זוגיות - מנהל האתר

567231

New member
זוגיות - מנהל האתר

שלום ! אציג את עצמי- צעירה לקראת תואר דוקטור בפיסיקה ורווקה המחפשת בן זוג. יש לי מחזרים רבים יחסית, ואני יוצאת לדייטים מתוך מטרה להכיר את בעלי לעתיד ואבי ילדיי שיבואו. בנוסף להתרשמות, כימיה וכו', אני גם נוהגת בנוסף, לשאול את מי שאני יוצאת אתו- מתי נולד (תאריך, שעה מדוייקת, עיר לידה). שאלתי- האם הצבה ב:אסטרו.קום, ברובריקה של: פרטנר-הורוסקופ (בגרסה החינמית המקוצרת), יכולה לתת לי אינדיקציה לגבי מידת ההתאמה הפוטנציאלית ביננו, או שזה חלקי מדי ולא אינטגרטיבי, ולכן לא מומלץ שאקח זאת בחשבון משום שזה עלול לתת תמונה חלקית מאוד ולא מהימנה? מבקשת תשובה מושכלת מאסטרולוג/ית סבלן/נית ובכיר/ה. תודה רבה!

הממ..

ובכן, את נשמעת משימתית למדי, וזה יפה. טוב לקחת את הדברים ברצינות ובגישה בוגרת ולנסות כל דרך אפשרית כדי לבדוק לעומק מי מתאים - ואיך. לגבי אסטרו קום- כמו בכל תכנה, היא מאפשרת הסתכלות מאוד בסיסית לגבי ההתאמה ביניכם. גם הגרסה הארוכה והמתומחרת אינה יכולה להעניק לך הרבה יותר בעיקר כי.. זו תכנה, מה לעשות, ואת יכולה ללמוד ממנה את עיקרי הדברים בלבד אבל את ההחלטה כמובן תצטרכי לקבל בעצמך - לא בטוח שזה יעזור לך אם תהיי מעורבת רגשית בקשר כלשהו: כאן המוח שלך ינסה לעגל פינות, או להגביר פחדים אחרי קריאת התכנה כשיתגלה קונפליקט בין המלים שאת קוראת לבין הלב.. כי למרות כל הטכניקה שיש היום, אין תחליף לראיית האסטרולוג. המפה היא לא רק סך כל הזויות הבתים ומיקום הפלנטות שבה: לכל מפה שפה משלה, והיא מופעלת אחרת מכל אחד שנכנס למערכת. אלא שלפני הכל כדאי לברר את המודל הזוגי שלך עצמך ולעומק, כלומר להתבונן לעומק במפת הלידה שלך כדי להבין מה הצרכים הרגשייים האמיתיים שלך, ולא מה שאת חושבת שהם. לשם כך כדאי לבדוק גם את מודל הזוגיות של ההורים ואפילו ההורים שלהם, להבין את סוג הראייה שלך לגבי יחסים ודיאלוג זוגי, ובמקביל - להצליב את כל אלה עם מצב הכוכבים העכשוי בשמים שמגביר או מנמיך השפעות במפת הלידה, פותח או סוגר דלתות, ובעצם מראה בעקיפין מה באמת הצרכים הרגשיים שלך המשוקללים להרגע. לא בטוח שהם יהיו כאלה לתמיד.. במפת לידה אמיתית שנערכת אצל אסטרולוג כל מפת לידה נערכת כשלעצמה - גם שלך וגם שלו - ואז יוצרים מפת זוגיות עצמאית מהצירוף של שניכם, ומתבוננים בדינמיקה שלה בהצלבה עם כל אחד מכם. רק אז אפשר להבין לעומק חלק משמעותי ממערך הכוחות שעובד באמת מתחת לפני השטח, ומשם בזהירות להשוות לאחרים, ואז - להסתכל על תהליכים עתידיים שיתרחשו על פני מפת הזוגיות ועל כל מפה בנפרד. בגדול, אין מה לעשות - הסתכלות עומק של אדם עם נסיון של שנים ארוכות לעולם לא תשווה לתכנה שגם אותה תכנתו בני אדם, שכן אין תחליף לאינטואיציה ויכולת החיבור של גורמים מסויימים - התכנה לעולם לא תדע לעשות זאת. נשמע מורכב? בהחלט! אבל זה אף פעם לא מורכב כמו הזוגיות עצמה..
מצד שני, אם זה מצליח - זה שווה הכל. דעתי..

567231

New member
אסטרו.קום ליציבה ונבונה שלא מבינה בתחום

מאוד מודה לכל המשיבים! שאלה עקרונית לסיום, כדי לחוש שהבנתי: האם הצבה שאני עושה (מבלי שאני מבינה בכלל באסטרולוגיה) עם נתוניי ונתוני הבחור שאני יוצאת עמו, לאחר שהאינטואיציה שלי והלב שלי אמרו את דברם, ב:'אסטרו.קום', ברובריקה של: 'פרטנר-הורוסקופ' בגרסה החינמית המקוצרת, יכולה לתת לי (כמישהי שלא מבינה בכלל באסטרולוגיה) אינדיקציה נוספת ומהימנה לגבי מידת ההתאמה הפוטנציאלית ביני לבין בחור מסויים? או שהאינפורמציה הניתנת באתר זה בגרסה החינמית היא חלקית ולא אינטגרטיבית, ואולי לאו דוקא מתייחסת לעיקר, כך שעבור מישהו שלא מבין באסטרולוגיה, הדבר לא מוסיף אלא עלול להטעות? מה דעתכם? שוב תודה רבה על השיתוף מנסיונכם ועל הסבלנות והבהירות!

567231

New member
יאיר טריבלסקי וחברי פורום יקרים - שאלת סיוע

יאיר וחברי פורום יקרים, תודה רבה! קראתי והתפעלתי מהנכונות, הנסיון, המקצועיות, השיתוף, הבהירות והאינטגרטיביות. דווקא משום התייחסותכם הכה מקצועית, חשוב לי להבין אם הבנתי נכון, ורציתי להבין אם מה שמופיע ב:'אסטרו.קום', ברובריקה של: 'פרטנר-הורוסקופ' בגרסה החינמית המקוצרת, יכול לתת לי (כמישהי שלא מבינה בכלל באסטרולוגיה) אינדיקציה שהיא מהימנה לגבי מידת ההתאמה הפוטנציאלית ביני לבין בחור מסויים? כלומר, השאלות שלי הן: 1.האם האינפורמציה הניתנת באתר זה בגרסה החינמית היא חלקית ולא מלאה, ובמקרים רבים לאו דוקא מתייחסת לעיקר, כך שעבור מישהו שלא מבין באסטרולוגיה, הדבר לא מוסיף אלא אולי אף עלול להטעות? 2. או שמא מה שמופיע שם זה העיקר אך לא כל ה"תמונה" אך כן רוב ה"תמונה" וע"כ ראוי להתייחסות? 3. ולסיום, האם מה שכתוב שם ראשון ושני משמעותי יותר ממה שכתוב לקראת הסוף? מבקשת להודות לכם מקרב לב!

567231

New member
Y.WElis תודה גדולה!

תודה רבה! רציתי להבין אם מה שמופיע באתר 'אסטרו.קום', ברובריקה של: 'פרטנר-הורוסקופ' בגרסה החינמית המקוצרת, יכול לתת לי (כמישהי שלא מבינה בכלל באסטרולוגיה) אינדיקציה שהיא מהימנה לגבי מידת ההתאמה הפוטנציאלית ביני לבין בחורים מסויימים? השאלות שלי הן: 1. האם האינפורמציה הניתנת באתר :'אסטרו.קום' ברובריקה של: 'פרטנר-הורוסקופ' בגרסה החינמית המקוצרת, היא חלקית אך מתייחסת לעיקר או חלקית ולא דוקא מתייחסת לעיקר? 2. האם מה שכתוב שם ראשון ושני משמעותי יותר ממה שכתוב לקראת הסוף? האם לשלוח לך במייל קישור לאתר? תודה רבה!

Y. Welis

New member
הקישור מוכר לי. אני צריך את הטקסט

אם אפשר להדביק כאן לתוך הודעה, אשמח. אל חשש, אין שם פרטים מזהים (ובכרטיס שלך כאן אין פרטים). דרך הטקסט אוכל להעריך (או לנסות) מה רמת הניתוח שהאתר מציע.

Y. Welis

New member
זה גם חלקי מדי (בגירסה החינמית) וגם לא אמור

להיות השיקול העיקרי, אלא *אחרי* האינטואיציה האישית.

מנסיוני

הגרסא החינמית לא ממש ראויה להיות גורם בבחירה אלה רק לגרות אותך לקרוא עוד. הגרסא המלאה - הדו"ח המקיף - לעומת זאת הוא ממש איכותי ונותן כיסוי יפה שניתן לקרוא שוב, גם אחרי זמן מפרספקטיבה אחרת. - מומלץ!

למעלה