זוגיות עם ADD

tiltanm

New member
הי חן, אלופתי היפה ודניקה- געגתי לכן

שמחה לפגוש אתכן פה- אם תפתחו קראו לי גם. וברשותכם אחשוף קצת מידע לאייסמן (זה כל מה שאחשוף
): אחד שאוהב ואחת שאוהבת הם גמדים מרגיעים שפעם מזמן שוטטו ברחבי הסייבר בארץ רחוקה בשם "שם". בעקבותיהם הגיעו לארץ שם הרבה כינויים עם שגעון גדלות, בחיפוש אחר זהב, נפט או המצאות חדשות לריפוי שברון לב, מה שבא קודם. כולם גילו את האור והפכו גמדים מה זה רגועים עד שהחליטו לסגור בחרישיות את שערי הארץ המרגיעה ההיא "שם", שלא להפר את השלווה.

דניקה 1

New member
תילתנית היקרה../images/Emo24.gif

יו, איך התגעגעתי גם אלייך..חייבות "להפגש" דווקא אהבתי כשקראו לנו "כוסיות" - הרבה יותר נחמד מגמדות.
אבל אוהב?? חכי חכי שנגיד לו...

tiltanm

New member
../images/Emo23.gif דניקה יפה שלי

מסכימה איתך שכוסיות זו מחמאה נחמדה שאייסמן חילק לחבורה שלנו אפילו מבלי לדעת לאיזה מקום הוא מכוון ואלו סיפורים סופרו סביב המדורה בארץ שם. אולי בכל זאת נשאר עם המונח גמדים? הרי ממילא כבר הבנו מזמן שמה שעושה אותנו באמת כוסיות שוות נמצא בנו כל הזמן. וחוץ מזה- איפה כבר יודעת, איפה?

chenby

New member
../images/Emo24.gif

מדהימה אחת!! איזה כיף לסיים אתכם את העשור :)

czar

New member
ברור, בעולם של היום כולנו ADD

וניתן לשייך בזה כל לקות או חוסר תפקודי. היום כל ילד שלישי מאובחן כ - ADD לפחות, זה אומר שכל העולם עוד כמה שנים יהיה כמ ושהיא תיארה?! לטעמי לא, לטעמי זה שילוב של ADD עם עצלנות יתרה, אבל זה בסדר שיש לה במה להתלות. ריטלין ברור, זה שם המשחק, אינטרסים של בעלי עניין (לא חלילה שאני משייך אותך לשם) שעושים הון עתק ממכירות תרופות.....התשובה היא בגוף השאלה. אני לא אפיקורוס של לקויות, אבל תזכרי שלפני 20 שנה היינו בדיוק אותו דבר וכן הורינו...אז מה?!

chenby

New member
../images/Emo45.gif כל מילה!! ../images/Emo45.gif

ואל תתחיל איתי לגבי חברות התרופות ותאגידים כלכליים למה אני עלולה לכתוב פה דברים באורך החטא ועונשו (לגביהם בינתיים זה רק החטא.... אבל העונש יבוא גם יבוא, ואני מחכה לו בקוצר רוח)

אתה ממש מגזים

הייתי נותנת לך להחליף עם בני לכמה ימים ואחר תשב ותזלזל בהפרעות הקשב מהסוג הזה. לו רק היית יודע כמה קשה לילדים האלו,כמה עצוב וכמה בודד לעיתים. כמה רוע בהודעה אחת

czar

New member
יקירה, אני ADD טבני ADHD

ועם השגחה, רק השגחה הכל עובד פיקס. לא אני ולא בני נגענו בשום תרופה, הגענו לסדר יום קבוע איתו והוא ילד להפליא ותלמיד מצויין, קצת רעשן בכיתה אבל סיכמתי עם המורה שמותר לו לשחק באייפון שלו בשקט תמורת זה שלא יקשקש והוא דואלי ומאזין וממוצע מעל 90 וכולם מרוצים, שהוא מסיים את חובותיו שילך וישחק עם חברים איפה שהוא רוצה וזה בסדר מבחינתי כך שאל תלמדי אותי אבהות. כל מי שבדק אותו אמר שבלי ריטלין הוא יזרק מביהס, למדתי עוד כמה שיטות פשוטות והוא קסם, תלמיד מצויין, טוב וממושמע ובן למופת. אף אחד מאלו אינם מחלות, אלו במקרה הגרוע הפרעות התנהגות/קשב קלילות. עכשו נחזור לנושא, איך את מעיזה להשוות בין ילד ADD לבוגר ADD, בוגר ADD הוא ככל האדם עם הפרעת קשב, מה הקשר בין לקיחת אחריות ליומיום לבין הפרעת הקשב??!!! אגב, אם את ממש רוצה, אארח את בנך עם בני בשמחה.

אם הגעתם להבנה עם המורה

שתמורת משחק באייפון הוא יהיה בשקט,אז מסתבר שהילד שלך כן יכול לשלוט בעצמו הוא רק צריך תמורה....אז כן,צדקת...מסתבר שבימינו הכי קל להגדיר כל אחד כ-ADD או ADHD מאשר להגיד שפשוט לא משתלטים עליו. ואם היית קורא בריכוז(טוב נו אתה הרי ADD אז קשה לך).....היית רואה שבתגובה הראשונה שלי כתבתי בפירוש שזה לא תירוץ לבעיות בחיי הנישואים שלהם...אולי בכל זאת תקח ריטלין

yogevit

New member
לא הבנתי

למה הוא לא יכול לשלוט בפיטפוטים בלי אייפון?

czar

New member
כי הוא זז ומדבר ועשוי להפריע

מצד שני הוא ילד טוב ופיקח והשביל באמצע הוא לתת לו להעסיק את הידיים במשהו, הוא מקשיב ומחלק קשב, לומד יפה מאד, מתכונן למבחנים ולכאורה, אם לא הייתי אומר שהוא ADHD אף אחד לא היה יודע.

debi18

New member
אתה מאוד טועה

אם כל יום אתה מבקש מבן אדם דבר מסויים והוא לא עושה וזה כל יום אותה מלחמה. אז אתה מבין שיש לו בעיה מסויימת! ואם אתה מדבר עם הבן אדם על נושא מאוד כאוב לך וחשוב לך אבל הוא לא מקשיב לך לא לא שומע לא מקשיב ! ומנסיון של 12 שנה אתה כבר יודע שלבן אדם יש בעיה מסויימת לא קשורה לעצלות או חוסר אכפתיות.

למעלה