או שההצעה לא איננה רלוונטית. במידה וזאת גם השאיפה שלך והוא זורם עם זה אז אני לא רואה בעיה. יש פורומים לאהבת נשים שאני בטוחה שניתן להכיר שם. בהצלחה וברוכה הבאה.

היי../images/Emo140.gif

להכיר נשים זו לא הבעיה שלי, תודה על ההפניה... אני רוצה זוגיות פתוחה ורוצה לדעת איך זה התפתח אצלכם? יש לכם עצות לזוגות שנכנסים לזה?

אני לא נמצאת בזוגיות פתוחה

אבל אני בטוחה שיהיו כאן כמה שיוכלו לענות לך על השאלה הזאת.

ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

לאט ובזהירות עושים צעדים של שינויים במערכת זוגית טובה, לא כדאי להתקדם מהר לדעתי. הבנתי שהסכמתם לחיות בזוגיות פתוחה, לבעלך מותר ואפשרי להיפגש עם מי שהוא רוצה? או שזו רק את שנפגשת עם נשים? איך תגרמי לבעלך להבין שאת לא מחפשת מעבר לסטוצים? מעבר לשיחה אמיתית וכנה, ההתנהגות שלך תגרום לו להבין שרק אותו את רוצה לצידך.....ולהגיד לו כל הזמן שאת אוהבת ושאין לו תחליף בליבך. בהצלחה ואנחנו כאן לכל שאלה שתרצי לשאול

היי

הוא לא "מת" על הרעיון, אני מבינה שדברים כאלה צריכים לעשות לאט לאט.. אני לא רוצה רק נשים. אבל עדיף להתחיל ממשהו. אני אוהבת רק אותו והוא יודע את זה. הוא יודע שהעולם שלנו מלא ומספק. אני פשוט רוצה ריגושים קטנים ואני לא רוצה לשקר לו. אני הצעתי שהזוגיות הפתוחה תהיה הדדית. יש לו המון שאלות ואין לי את כל התשובות. אני שמחה שיש אתכם!

אם זה חד צדדי

יכול להיות שיהיה קשה לו לפרגן לך בלב שלם. משום מה גברים מרגישים פחות מאויימים כשאנחנו נפגשות עם אישה לסקס, אין לי מושג למה. אני בהחלט מבינה את הצורך בריגושים קטנים ואת הרצון שלך שלא לחיות בשקר, נסי לשתף אותו בחוויות שלך אולי זה יעשה לו טוב.

Love To love u

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

איך מתפתחים הלאה ?? שיחות שיחות ועוד שיחות .. אלפי שיחות לדעתי .. הכייף יגיע רק כשיהיו הבנות מלאות וקווים ברורים של מה שאתם רוצים ומוכנים .. האם כשהעלת את נושא הזוגיות הפתוחה הוא שאל איפה הוא בתמונה ?? מה השבת לו ?? האם הוא ידע קודם על נטיותייך לנשים או שלראשונה שמע זאת ממך כעת ?? < הרבה מידע לעכל צריך זמן >

ראשית

כשהעלתי את הנושא, הסברתי לו שזה פתוח בשבילי בדיוק כמו בשבילו. ואכן, זו הפעם הראשונה שהוא שמע על נטיותיי, לאחר קצת הלם, קיבל זאת דיי בהבנה

אני חוזר על שאלה של רכה

שלא נענתה: מה פתוח בשבילו? את רק עם נשים והוא עם מי שרוצה? תוכלי לפרגן לו את זה גם אם זה זה יישאר כך בעתיד והוא לא יסכים למפגשים שלך עם גברים?

לגבי זוגיות פתוחה

אני מקנא באנשים שיש להם יכולת לחיות בזוגיות פתוחה. אני מדבר על זוגיות פתוחה שמגיעה מתוך פירגון ואהבה ולא מתוך אילוצים או השלמה עם המציאות. כמו שכדורסלנים כושים הם שייכים לגזע עליון מבחינה גופנית, ככה אנשים שמסוגלים לפירגון הזה הם אנשים נעלים בעיני מבחינת היותם מתקדמים ונאורים. זה גזע עליון של אנושיות... ובתור הגזע הנחות הרשו לי לקוד קידה ולצייץ: "כן, גבירתי, לשטוף לך קודם את האוטו או ללקק בתחילה את הרצפה??"

Love To love u

New member
איך עלית עליו ??../images/Emo22.gif

אה .. "ובתור הגזע הנחות" אופפפפפפפפפפ כשאומרים הפוך זה מרגיש לי טוב בד"כ.. עד שנכנסים לדקויות

למעלה