זוגיות וBDSM

זוגיות וBDSM

לפני כשנה "יצאתי מהארון" ונחשפתי בפני זוגתי על צד נסתר באישיותי שנעלם מעיניה ( כך חשבתי ) כנשלט. להפתעתי זוגתי חיבקה, קיבלה והבינה , שאין לנו דרך אחרת שבה נוכל להמשיך את חיינו. הבנתי שכל המריבות והכעסים שיצאו ממני כלפי הבית ( זוגתי והילדים ) נבעו מתיסכולים על כך שאיני מוצא מקום בבית למילוי הצרכים שלי כנשלט. כל הניסיונות שלי לקבל את זה בחוץ ( מלכות בתשלום, נסיונות פאטתים ומתסכלים להיות שולט ) רק חיזקו בי את התסכול. הבנתי גם שזוגתי מהיותה שולטת טבעית, לא השכילה להוציא את התוקפנות החוצה, ותוקפנות שנבלעת בפנים ולא יוצאת החוצה גורמת לדכאון, ודיכאון גורם לנתק ולהסתגרות לכן השילוב של כל אלה ( תיסכולים, כעסים, דיכאון , נתק, הסתגרות ) היה הרסני שהוביל אותנו לפי התהום. אחרי החשיפה שלי והקבלה שלי כנשלט גרמה לנו להבין שרק בצורה שכזו נוכל לחיות את חיינו. ומאז שההכרה הזו חילחלה בנו והבנו שאין צורה אחרת, המפגשים שלנו עם חוג מכרינו הקיים הם משעמים, זה כאילו מזוייף, אנחנו שנינו נמצאים במקום אחר היינו רוצים לפגוש זוגות נשואים דומים למפגשים להכרויות לבילויים משותפים ( לא מין ) זה יכול להיות מעניין להיפגש 2-3 זוגות לארוחת ערב באחד הבתים כשהמלכות נהנות מהשרות של העבדים שלהן כך זה היום כשאנחנו מארחים חברים, אני מכין את הכל, מבשל מגיש ובסוף מנקה ואני כל כך מאושר לראות את זוגתי נהנית ומאושרת זה ממלא אותי בכל כך הרבה אנרגיות מעניין אם יש עוד זוגות כאלו?

Master Stav

New member
ברוך הבא ...

קודם כול אפתח אומר שההודעה שלך גרמה לי להרבה עונג ישנם לא מעט זוגות שחיים BDSM, אני מכיר יותר את אלו המזוהים עם ההובלה הגברית אבל ידוע לי שיש זוגות כאלו ואשמח לדעת שאכן הדברים הסתדרו אני ממליץ לך לפרסדם את ההודעה הזו גם בכלוב ובPEEP שיהיה בהצלפה
ולא לשכוח לחזור ולספר לנו מה התפתח

תודה

האמן לי שהעונג שמלכתי אהובתי גורמת לי הוא כאין וכאפס. אפשר ללמוד ממה שנבנה בין מלכתי אהובתי לביני בבלוג שלי בכלוב שליטה כניעה וחיי נישואין קישור : http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=23802 אני כותב בכלוב כבר כחודשיים מתאר ומספר את כל מה שעובר עלי חלק מזה אני גם מעתיק לבלוג שפתחתי כאן בתפוז, ומעניין שאין תגובות בכלל. כל מה שאני כותב הוא אמת לאמיתה והכל מפורסם באישורה של מלכתי אהובתי. אחרי שאנחנו קוראים את מה שאני כותב אנחנו לא מאמינים שאכן מדובר בנו זוג רגיל, ממוצע לחלוטין שמנהל חיי משפחה רגילים. קודם ( לפני כשנה ) היינו בעל ואישה, עם הרבה כעסים, מרירות, תיסכולים בקיצור על פי התהום. והיום אנחנו מלכה ועבד, כל כך מאושרים, הכל כל כך ברור, העתיד נראה כל כך טוב שלפעמים זה מפחיד אותנו. מעניין עוד כמה זוגות כאלו ישנם? היינו מעונינים להיפגש איתם, לא מפגש מיני, פשוט מפגש חברי לחלוטין בין אנשים שיש להם דבר משותף לכת למסעדה ביחד, ללכת לסרט, לארח אותם בביתנו לארוחת ערב, והכל מושתת על השליטה הנשית ה - Femdom אפשר גם זוגות לא נשואים אבל כאלו שחיים ביחד, בגילאים שלנו פחות או יותר, סביב גיל הארבעים. מעניין ????

Master Stav

New member
אני מגיע ממקום אחר ...

כך שכן זה מעניין אבל איך אומרים אקדמאית בלבד ... שים בחתימה שלך את הקישור לבלוג שלך פה שים לפני ו... אחרי כדי שזה יהיה לחיץ ולאט לאט אנשים יתחילו לקרוא ולהגיב ....

Cגלית

New member
מישהו

זוכר את שם האומן המדהים? יש לו סידרה משובחת, מומלץ.

לולה 123

New member
מרגש לקרא

זה די נדיר שבן זוג ונילי מקבל ומאפשר כך אז זכית וזכיתם בגדול חוצמזה זה מראה שזה אפשרי והכי חשוב, לדברים כאלה נועד הפורום אני מצטרף להצעה של סתו לנסות ליצור קשר עם זוגות דומים בכלוב מנסיוני זה לא ככ משנה התפקיד מיילדום או פמדום העיקר שיש כימיה בין האנשים יום שימשי לכולם גידי

זה כן משנה

אני לא אוכל לצאת עם זוג נוסף ששם הגבר הוא השולט כמובן אלא רק אם מלכתי תירצה בכך זה נראה לי לא נכון. אם נפגשים עם עוד זוג דומה שגם הוא נמצא באותו המצב זה פותח פתח להרבה שיחות ומפגשים וחוויות. זה כמו שחובבי ג'יפים נפגשים, וכו'. וזה אכן מאוד נדיר שבן זוג ווינילי מקבל את הצד השני שמגלה את עצמו כנשלט / שולט ובן הזוג נכנס בדיוק לתפקיד שבן הזוג השני צריך ורוצה אותו אלא אם כן עמוק בפנים בן הזוג מגלה גם את עצמו ב BDSM לפני הכל כתנאי הכרחי צריך הרבה אהבה .

אייבורי

New member
חולק על דעתך

יש המון מפגשים בין חברים שנמצאים בתחום אין שום שיפוטיות לאיזה ג'נדר שולט ואיזה נשלט. השיחות יכולות להסב על החיים בכלל ועל בדס"מ בפרט. אני חושב שאם תגיעו יחדיו למועדוני בדס"מ כגון הנו לימיט או הדנג'ן איפה שלא יהיה תיצרו קשר עם אנשים במפגשים חברתיים כגון מפגשי פורום מכאן יוצאות חברויות אישיות שיתנו לך ולה מקום להרגיש נוח. אתה גם יכול להביא אותה לכתוב פה בפורום ולהתערות.

אייבורי

New member
שמחתי והתרגשתי לקרוא

לעיתים נדירות מתגלה ששני בני הזוג חולקים התאמה כזאת לרוב צד אחד נשאר ונילי והשני בדס"מי מתוסכל. חושב שאם אתם מעוניינים לפגוש זוגות בדס"מים הרי הדרך לא קלה דורשת מאמץ אבל אפשרית לגמרי, החל מהתערות שלכם בפורומים שונים ומשם חבר מביא חבר.

Cגלית

New member
ברוך הבא../images/Emo48.gif

נפלא השינוי שעברתם, זכיתם בגדול. בטוחה שתכירו כאן חברים שימצאו חן בעינכם ותוכלו ליצור קשרים מעבר.

Dan_Kap_

Active member
../images/Emo140.gifמזל טוב../images/Emo70.gif

נראה לי שלא כדאי לך למלא לוטו/טוט - כי זכית כבר בהגרלה הרבה יותר גדולה וחשובה
ברכות לשניכם, על האומץ לדבר, לברר ולמצוא את הדרך לשלב בין הצרכים, הרצונות והחלומות. אני חי עם בת זוג בדסמית כבר שמונה שנים, אך אצלנו הסיפור קצת שונה - שנינו ידענו מראש לפני תחילת הקשר בינינו מהו בדסמ, מה אנחנו אוהבים בו ואילו תפקידים בדסמיים מתאימים לכל אחד/ת מאיתנו.

למעלה