זוגיות מהי?

יערית

New member
כשאתה

צודק אתה פשוט צודק

זוגיות...

שני אנשים המחפשים למלא את החלל (חוסרים) ע"י השני זוגיות מערכת אינטרסנטית המלווה במשיכה מינית

זוגיות ../images/Emo27.gif../images/Emo24.gif

מה זאת זוגיות מה זאת אהבה את אותה האחת היחידה שחושבת שלתת ולקבל זה same את אותה האחת שמגיע עייף מעבודה קודם תישאל קפה או גלידה ורק אחר כך תבכה על המצב ועל הילדה את אותה האחת שתיזרום איתי ולא נגדי ואני מיצידי מוכן לבשל ואוהב לבשל לעזור בכביסה ולהיות לצידה לתת מעצמי את הלב והנשמה אך פיסות מהם גם לקבל חזרה לצחוק ולשיר גם שקשה ולהיות לצידה ואף יותר החיים בשבילי מלחמה ארוכה מחפס סוף סוף שקט ושלווה שיתוף בדברים הקטנים על מנת שנוכל להנות מהחיים ( אב מאוהב )

yor20

New member
ממש לא../images/Emo163.gif

זוגיות זה להרגיש שיש לך כל מה שחפשת

בונד ג

New member
שירה חמודה, כנסי רגע..

שירה, אל תגלי לאף אחד, גם ככה לא מחבבים אותי פה, בניק הזה {בניק האחר מתים עלי..} בכל מקרה, אל תגלי, אבל אני לא חושב שהשאלה הזו מתאימה לפורום הזה. אני חושב שיש סיכוי שתקלעי אם תעלי ת'שאלה בכל פורום אחר של תפוז..

מצוטטת

New member
ב'לוהים נאדה

זה....
גם ככה לא מחבבים אותי פה, בניק הזה {בניק האחר מתים עלי..} העלה לי אסוציאציה ואני הדימיון שלי מתי מתחיל להתפרע קורה ומשפריץ לי שון כלון של מעבר. מצו' מיחבבת כל נקניק מה מצחיק לה

d a n i e l s 5

New member
גם אותי חייך

המשפט הזה...ותהיתי האם הוא מעיד על פיצוי אישיות קשה או סתם על "עינוג עצמי" אמא שלי היתה אומרת.... העיקר שכולם יהיו בריאים.

מצוטטת

New member
ביננו.........{ת'קרבי רגע}

יש הומור ויש הומור......... כשהוא נטול
עם צל של אמירה חכמה כתיבלון לי זה נעים חמים וטעים

למעלה