יומיים אני יושבת וחושבת...
שברתי את הראש ואוכל לומר לך גם כן שזה תרגיל שיש ואני צריכה לעשות אותו (כמו שיעורי בית של החיים) איך זוגיות מושלמת בעיני? זוגיות מושלמת בעיניי היא זוגיות שיש בה גם הכל מהכל. אנחנו ביחד ולא ביחד נותנים לכל אחד את המרחב והפרטיות אבל עם זאת צמודים ויודעים כמעט הכל. יכולים לדבר על כל נושא שבעולם ולא להפסיק להתרשם לטובה מהחוכמה, מהסקרנות, הפליאה ועוד. כל פעם מסתכלים אחד על השניה בעיניים טובות, מאושרות, רגועות, ומרגישים טוב. מרגישים שהגענו לבית שלנו באמת, כמו שאמא מושיטה את ידיה לילד הצוחק והמאושר ככה גם אנחנו אני ובן זוגי שמחים כל רגע ורגע שחוזרים מעבודה עם נשיקה וחיוך טוב. (מתוך הסטטוס של אחד מחבריי בפייסבוק: תענוג לנהל שיחה ולהתנהל בכלל בין האנשים הפשוטים , אלו ללא הפוזה וללא ההתנשאות, אנשים שתוך כדי דיאלוג איתם אתה לא נלחץ לחפש את המילים המתאימות או מאמץ את שרירי הפנים להיות לא אתה באמת , ולשוחח איתם בצורה הכי גלויה וללא פחד או חשש להראות לא מבין או טיפש , כאלה שנותנים לך את האפשרות להפתח ולהרגיש בטוח , כאלה שלא מנהלים איתך שיחה חינוכית או מעמידים אותך ל ״ משפט ״ או מבחן. בסביבת אנשים כאלה אתה הכי רגוע , כי מרגיש לך הכי נוח והכי ״ בבית״ !!!) אנחנו יוצאים לבלות ורואים כל מיני דברים בחיים, הולכים להופעות, טיולים, מסעדות בתי קפה, מסתכלים על השקיעה היפה, על הטבע היפה. מכינים ביחד ארוחות ומרימים כוס לא רק יין אלא גם מים מתאים מרימים לחיים, ומודים לבורא עולם על שהכרנו אחד את השניה ושאנחנו אוהבים ומאוהבים. אנחנו הולכים מחובקים ומנושקים אל המיטה ומתחילים להתנות אהבה מטורפת וחושנית ביותר. אנחנו הולכים להכיר אנשים חדשים, את המשפחות הטובות שני המשפחות שלנו אוהבות אחד את השניה וגם אותנו, אפילו בין המשפחות יש קליק טוב וזה מחזק ומעודד אותנו. ברגעי משבר אנחנו מושיטים יד אחד לשניה ומרימים לגבהים אחד את השניה לא משאירים אף אחד מאיתנו אחורנית ומעודדים ומחזקים. צוחקים על שטויות ומתנשקים אחד עם השניה. ובנוסף מתוך העתק הדבק של WORD שכתבתי עוד לפני שהכרתי וקצת אחרי שהכרתי את האקס ההוא...
איך אני רואה את מערכת היחסים ביננו?
מערכת היחסים שבינינו תהיה מבוססת על אהבה אמיתית ללא מסכות ושקרים, כנות, אמון, וכבוד הדדי
שנדע להשלים יפה ובצורה מכובדת ומפוייסת אחרי כל מריבה
שנלמד להכיר אחד את השניה יותר לעומק ונשלים את הניגודים שביננו.
שנאהב, נפרגן ונעריך יפה את כל אחד מאיתנו.
שנלמד שלא הכל מובן מאליו ובנוסף שלא נראה אחד את השניה כמובן מאליו.
שנגלה כל פעם מחדש על הצד השני לטובה ולא לרעה.
שלא נשתחצן אחד על השני.
שנתפוס אחד את השניה ונרים למעלה אך לא נשאיר אחד מאיתנו בצד או למטה אלא ננסה לדחוף אחד את השניה כל פעם.
שנעניק אחד לשניה מחוות קטנות ורומנטיות אחת לזמן מה
שנהיה מאוחדים ברגעי כאב, משבר, ונדע לחזק דרך חיבוק או מילים חמות ומעודדות או ליטוף או אפילו שהייה אחד מול השניה בלי מילים.
שנקדיש זמן לזוגיות ביננו אך שלא "נחנוק" אותה כלומר שנהיה רוב הזמן ביחד אך נקדיש זמן פרטי גם לעצמנו
שנתגמש מפעם לפעם או כשצריך
שנהיה יצירתיים ונחפש מקורות חדשים לחדש את האהבה שביננו.
שנהיה נאמנים אחד לשניה ובלי בגידות
שנהיה פתוחים כספר ולא נסתגר אחד מהשניה
שנחפש כל מיני תחומים או תחביבים חדשים שנשתף בהם פעולה
שנהיה סבלנים וסובלנים אחד כלפי השניה
שננסה להכניס מעט פלפל למערכת היחסים שביננו.
שנפיח אחד בשניה חיים גם כשאנחנו קמלים