זוגיות כנה

SAR990

New member
זוגיות כנה

שלום אני אלמנה בת 41 יש לי אהבה וקשר מאד חזק עם בחור בן 45 נשוי לא מאושר שחיי רק למען ילדיו בלבד--חסר חיי אישות עם אשתו..אין אהבה בביתו האם כדאי לי לקוות?להמשיך?הוא מאד אוהב אותי ורוכש לי כבוד מה לעשות????????....

seeyou

New member
אומרים שה"אתמול" מת...

וה"עתיד" עוד לא נולד... לכן מה שיש זה ה"הווה"... ..גבר שחיי רק למען ילדיו בלבד....תמיד ילך בדרך הזאת...גם כאשר הם יגדלו ויקימו בית משלהם... הם את מוכנה להסתפק במקום שני מבחינה פורמלית? האם האהבה שלך והקשר המאד חזק מספיק חזק? זה הימור (נעים!) לקוות לשינוי כפי שאת רוצה... הוא חייב להקריב דבר ...בסופו של דבר... מה אפשר עוד להוסיף? יוסי

אומברה

New member
את יכולה פשוט לאהוב?

כנראה שלא, העובדה שפנית לפורום ומביעה תקווה מעידה על תסכול שקיים כבר. כמה זמן הקשר הזה קיים?

מנגוליה

New member
דעתי.....

אני בת 33 היה לי דוד שאני זוכרת מילדותי שסבל בחיי נישואיו אשתו היתה נוראית היו לו 3 ילדים וכולם ידעו שהוא נשהר איתה בגלל הילדים גם שהילדים גדלו וחלקם עזבו את הבית הוא לא עזב הילדים ואשתו זלזלו בו בגיל 54 הוא נפטר ואני מאמינה שאם היה חי גם לא היה עוזב מעולם אני חושבת שהילדים זה רק תרוץ עם כל כך רע לו הילדים בטוח מרגישים את האווירה בבית אולי הוא נשהר בגלל סיבה כלכלית? אני לא רוצה להחליט בשבילך אבל למה לך לשרוף את חייך שאת עוד צעירה עם אדם שחוזר לביתו בסופו של יום ואת נשהרת לבד אני מאמינה שאת רוצה יותר מזה ולו הקשר מאוד נוח

למה לך להכניס ראש בריא

למיטה חולה? הוא נשוי ותמיד יישאר נשוי. מה תעשי בחגים? בשבתות? תישארי לבד? עם הסיפורים שלו? חפשי לך מישהו שאינו מחוייב לבת זוג אחרת! את רוצה להיות בעדיפות ראשונה או שנייה? את צעירה וכל החיים לפנייך. בהצלחה

לך יש ילדים משלך??

אם אין לך ילדים משלך, שעון הזמן לא מאפשר לך לחכות, לכי מהר וחפשי לך פרטנר פנוי. אם יש לך ילדים ואת מאושרת איתו, תני לחיים לזרום חיי את הכיף של הרגע תהני ממה שעושה לך טוב מתוך ידיעה שהוא לא יעזוב את ביתו ציפור דרור

חמודה, זה לא פשוט

הייתי בקשר עם גבר נשוי יותר משנתיים, אהבה מדהימה. נפרדתי ממנו כדי לחסוך ממני עגמת נפש וכדי לא לדפוק לי את החיים, עברה יותר משנה והוא נטוע עמוק בליבי. לא יודעת מה יותר טוב, עם או בלי... אני חושבת שבלי, למרות האהבה הגדולה ולמרות שאני יודעת שהוא לא חי את חייו כפי שהוא חש ורצה, גם היום אני עדיין מקווה שיקח את חייו בידיו ויחזור אלינו...

חבל על הזמן שלך

על הכאב ועל עוגמת הנפש, האמיני לי, הייתי שם. למרות התחושה של האהבה הגדולה, תברחי, וכמה שיותר מהר.
מכל ה-

a l t h e a

New member
זה מה שכנראה מגיע לך

מי שמפתח יחסים עם אדם לא פנוי, פיזית או רגשית או מנטלית או בגלל סיבות אחרות, פשוט לא פנוי, צריך לצפות לכך, שכך יראה הקשר. זה מה שבחרת, זה מה שמתאים לך. זה מה יש.

זה לא הוגן...

לא תמיד כל מפגש בין שני אנשים הוא מתוכנן וצפוי מראש, לכן מיותר לשפוט ולהגיב כפי שהגבת למרות ההגיון שבהמשך דברייך. אני גם מעט מתפלאה עלייך, קראתי את התגובות שלך וזה לא מתאים.

נא לא לחיות באשליות....

זה מה שהוא אומר לך, שהוא לא חיי באושר וכו' השאלה אם זה באמת נכון או רק משהוא חושב שאת תרצי לשמוע, כדי להמשיך את הקשר איתו. אם את נהינת מהקשר תמשיכי מבלי לקוות ולחיות באשליות מפני שלרוב זה לא מתממש, מטרתו רק לספק את צרכיו המיניים החסרים.

kanb

New member
אסור לשכוח: את כבר לא ילדה

חשוב שתביני שאת נמצאת במערכת מאוד מסובכת. הוא בן 45 ולא רוצה לעזוב בגלל הילדים. אני חושבת שכדאי לך לבחון את המצב. האם באמת לא טוב לו כמו שהוא מספר לך? אני מניחה שילדיו גדולים ולכן אני לא כל כך בטוחה שהוא יעזוב אי פעם בכל מקרה שיהיה לך רק טוב.

למעלה