זוגיות זה שם המשחק

etiush

New member
זוגיות זה שם המשחק

שלום לכולם. רציתי לספר לכם סיפור קצר (נקווה שיצא קצר לפחות) ולשמוע את דעתכם בעניין, ואם יש למישהו יש סיפור דומה אשמח לשמוע גם כן. לפני כ-7 חודשים נפרדתי מחברי הטוב ביותר בארבע השנים האחרונות לטובת מישהו אחר. אני בת 21 והוא בן 24. בתחילת דרכנו הייתה אהבה גדולה מאוד. פינקנו אחד את השני, "עשינו אהבה" אחד עם השני, היינו החברים הכי טובים שיכולים להיות. שנתיים אל תוך הקשר, הכרתי מישהו שגרם ללב שלי לדפוק כמו שלא דפק מזמן. ההתרגשות הזו כשהוא היה לידי, לא הורגשה בגופי הרבה זמן. רציתי אותו. והוא אותי. אך לא קרה כלום. אני? שאבגוד? בשום אופן לא. אז עזבתי אותו. ליום אחד. כי ההוא החליט שהוא לא רוצה, ואני הרגשתי שעשיתי את טעות חיי. וכך עברו להם הימים, וההוא נשכח (אבל לא לגמרי. תמיד חשבתי לעצמי "מה היה אם..." והוא לעולם לא עזב לגמרי את מחשבותיי וחלומותי). עברו ימים, וההתאהבות הזו כלפי בחורים אחרים לא עזבה אותי. מצאתי את עצמי חווה את אותה התאהבות שלא בחבר, שוב ושוב. עד שהוא הגיע. הבחור שבגללו עזבתי שוב לפני 7 חודשים. הוא היה מדהים, חמוד, הבטיח לי עולמות. ואני האמנתי. אז עזבתי. עזבתי בחור מצויין, שרק פינק אותי והשקיע בי, ודאג לי, ובאמת באמת באמת אהב אותי. זה בחור שלא היה בוגד, שלא היה משקר, ושהיה תמיד שם אותי מקום ראשון. ממש מניאקית אני, לא? אבל אולי לא? האם ההתאהבות הרגעית הזו שווה את ההתנפצות של מערכת היחסים ארוכת השנים הזו? האם לוותר על אהבה ממשית רק כדי להיות עם בן-זוג תומך ואוהב כ"כ? הרי זה כל מה שבחורה רוצה - בחור טוב, שהיא תהיה מקום ראשון בשבילו. אז למה עשיתי לו את זה? למה גרמתי לו לסבל כזה? וכמובן מסתבר שהבחור שהבטיח עולמות לא קיים אותם... אז תסבירו לי כי אני כבר לא יודעת. מה זו אהבה?

Miss פטל

New member
דיי מוכר...

אני הייתי כמעט באותו מקום שאת נמצאת בו עכשיו. אבל אני באותו הרגע הבנתי שאני מאוד אוהבת את החבר שלי ולא רוצה לעזוב אותו יותר לעולם וחזרתי אליו. ומאז למדתי לקח מאוד חשוב- פנטזיות תמיד יהיו ותמיד יש פיתויים. צריך לדעת להיזהר ולא לחזור על אותה טעות פעמים. בעלי מאוד יקר לי ואני בחיים לא אפגע בו ככה יותר. אבל אולי אצלך בעצם זאת לא אהבה, ואת רק לא רוצה לפגוע בבחור כל כך טוב, אבל את לא מרגישה כלפיו אהבה. אז אולי אליו את לא צריכה לחזור, אבל את צריכה ללמוד לא לרוץ מאחד לשני כי ככה מוצאים תשוקה ופרפרים בבטן, אך לא אהבה.

את צעירה מאוד ומותר לך לעשות

שטויות בחיים. את עדיין לא בשלה לאהבה עמוקה אלא לקשרים מרגשים ומסעירים. כאשר תהיי בוגרת באמת תדעי מה זו אהבה עמוקה לכל החיים. בינתיים השתעשעי לך בגברברים כאוות נפשך.

למעלה