זוגיות מתפרקת

Nira000

New member
זוגיות מתפרקת

שלום אני חדשה באתר,למרות שנושא הפנג שואי לא חדש לי,האם לפי תורת הפנג שואי יש המלצות לחיזוק החלטות, או לשלווה שכרגע מאד חסרה, [אני עומדת לפרק זוגיות בפעם השלישית] ומה את ממליצה לעשות בחדרי הילדים שעומדים לעבור את זה שוב.

ילדים ../images/Emo95.gif../images/Emo82.gif../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif../images/Emo28.gif

ילדים רגישים מאוד לסביבה שלהם ומגיבים אליה מהר וחזק. כדאי שמרחב החדר יהיה ברור, עם גבולות ברורים כדי לחזק את הבטחון של הילדים כדאי לשמור את החדר/ים שלהם מאוור/ים כמה שיותר, ומרווחים. אם הם קטנים, רדי לגובה שלהם, והסתכלי מה הם רואים מסביבם. יכול להיות שמה שנראה לנו כמרווח, מהגובה שלהם לא נראה כך. להוריד את גובה הכונניות, מדפים, או כל מה שנמצא גבוה על הקירות. להשתדל לא להשתמש במיטות קומותיים. אלה אולי פתרונות נוחים אבל... יוצרים תחושה של לחץ על הישן למטה. (יש מקרים שבהם מיטות קומותיים עושות טוב, אך למצב הקיים לא ממליצה) יחד עם השינוי שקורה, בד בבד, לסדר את החדר ביחד איתם, כך שגם הם באופן סימלי ישנו את הסביבה שלהם. העבודה הזאת תלמד אותם על שינויים, מחזוריות, התחדשות, וכן הלאה. תלי תמונות שלך איתם ביחד, או תמונות שלהם ביחד עם המשפחה שישנה. למקם את המיטה שלהם הפינה המרוחקת מהכניסה לחדר, כך שיראו את מי שנכנס לחדר. תמונות שהם יצרו, ציירו גם מועילות. שינה לכיוון מערב יכולה להרגיע ילד חרד. אזור הילדים/יצירתיות, נמצא באזור מערב. או של הבית, או של החדר. הצבע הוא לבן וגווני פסטל רכים. הוציאי חפצים חדים, או עם "שפיצים" או "קרביים" מהחדר. צבעים לבחירתך לפי המצב: אדום (מעט ובזהירות, כי הוא עלול לעורר יתר על המידה) יעודד פעילות, כוח רצון, אומץ, שאפתנות הוצלחה. כתום - שמחה, ביטוי אישי, בטחון, טורקיז - מרגיע, נותן תחושה של הגנה, ורוד - עוטף באהבה וחיבה, מסייע כשיש תחושה של בדידות הצבעים יכולים להיות גם בחפצים וגם בקירות לבחירתך. וגם תה צמחים טוב להרגעה: רוזמרין, קינמון, לימון, וורדים, ו...שמן ברגמוט עושה פלאים כמעט להכל... מאחלת לך בהצלחה

למעלה