זוגיות מזל שור

שיק26

New member
זוגיות מזל שור

שלום שלום לכולם, אני במזל שור תאריך 9/5/81 שעה 6 בבוקר. כבר 8 חוד' ללא זוגיות. דבר שמוזר וקשה שכן באופי השורי שלי אני אדם מאוד זוגי וחשוב לי לא להיות לבד. האם הכוכבים צופנים בתוכם מפה אסטרולוגית אופטימית?

roigr

New member
רק הערה

שור זה לא בהכרח מזל שחשוב לו שלא להיות לבד, כך שזה לא קשור לעובדה שאת מזל שור.

גליתי10

New member
מסכימה, תאומים למשל לא אובים להיות לבד...

ועוד, חוץ מזה צריך להסתכל על כול המפה, ולא רק על מזל השמש.

גליתי10

New member
התכוונתי לכתוב אוהבים, ובכלל להגדרה לבד יש מש

משמעויות שונות לכול אחד.

nizanm

New member
תנועי מעמידתך השורית במקום,

תישני פחות ותפעלי בחריצות ממוקדת מטרה בערנות ותוך נקיטת יוזמה. ואז לא תצטרכי לחפש בכוכבים. בהצלחה!

גליתי10

New member
מענין איפה למדת אסטרולוגיה?

אני מכירה אנשים ששנים חיפשו זוגיות מתאימה במשנה מרץ, ובכול זאת זה לקח להם הרבה זמן אם בכלל, למצוא את אשר חפצו, מאוד מוזר שאתה בפורום אסטרולוגיה כותב זאת-אל תחפשי בכוכבים. לידיעתך בתחזית אסטרולוגית כן אפשר לדעת מתי יהיו לה הזדמנויות להכיר בן זוג, אך הבחירה נשארת בידיה מה לעשות עם ההזדמנות. כמובן שהכול בתנאי שהיא לא מתחבאת באיזו מנהרה בעזה, אלא עוזרת לעצמה...לפגוש את ההזדמנויות הללו.

nizanm

New member
שלום גליתי, נעים לי להכירך.

מן הידועות היא כי השוורים נעמדים בכובד משקלם ולא יזוזו בקלות ראס בין עמ-מאם. לזה התכוונתי כשציינתי את הצורך לזוז מהמנוחה השורית או משו דומה. וברור כי האופציות פתוחות והרשות נתונה. ערב נהדר.

היי שיק26

לא ציינת את מקום הלידה שלך ואני הלכתי על תל אביב בתור מקום לידה - אם לא נולדת באץ, אנא הבהירי מהיכן. המפה שלך לעצמה יכול להיות מעניינת מאוד ומלאת אתגר אם תרצי שנפצח אותה - מבחינת מפת לידה. מצ"ב כאן מפת הלידה שלך עם מעברים נכונים להיום.. בכל מקרה יש כאן המון פרמטרים חשובים כמו גם הירח בסרטן שמשקף את מה שאת מתארת - הכמיהה לזוגיות. חשוב לדעת שכל בני המזלות כמהים לזוגיות באותה מידה רק לכל אחד יש גישה שונה לזה וזה שאת בת מזל שור לא הופך אותך למישהי שבמיוחד קשה לה בתחום.

למעלה