זוגיות-חשוב.........................

לינס13

New member
זוגיות-חשוב.........................

שלום, קראתי את ההנחיות שלך, והבנתי שמספיק לציין את תאריכי הלידה. תאריך הלידה שלי 7.3.88, והייתי רוצה לדעת אם תהיה לי זוגיות עם 12.1.83 אם תשובתך תהיה שלילית אני אודה לך אם תוכלי לומר לי בבקשה מתי תהיה לי זוגיות (אני עוד מעט בת 20 ועד כה לא הייתי בקשר זוגי, למרות שקוראת בטארות שהיא גם נוומרולוגית אמרה לי שתהיה לי זוגיות עד סוף 2007) דבר שלא קרה. ואני ממש רוצה למוא כבר בן זוג, זה משהו שמאוד חסר לי.... תודה (נ.ב לינס זה לא השם האמיתי שלי)

אם קראת את ההנחיות

נכון אז אינני בודקת פוטנציאל זוגי והתאמת זוגיות כאן על גבי הפורום במיוחד זוגיות שאין עדיין . יש פוטנציאל ליצירת קשרים השנה אך אני לא רואה קשר מחייב ורציני כי עוד לא הגיע הזמן לכך . החל מגיל 22-23 יחולו שינויים משמעותיים בחייך כולל זוגיות בברכה,קרן

לינס13

New member
אז בעצם את אומרת ש

שלא יהיה לי חבר עד גיל 22/23? ומה כוונתך באומרך "שלא הגיע הזמן לכך"? אני לא בשלה מספיק? או שבגלל שאני עכשיו סטודנטית אז אין לי זמן לזה?

לינס13

New member
עוד דבר קטן

מה שאת אומרת לי זה וודאי או שזה רק סיכוי? (אוף איזה מבאס זה, עכשיו לחכות עוד שנתיים /שלוש, ת'אמת שכבר התחלתי לחשוש מזה שאני לבד, כי לרוב החברות שלי כבר היו מספר חברים ועוד בתקופת החטיבה, ואילו אני תמיד לבד... וזה לא שאני טיפשה או מכוערת.. , אני לא מבינה למה זה<?? וזה מאוד מתסכל (גורם לי לאכול המון...כי גם ככה בנים לא מתחילים איתי..) בכשאת אומרת שחיי ישתנו בגיל 22/23 למה את מתכוונת (באמת שגם בתיכון וגם עכשיו החיים שלי בכלל לא היו משהו.. לימודים על גבי לימודים.. אין זמן לכלום חוץ מלימודים, התנזרות מבילויים..)? תודה רבה לך

ShaNti Boy

New member
זוגיות

את מתחילה תקופה שבונה את העצמאות שלך רק אחרי זה תכנס זוגיות רצינית

קיראי שוב את ההודעה שלי

ותאמרי לי באמת מה הבנת ממנה . כתבתי לך שיש פוטנציאל ליצירת קשרים השנה אך זוגיות רצינית ומשמעותית לקראת הגילאים שציינתי . האם זה אומר שלא יהיה חבר עד אז או כן ?

GינGית73

New member
לקרן

כן, הבנתי, אבל אני לא מעוניינת בסתם חבר, אני חפשת מישהו רציני...זוגיות רצינית.. ואת אומרת שהיא תגיע רק בגיל 22/23...

למעלה