זוגיות....עאלק

זוגיות....עאלק

חדש כאן באתר ואשמח לשמוע עצה מהחברים המנוסים..... נמצא שנים לא מעטות בפרק ב' עם אשה ואם ל 3 ילדים במגורים משותפים. לחברתי קושי רב עם קירבה, מגע, פירגון, חום ויחסים ולא מדובר רק בסקס..... ואם מדברים על זה....אזי ברוב המקרים התחושה היא כמו לשכב עם גוויה..... כאיש הזקוק לחום, מגע ויחסים, אני מאד מתוסכל ושוקל מידי פעם, למרות האהבה, לסיים את הקשר הזה....וחוזר חלילה, עד הפעם הבאה. ממתין לתגובתכם......

czar

New member
תגיד

יכול להיות שיש לה בעיות, אולי בעיות איתך, אולי בגללך אולי בגלל עצמה וזה סיפור אחד, מהצד השני וגם בתשובה לכותרת וגם לגופה, למה אתה שם?

seeyou

New member
זוגיות בכול מחיר?../images/Emo12.gif?

במיוחד לפרק ב' לא הייתי נשאר אפילו רגע(אני קצת קיצוני בדעות) אני מניח שגם היא לא נהינת ממך אך מחוסר ברירה(3 ילדים) היא נשארת "אהבה" זאת מילה יפה אבל בלי תוכן לא שווה. יוסי

לאביר

אין מספיק פרטים ממתי זה אצלה? האם היה אירוע שגרם לה לכך? שאלת את עצמך האם אתה שם רק מאהבה או מרחמים? אהבה היא "שם פועל" ולא "שם תואר" ואתה אם אתה כפי שתיארת "שוכב עם גוויה" מדוע אתה עושה זאת? הרי מדובר כמעט ב"נקרופיליות" חושב שאולי תתן לה יותר ממה שאתה זקוק לו זה יוכל,אולי,לגרום לה להעביר לך מהתחושות. ואם בכ"ז ישנה בעיה,תלכו ליעוץ ואם אין ברירה וכלו כל הקיצים אל תשאר שם..לפחות לא מתוך רחמים אין טעם להקריב קורבן,את עצמך,על מזבח האהבה.

לנושנוש

New member
אני אנחש............

כנראה במשך השנים קיבל פידבקים גרועים מאוד מאישתו ועכשיו סוף ,סוף מצא מישהי שיותר גרועה ממנו. בתכל'ס הוא יודעה שאם יעזוב יהיה חייב להשקיע ולחזר אז כרגע זה נוח להיות אחלה גבר ולשבת לקטר וגם כאילו עדיין בזוגיות בהנחה שזה ערך חשוב בעיניו.

גל1 האחת

New member
מה רצית לדעת בדיוק

אין קירבה, מגע, פירגון , והתחושה היא כמו לשכב עם גוויה ואתה מאוד מתוסכל זוגיות .......עאלק אתה כבר יודע את התשובה

שילה1

New member
אטביר-בגילך,ולאור נסיון חייך,

הייתי מצפה שתסיק את המסקנות,ולא תחכה עד הפעם הבאה. במקרה כמו שלך-עדיף לבד מאשר בזוגיות ל א מתאימה.

למעלה